17 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΣΟΚ πρίν και μετά τις εκλογές

Γ.Παπακωνσταντίνου – ΠΑΣΟΚ (26/7/09): Κριτική ενάντια στην αύξηση των τελών κυκλοφορίας - εδώ
«….από την αύξηση των Τελών Κυκλοφορίας το 2008 έως το πάγωμα των μισθών και συντάξεων, από την αύξηση της παρακράτησης φόρου έως την έκτακτη φορολογία εισοδήματος, την αύξηση των τελών στα κινητά, τη νέα αύξηση των ΕΦΚ και την πρόσφατη ανακοίνωση νέων (!) αυξήσεων στα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ, η χώρα ζει στην παραζάλη συνεχών φορολογικών μέτρων. Η έντασή τους θα αρκούσε από μόνη της για να θέσει την οικονομία σε κρίση…..»
Σπύρος Κουβέλης – ΠΑΣΟΚ (17/9/09): "Ναι" από ΠΑΣΟΚ σε απόσυρση "όχι" στα τέλη κυκλοφορίας - εδώ
"Το ΠΑΣΟΚ θα επανεξετάσει τη ρύθμιση, κυρίως σε ό,τι αφορά τα τέλη κυκλοφορίας, τα οποία κρίνονται άδικα για πολύ κόσμο. Θα επιδιώξουμε ώστε τα τέλη κυκλοφορίας να διαμορφωθούν με βάση τις εκπομπές ρύπων και όχι τον κυβισμό, ενώ θα ληφθεί υπόψη και η καλή λειτουργία του αυτοκινήτου"
ΣΧΟΛΙΑ
Το ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές κατακεραύνωνε την ΝΔ για τις αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας !
Το εκπληκτικό είναι ότι δια Σπ. Κουβέλη δήλωνε μόλις δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές ότι : Συμφωνεί με τα μέτρα για την απόσυρση και διαφωνεί με τις αυξήσεις των τελών κυκλοφορίας όπως τις έκανε η ΝΔ.
Μετά από τις εκλογές έκανε ακριβώς το αντίθετο « κατάργησε την απόσυρση και υιοθέτησε τις αυξήσεις των τελών κυκλοφορίας »
Αγαπητοί εξαπατημένοι ψηφοφόροι καμαρώστε τους για την συνέπειά τους.
Μήπως κάποτε πρέπει να γίνουν ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ τα ψέματα των πολιτικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: