7 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ( Η ΜΕ ΤΗΝ) ΚΡΗΤΗ;


Από τον "αριστερό πατριώτη" Αλέξη Οικονόμου εδώ
Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2007
Κρήτη - Ανεξαρτησία 2012

(φώτο απο cretetv.gr)

Περίεργη τροπή έχει πάρει το θέμα με την "ανεξάρτητη" Κρήτη. Το greekalert πριν δυο περίπου μήνες είχε κάνει μια έρευνα με τις λανθασμένες αναφορές σε χώρα Κρήτη σε διάφορα κυβερνητικά και πανεπισημιακά sites του εξωτερικού. Μετα το σάλο που προκλήθηκε - κυρίως απο τους ομογενείς - οι περισσότερες απο τις αναφορές έχουν διορθωθεί.

Ομως, όπως μας ενημερώνει ο φίλος Γιώργος Μανουσάκης , μία τεράστια σημαία της Κρητικής Πολιτείας με την ένδειξη "ανεξαρτησία 2012" ανερτήθη την Τετάρτη στην έναρξη της διεξαγωγής τοπικού αγώνα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, την ίδια μέρα μαθητές σχολείου απο το Ηράκλειο επισκέφθηκαν τη Βουλή με μπλουζάκια στο πίσω μέρος των οποίων υπήρχε σταμπαρισμένο την "σημαία" της "ανεξάρτητης Κρήτης". (διαβάστε περισσότερα στο crete tv)

Παράλληλα εξακουλουθεί να λειτουργεί το επίσημο site της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κρήτης.(!!!)
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και δημοσιεύσεις σε forum για ανεξάρτητα έθνη της Ανατολικής ευρώπης. Εκεί γίνεται λόγος και για Ελληνική συνομοσπονδία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Νεας Κρήτης" για το θέμα γίνονται ερευνες της ΕΥΠ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό"

Τι γίνεται, παιδιά;Κυρία Ντόρα, Κρητικιά εσύ(τρομάρα σου..) δεν αφήνεις τις δημόσιες σχέσεις σε διεθνή φόρα και τα "γαλλικά" που μάς επιδεικνύεις οτι ξέρεις;(ο κόσμος χάνεται,κι η Ντόρα χτενίζεται...)

Αντε, μήπως σε λιγο καιρό ακούσουμε οτι "Και η Κρήτη κείται μακράν!.." οπως ειπε ο Κουφός Κύριος -θείος του σημερινού "πρωθυπουργεύοντος"- για την Κύπρο μας το 1974...

Καλά είπε-και έριξε μια πρώτη προειδοποίηση- ο Καρατζαφέρης στη Βουλή(των υπολοίπων βαθέως κοιμωμένων η ήδη "καταλληλα πιασμένων"...): "τι είναι αυτό το θέμα που κυκλοφορεί με αυτή την περίεργη σημαία με ενα αστράκι..."
Ιδού και η αποσχιστική σήμερα "σημαία" των υποθαλπόμενων απο τη Νέα Τάξη εχθρών της Ελλάδας μας...Κάντε αυτό που πρέπει, οπου τη δείτε αναρτημένη, σε κοντάρι η σε άνθρωπο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: