27 Μαρτίου 2009

Η κατάργηση των παρελάσεων …


Τα γεγονότα πλέον υπάρχουν ή διαμορφώνονται μόνο στα και από τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας. Ότι δείξει η τηλεόραση ( ακόμα και πλαστό μοντάζ να είναι ) είναι γεγονός πλέον, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. Ότι δεν έδειξε η τηλεόραση ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
Το βράδυ της 25ης Μαρτίου στις ειδήσεις των 8μ.μ σε κανένα κανάλι δεν υπήρξε ούτε ως είδηση 3ης διαλογής η εθνική επέτειος και οι εκδηλώσεις γι’ αυτήν. Μόνο δύο κανάλια στο τέλος έκαναν αναφορά σε μικροεπεισόδια που έγιναν όταν κάποιοι θέλησαν, εκμεταλλευόμενοι την παρουσία του κόσμου, να προβάλουν τις θέσεις τους.
Τις παρελάσεις τελικά τις κατάργησαν δια της σιωπής τα ΜΜΠ. Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, της προσπάθειας της δημιουργίας του ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΥ η προπαγάνδα ( ισχυρότερη αυτής του Γκέμπελς ) λειτουργεί απολύτως συντονισμένα.
Ο Κ. Μητρόπουλος το απεικονίζει ωραιότατα.
Επίσης ο Αλεξάντλερ Ζηνόβιεφ – Ρώσος συγγραφέας περιγράφει αυτό που ζούμε σήμερα.
« έχει επιβληθεί μια οικονομική δικτατορία, σκληρότερη και απ’ αυτή του Χίτλερ….Η δικτατορία αυτή καταπνίγει κάθε αντίσταση, αφού έχει ως μυστικό όπλο τα ΜΜΕ. Εφημερίδες και τηλεόραση κατευθύνονται από μία αόρατη δύναμη. Δέχονται υποδείξεις και όλα τα Μέσα μιλούν για τα ίδια πράγματα με τον ίδιο τρόπο…Τα κοινωνικά κεκτημένα αρχίζουν να χάνονται και εγκαθίσταται πλέον ο “δυτικός ολοκληρωτισμός” της παγκοσμιοποίησης »

Δεν υπάρχουν σχόλια: