4 Δεκεμβρίου 2009

Ποιος κυβερνά τη χώρα….Γιώργος ή indymedia

Η επικαιρότητα του indymedia
Στην ιστοσελίδα των πρακτόρων του Soros δήθεν αναρχικών indymedia που φιλοξενεί ο server του δημοκρατικού Πολυτεχνείου και καλύπτει η κυβέρνηση αναρτάται – στις 15/10/09 - το παρακάτω κείμενο.
«Η δημοκρατία βασανίζει και δολοφονεί!
Τα ξημερώματα της 26 Σεπτέμβρη 15 αστυνομικοί εισβάλλουν στο σπίτι πακιστανών εργατών στη Νίκαια. Ο Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ ξυλοκοπείται μαζί με συγγενείς και συγκατοίκους του. Τα όργανα της "προστασίας" του πολίτη τον μεταφέρουν στο Α.Τ. Νίκαιας σαν ύποπτο για ξυλοδαρμό ανηλίκου και εκεί συνεχίζεται ο άγριος ξυλοδαρμός του. Τον δένουν χειροπόδαρα και τον χτυπούν με γκλομπς. Του κάνουν ηλεκτροσόκ με καλώδια στα χέρια και στα γόνατα.
Ο μηνυτής δεν τον αναγνωρίζει, αποσύρει τη μήνυση και οι μπάτσοι τον αφήνουν ελεύθερο, αφού βάζουν τον αδερφό του να υπογράψει ότι τον παρέλαβε χωρίς ούτε έναν μώλωπα, προσπαθώντας έτσι να καλύψουν το δολοφονικό τους έργο. Στις 9 Οκτώβρη, ο Μοχάμεντ Καμράν πεθαίνει εξαιτίας της αστυνομικής "περιποίησης" που είχε δεχτεί λίγες μέρες πριν.
Και ενώ τα πογκρομ μεταναστών συνεχίζονται, η δολοφονία του Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ, είναι η πιο πρόσφατη από τις δεκάδες υποθέσεις δολοφονίας μεταναστών από τις κατασταλτικές δυνάμεις, είτε από νάρκες/σφαίρες στα σύνορα και βυθίσεις σαπιοκάραβων στο Αιγαίο, είτε από άγριους ξυλοδαρμούς και εξευτελιστικές συμπεριφορές σε τμήματα ή "εξαφανίσεις" στις ατέλειωτες ουρές της Πέτρου Ράλλη και του Μεταγωγώνέτρου Ράλλη και του Μεταγωγών»

*Ο πρωθυπουργός αμέσως καταγγέλει από το βήμα της βουλής ότι η αστυνομία έδειρε μέχρι θανάτου πακιστανό.
** Τις επόμενες μέρες γίνεται το μακελειό στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής με εκατό σφαίρες εναντίον αστυνομικών.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Από οικείους 15χρονου Πακιστανού καταγγέλθηκε ο βιασμός του από ομοεθνή του. Αυτόν συνέλαβε η αστυνομία «ως ύποπτο ξυλοδαρμού ανηλίκου» - κατά indymedia – και άφησε ελεύθερο ( το γιατί ας το εξηγήσουν οι επαγγελματίες αντιρατσιστές της χώρας ). Μετά περίπου δύο εβδομάδες πέθανε ( από τα προ δύο εβδομάδων ) βασανιστήρια καταγγέλλει το indymedia και αποδέχεται ο πρωθυπουργός. Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε θάνατο από μίγμα αλκοόλ και ναρκωτικών. Γνωστό τρόπο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών της μαφίας. Το απαίτησαν οι οικείοι του βιασθέντος.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Πότε ο πρωθυπουργός θα εμπιστευτεί τις αρχές του κράτους στις οποίες υποτίθεται ότι προΐσταται και όχι κάποιες άλλες αρχές στις οποίες άλλοι είναι οι αρχηγοί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: