14 Μαρτίου 2009

Megaλοι και αστυνομία

Τα mega-λα δημοσιογραφάκια κλαίγονταν απόψε γιατί η αστυνομία δεν απέτρεψε τις καταστροφές στο κολωνάκι ( προς τιμήν του υιού Βούτση ). Ίσως θα φοβόνται πλέον να πίνουν τον καφέ τους, τα καλόπαιδα στο κολωνάκι city.
Ίσως τώρα κατάλαβαν ότι ο φίδι που πρόβαλε, από το αυγό του φιδιού που οι ίδιοι εξέθρεψαν, τώρα γίνεται απειλητικό και για τους ίδιους.
Μα mega-λοι αντιρατσιστές, αντιφασίστες κλπ εσείς δεν καθοδηγούσατε τον πετροπόλεμο ενάντια στην αστυνομία; Εσείς δεν καταριόσαστε την βαρβαρότητα των «μπάτσων». Τώρα ζητάτε να χτυπήσουν τα «παιδιά».
Θα μας πείτε επιτέλους με πιο ειρηνικό τρόπο θα αντιμετωπίσουν τα «εξεγερμένα παιδιά»; Ή μήπως περιμένετε νέο θύμα για να συνεχίσετε το Θεάρεστο έργο σας, της καταστροφής της χώρας;
Δεν πάτε για κανένα ψώνιο, προς Αλβανία μεριά, όπου εκποιούνται σε τιμή ευκαιρίας τα απαλλοτριωμένα, από τα μαγαζιά της Αθήνας κατά την Τσιπροεξέγερση του Δεκέβρη;
Όταν τα εξεγερμένα νιάτα απασχολούσαν την αστυνομία, με πετροπόλεμο, με την δική σας συμπαράσταση, καθοδήγηση και θαυμασμό, οι «δικοί σας» μετανάστες Αλβανοί και άλλοι έκαναν αναδιανομή εισοδήματος με την μέθοδο της «απαλλοτρίωσης» κοινώς πλιάτσικου.
Το θράσος είναι εκτός ορίων πλέον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: