19 Φεβρουαρίου 2009

Η «Κουκούλα» απέκτησε το πρώτο της όνομα. AΚΟΑ του ΣΥΡΙΖΑ

Από το «πατριωτική αριστερά»
http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=720
Η «ελεύθερη έκφραση» των Χαφιέδων της «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης»
δεν προστατεύεται από το Σύνταγμα..

ΜΠΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Η ΑΚΟΑ (Ανανεωτική Κομμουνιστική και Οικολογική Αριστερά), η οποία είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση της λέει ότι «μετά τη μαθητική εξέγερση του Δεκέμβρη αυξήθηκαν οι πιέσεις και οι επιθέσεις ενάντια στα Indymedia της Αθήνας και της Πάτρας».

Δεν λέει όμως ότι στα γεγονότα της 6-7 Δεκεμβρίου 2008, δεν πρωταγωνίστησαν μαθητές αλλά οι κουκουλοφόροι ANTIFA, και ότι η «μαθητική εξέγερση» των SMS, δεν ήταν μαθητική και δεν ήταν εξέγερση αλλά «επικοινωνιακό πραξικόπημα».

Η ΑΚΟΑ κάνει λόγο για «συντονισμένη και μεθοδευμένη επίθεση» μέσα από «φημολογίες που επιχείρησαν να συνδέσουν τα Indymedia με ξένα κέντρα και υπαινίχθηκαν χρηματοδότησή τους από τον Τζορτζ Σόρος».

Οι «φημολογίες» όμως δεν είναι φημολογίες. To Indymedia συνδέεται με ξένα κέντρα και χρηματοδότηται από το ίδρυμα Ανοιχτή Κοινωνία(Open Society) του Τζορτζ Σόρος.

“IMC receives financial support from George Soros's Open Society Institute, the Ford Foundation, the Glaser Foundation, and the Tides Foundation (which in 2001 gave Indymedia a grant totaling $376,000)”.

Το Independent Media Center (ή Indymedia, ή IMC) ιδρύθηκε το 1999 από την επαγγελματία ακτιβίστρια Sheri Herndon και το δικηγορικό γραφείο του Dan Merkle. στο Seattle για να οργανώσει την λεηλασία του Seattle από τον θίασο της «οργισμένης» αντιπολίτευσης στην παγκοσμιοποίηση, (Συνέδριο World Trade Organization WTO), και να εκφράσει τις απόψεις των «επιδοτούμενων ακτιβιστών» .(Δεν κάλυψαν εξ ιδίων τα έξοδα).Σήμερα έχει 150 περίπου «ανεξάρτητα» Κέντρα ανά τον κόσμο.
Η κ .Sheri Herndon, έζησε σε Κιμπούτζ το 1983 ,έμαθε hebrew και επίσης έζησε στο Τel-Αviv, όπου "ανακάλυψε" στα 40 της ότι ηταν Εβραία. Ο κ. Dan Merkle είναι διακεκριμένος φιλειρηνιστής Εβραίος ,που μάχεται για την Κοινωνική δικαιοσύνη.

Η ΑΚΟΑ «θύμωσε», με την ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κ. Βελόπουλου στον υπουργό Παιδείας με την οποία «κατήγγειλε ότι τα δύο Indymedia χρησιμοποιούν τους σέρβερ του ΕΜΠ και του Πολυτεχνείου Πάτρας αντίστοιχα, και ζήτησε από τους πρυτάνεις να κλείσουν τις ιστοσελίδες»,και τους χάλασε τη σούπα.

Ο «μπάρμπας» τους από την Κορώνη, δεν μπορούσε ποια να καλύψει τα ποινικά αδικήματα που είχαν διαπραχθεί.

Η ΑΚΟΑ, εξανέστη επειδή ο υφυπουργός Παιδείας Σπύρος Ταλιαδούρος έστειλε επιστολή προς τους πρυτάνεις ζητώντας να κλείσουν τις ιστοσελίδες εναλλακτικές πληροφόρησης.
«Η υπόδειξη του κ. Ταλιαδούρου» λέει η ΑΚΟΑ αποτελεί γι΄ αυτό το λόγο ακραία απόπειρα κρατικής λογοκρισίας στην ελευθερία έκφρασης στο διαδίκτυο, που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο» αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση η ΑΚΟΑ και προσθέτει ότι «o κ. Ταλιαδούρος όχι μόνο αντιποιείται την εξουσία του εισαγγελέα (μάλλον κατανοεί τον εαυτό του ως τέτοιο) αλλά και προσβάλλει το αυτοδιοίκητο των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων».

Η ΑΚΟΑ τέλος θεωρεί ότι «πρόκειται για μια προσπάθεια να φιμωθεί μια πηγή εναλλακτικής πληροφόρησης και ελεύθερης ανάρτησης δημοσιεύσεων».

Φυσικά είναι απόπειρα να κλείσει ο οχετός του φασισμού της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, αφού η Ελευθερία έκφρασης των πρακτόρων δεν προστατεύεται από το Σύνταγμα.

Η ΑΚΟΑ του κ.Μπανιά έχει ισχυρή παρουσία στον Βύρωνα ,όπου το παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε τη γνωστή εκδρομή με το γνωστό πουλμανάκι στα Σκόπια για να συναντηθεί με τους εκεί επιδοτούμενους από το Open Society "αδελφούς Μακεδόνες".
Ο κ. Μπανιάς έχει κάνει και την γνωστή βαρυσήμαντη δήλωση κατα των παρελάσεων που "στρατικοποιούν την νεολαία". Στέλεχος της ΑΚΟΑ είναι και η δικηγόρος κ.Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: