8 Μαρτίου 2009

Το μεγάλο φαγοπότι τελείωσε με ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας

Γιατί άραγε όταν γίνεται λόγος για ιδιωτικοποίηση οποιασδήποτε επιχείρησης του δημόσιου τομέα, πάντα γίνεται λόγος για αποτροπή απολύσεων;
Απλά γιατί όλοι ξέρουν ότι κανένας ιδιώτης δεν πρόκειται να πληρώνει αργόμισθους ψηφοφόρους της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο.
Όλοι ξέρουν ότι η Ολυμπιακή, η ΔΕΗ και όλες οι ΔΕΚΟ είναι οι χώροι πάρκινγκ των ρουσφετιών του πολιτικού προσωπικού της χώρας.
Γι’ αυτό η Ολυμπιακή γίνεται MIG, χωρίς καμία αντίδραση του Ελληνικού λαού!! Εκτός αυτών που στο όνομα της δήθεν υπεράσπισης της δημόσιας περιουσίας, στην ουσία μόνο την θέση τους και την τσέπη τους υπερασπίζονται.
Αν οι επιχειρήσεις του δημόσιου τομέα είχαν ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, χρειάζονταν κανένα θέμα απολύσεων, δεν θα υπήρχε και βέβαια δεν θα έφταναν και τόσο εύκολα στην διάλυση.
Τα αξιοθρήνητα συνδικάτα έβαλαν καλά το χεράκι τους επ’ αυτού. Όταν οι συνταξιούχοι της Ολυμπιακής είχαν 10 δωρεάν ταξίδια τον χρόνο, καλά βολεύονταν, τώρα τρέχουν. Αλλά μάλλον και πάλι ο Ελληνικός λαός θα πληρώσει τα σπασμένα.
Το αποτέλεσμα αυτής της ρεμούλας κυβερνήσεων και συνδικάτων ήταν η χρεοκοπία της Ολυμπιακής και όχι μόνο και το πέρασμα και αυτής ΔΥΣΤΥΧΩΣ στον ιδιωτικό τομέα, χωρίς αντιδράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: