20 Μαρτίου 2009

Ο Μάρξ καθοδηγεί το κεφάλαιο

Όπως θα διαβάσετε στο άρθρο μου «Ρατσιστής και ο Μάρξ σύντροφοι;;» είναι σαφές ότι το διεθνές κεφάλαιο είναι υπό την καθοδήγηση του συντρόφου Καρόλου. Πως θα μειώσετε το κόστος παραγωγής και ταυτόχρονα θα μεγιστοποιήσετε το κέρδος; Είναι απλό θα κάνετε εισαγωγή εξαθλιωμένων εργατών, αφού πρώτα καταστρέψετε τις χώρες τους.
Είναι δύσκολο όμως να τους φέρετε με ναυλωμένα καράβια σας. Θα τους φέρνετε με βάρκες κυνηγώντας τους. Ποιος λογικός άνθρωπος μπορεί να πιστέψει ότι είναι δυνατόν ένας Αφγανός να είχε και να έδωσε 10.000 δολάρια ( όπως μας λένε ) όταν με τόσα λεφτά στην χώρα του θα ήταν βιομήχανος;
Τους φορτώνουν και τους φέρνουν, αφού πρώτα τους έχουν καταστρέψει την χώρα τους.
Ταυτόχρονα οργανώνουν την επιχείρηση «ανθρωπισμός» που υλοποιούν τα ντόπια τσιράκια τους. Παλιοί μαρξιστές και τώρα οι καταλληλότεροι , ως προπαγανδιστές, υλοποιούν ότι κατήγγειλε ο σύντροφος Κάρολος.
Κουβέντα για τις αιτίες δημιουργίας αυτής της δυστυχίας οι αυτοαποκαλούμενοι «προοδευτικοί». Τα αφεντικά τους θα καταγγείλουν;
Ανάγκη φτηνών εργατικών χεριών δεν έχουν οι φτωχοί, για τους οποίους υποτίθεται ότι κόπτονται οι υποτιθέμενοι αριστεροί, της πλάκας, αλλά οι πλούσιοι. Δείτε τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό Παυλόπουλο με τι πάθος υπερασπίζεται τα συμφέροντα της τάξης του.
Μόνο στην πρωτοπόρο Ελλάδα θα μπορούσε η παλιανθρωπιά να ονομάζεται ανθρωπισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: