10 Ιανουαρίου 2010

Οι «δημοκράτες» του πρακτορείου ξανακτυπούν

Οι «δημοκράτες» επιπέδου της γνωστής φυλλάδας και Ζέρβα ξαναχτύπησαν – εδώ. Οι δικές τους φασιστοβόμβες είναι μάλλον πιο επικίνδυνες από αυτές στο σύνταγμα.
Όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι «ξενόφοβος και ακροδεξιός φασίστας» – όπως π.χ και ο Μίκης Θεοδωράκης τώρα – και όποιος συμφωνεί «σοβαρός με ποιότητα επιχειρημάτων»
*Αλήθεια θα μας πουν κάτι για τον Μίκη δημοσίως; Στο παρασκήνιο διαδίδουν ότι τρελάθηκε ( με «τρελούς» γέμιζε και τη Σιβηρία ο Στάλιν )
Αλήθεια τόσο πολύ σας φοβίζουν οι «ελάχιστοι φασίστες» όπως λέτε και δεν τολμάτε το δημοψήφισμα!
Ξέρετε ραγιάδες πόσο λίγοι είσαστε !
Τα αφεντικά σας την πάτησαν με το ΟΧΙ της Κύπρου και οι εντολές είναι σαφείς!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ !

**μέρος του άρθρου του «δημοκράτη» Ζέρβα
“…..Γιατί πέραν των ακραίων ξενοφοβικών απόψεων, που σωρηδόν με τρόπο «καρμπόν» απέρριπταν το νομοσχέδιο ζητώντας μονότονα δημοψήφισμα, υπήρξαν και αρκετοί πολίτες που ανέπτυξαν σοβαρούς προβληματισμούς με ποιότητα επιχειρημάτων.
Οι ρυθμίσεις για την ιθαγένεια και την ψήφο των μεταναστών προκάλεσαν έντονες αντιπαραθέσεις και έγιναν αφορμή για πολιτικο-ιδεολογικές συγκρούσεις και ξεκαθαρίσματα ενδοπαραταξιακών λογαριασμών. Ο ΛΑ.Ο.Σ., παράλληλα με άλλες δύο ακροδεξιές εθνικιστικές ομάδες, προχωρά σε συλλογή υπογραφών για διενέργεια δημοψηφίσματος. Τα μέχρι τώρα στοιχεία μάλλον δεν δικαιώνουν την επιλογή τους. Ιδίως μετά την πλήρη αποστασιοποίηση της Ν.Δ. από παρόμοιες επιχειρήσεις άσκησης φόβου στην κοινωνία. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που οι ακραίοι, περιθωριακοί ξενοφοβικοί κύκλοι προσπαθούν εικονικά να δημιουργήσουν……”

Δεν υπάρχουν σχόλια: