8 Φεβρουαρίου 2015

Η αλήθεια που τρέμουν

Εδώ όλη η αλήθεια της κατάντιας μας.

- Σίγουρα θα θυμηθείτε την δεκαετία του 90 που σας παρακάλαγαν όλοι οι γνωστοί σας που δούλευαν σε τράπεζες να πάρετε δάνειο. Είχαν προμήθεια ανάλογα με τα δάνεια που κατάφερναν να δώσουν.
- Σίγουρα θα θυμηθείτε με τι αγωνία περίμεναν ακόμα και οι γιαγιάδες να πάρουν τη σύνταξη να την καταθέσουν στο χρηματιστήριο.
- Σίγουρα θα θυμηθείτε τα άδεια γραφεία των δημοσίων υπαλλήλων, γιατί αυτοί κρεμόντουσαν τα πρωινά στις βιτρίνες των τραπεζών παρακολουθώντας τις τιμές στο χρηματιστήριο.
- Σίγουρα δεν θα ξεχάσετε (5 ημέρες πριν από τις εκλογές του 2000) την εμφάνιση του (τσάρου) Γιάννου Παπαντωνίου στην τηλεόραση και να δηλώνει ότι: "το χρηματιστήριο 7000 μονάδες αποδεικνύει την εικόνα της εξαιρετικής οικονομίας μας". Έμμεσα προέτρεπε τους Έλληνες "παίξτε τα ρέστα σας". Ταυτόχρονα οι τράπεζες δάνειζαν με υποθήκες σπίτια και αποθήκες, για να τα παίξουν οι μαλακοέλληνες στο χρηματιστήριο.
- Τότε (1999) μόνο ο Καρατζαφέρης (ήταν ακόμα βουλευτής στη ΝΔ), ζήταγε και μέσα στη βουλή και από το κανάλι του (ΤΗΛΕΑΣΤΥ) να επέμβει εισαγγελέας στο χρηματιστήριο.
- Γι' αυτό όταν αργότερα έφτιαξε κόμμα (ΛΑΟΣ) τον πολέμαγαν όλοι και τον αποκαλούσαν φασίστα.
Όποιον χαλάει την πιάτσα των κλεφτών, απατεώνων και φονιάδων στην Ελλαδάρα μας τον αποκαλούν "φασίστα, ακροδεξιό κλπ" και καθαρίζουν. Όπλο τους τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

Και τώρα διαβάστε με προσοχή όλο το άρθρο επιβεβαίωσης και εξήγησης όλων αυτών που ζήσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: