5 Νοεμβρίου 2008

Νέο χτύπημα στους στυγνούς καπιταλιστές

Για άλλη μια φορά η χώρα μας γίνεται κοιτίδα της επανάστασης. Οι στυγνοί κεφαλαιοκράτες καπιταλιστές μεταμφιέστηκαν ώστε με την μέθοδο του «εισοδισμού» να καταπιέζουν τον λαό χωρίς να φαίνονται. Έλα όμως που η επαναστατική «αριστερά» με τον σύγχρονο στρατό της (τα παιδιά με τις μαύρες κουκούλες) τους κατάλαβε!
Κατάλαβε ότι οι Έλληνες καπιταλιστές μεταμφιέστηκαν σε περιπτεράδες και μικρομαγαζάτορες. Έτσι τους τιμωρεί συχνά καίγοντας και καταστρέφοντας με κάθε τρόπο τις περιουσίες τους.
Αυτό φαίνεται άλλωστε από το γεγονός ότι σε παρακείμενους τοίχους από αυτά τα μικρά ολοκαυτώματα γράφουν το σύνθημα «θάνατος στα αφεντικά». Απ’ ότι φαίνεται ο πόλεμος ενάντια στο σύστημα μαίνεται.
Για την αποτελεσματικότητα του πολέμου κατάφεραν να έχουν πρόσβαση και στην κεντρική εξουσία. Η κεντρική εξουσία απαγορεύει στα υποτιθέμενα όργανά της (ΜΑΤ και άλλα) να παρέμβουν ή να συλλάβουν έστω και ένα από αυτά τα παιδιά.
Στο Εξαρχιστάν κάθε βράδυ παίζουν κρυφτό και κυνηγητό τα ΜΑΤ με τα παιδάκια έχοντας άνωθεν εντολές το (κρυφτό-κυνηγητό) να μην ξεπεράσει τα όρια του παιχνιδιού των παιδικών μας χρόνων.
Τι γίνεται ρε παιδιά, μήπως οι δύστυχοι περιπτεράδες και μαγαζάτορες πρέπει να προμηθευτούν καλάσνικοφ και καμιά χειροβομβίδα.
Ξέρετε φοβόνται να τραβήξουν και καμιά μαύρη κουκούλα, γιατί δεν ξέρουν τι μπορεί να βρουν από μέσα. Μία τράβηξαν ( σε ληστεία τράπεζας ) και είδαμε ποιανού τον γιό βρήκαν από πίσω. Οπότε να φυλαγόμαστε πλέον !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: