6 Νοεμβρίου 2008

Eμβόλιο για επικίνδυνους Ιούς

Ένα παλιό άρθρο (πάντα επίκαιρο όμως) περί ΙΟΥ - Ελευθεροτυπίας με τίτλο :

ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ »

Πηγές :
1 ) Μηνιαίο περιοδικό « Ρεσάλτο » Ιανουάριος 2006 , εκδότης Θ. Παπανικολάου ( εξωκοινοβουλευτική αριστερά )
Άρθρο του Πάν. Πικραμένου με τίτλο :
< ΜΜΕ και Παραεξουσία: Οι σκοτεινές διαπλοκές του « Ιού της Ελευθεροτυπίας » >
2 ) Ελευθεροτυπία 12 – 2 – 1995 / Ιός άρθρο με τίτλο : « πατήρ Αλεβιζόπουλος,ο αντιαιρετικός Αγών μου »

Περιοδικό Ρεσάλτο :
Το 1994 αποκαλύπτεται ότι εκτός από την Εκκλησία και οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τις παραθρησκευτικές οργανώσεις, τις οποίες θεωρούν Δημόσιο κίνδυνο.
Από τους « προοδευτικούς » μπαίνει ζήτημα δημοκρατικών ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Στο στόχαστρο ο ιερέας Αντώνιος Αλεβιζόπουλος υπεύθυνος του γραφείου της Εκκλησίας που παρακολουθεί τις αιρέσεις. Κατηγορείται για συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες στον πόλεμο εναντίων των αιρέσεων.
Ιούνιος 1995. Ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννης Αγγελής, διατάσσει έρευνα στα γραφεία της οργάνωσης « Κέντρο Εφηρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος – ΚΕΦΕ » ( Σαϊεντολογία με έδρα τις ΗΠΑ ). Μετά από τρεις εφόδους ( 9-6 / 27-9 / 6-11 – 1995 ) κατάσχονται αρχεία και σκληροί δίσκοι Η/Υ. Ευρέθηκαν 20.000 έγγραφα, αρκετά κρυπτογραφημένα. Στις 20 – 12 – 1995 η πρόεδρος του ΚΕΦΕ ( Κ.Δ. ) αναγκάζεται να καταθέσει στην Εισαγγελία 200 κλειδιά κρυπτογράφησης.
Η ανάγνωση κυρίως των κρυπτογραφημένων εγγράφων αποκαλύπτει:
1. Σχεδιαγράμματα – χάρτες, απορρήτων εγκαταστάσεων της Πολεμικής Αεροπορίας ( Κυριακάτικη Απογευματινή 7/2/1999 )
2. Πληροφορίες για Βαλκανικές χώρες, που καμία σχέση δεν έχουν με φιλοσοφική οργάνωση.
3. Στο εσωτερικό του ΚΕΦΕ λειτουργούσε δεύτερη οργάνωση με αρχικά OSA «γραφείο ειδικών υποθέσεων», η οποία έχει δομή μυστικής υπηρεσίας και παρακολουθούσε Έλληνες πολιτικούς ( Έβερτ, κλπ )
4. Εσωτερική αλληλογραφία με εντολές – οδηγίες εξουδετέρωσης των θεωρούμενων εχθρών της.
5. Λίστες με ονόματα μελών, υποστηρικτών και εχθρών.
6. Λίστες με ονόματα δημοσιογράφων φίλα προσκείμενων ή εχθρών και οδηγίες δράσης έναντι των εχθρών.
Ως κυριότερο εμπόδιο για την εξάπλωση της δράσης της θεωρεί τον ιερέα Αλεβιζόπουλο.
Κύριοι διεκπεραιωτές της δράσης εναντίων του Αλεβιζόπουλου εμφανίζονται ο αποθανών δημοσιογράφος Β.Ρ και η δημοσιογραφική ομάδα του « Ιού της Ελευθεροτυπίας ».
Έγγραφο με ημερομηνία 20-12-1994 από Λος Άντζελες, δίνει οδηγίες τις οποίες οφείλει να εκτελέσει το γραφείο Αθηνών.
« Βρες έναν ερευνητή δημοσιογράφο που μπορεί να ψάξει και να βρει στοιχεία για τον Αλεβιζόπουλο για ειδικό ρεπορτάζ. Να εμφανίζεται ότι κάνει έρευνα για την Σαιεντολογία και ψάχνοντας για δεδομένα να καταλήγει στον Αλεβιζόπουλο με στόχο να τον διαβάλει» Στο άρθρο 10 των οδηγιών αναφέρεται « χρησιμοποίησε τέτοια δεδομένα, ώστε να τον παρουσιάσεις με ανεπιθύμητα κουμπιά για την Ελλάδα. Πχ σύνδεσε τον με τους Ναζί ή οτι θέλει να καταστρέψει την Ορθόδοξη Εκκλησία με τις ενέργειές του κλπ.»
Όταν η εντολή εκτελείται ο υπεύθυνος του γραφείου δικηγόρος Η.Γ ( το όνομα στην διάθεση του περιοδικού ) απαντά στις 16/2/1995 ότι η εντολή εξετελέστει στις 12/2/1995 σημειώνοντας « Δημοσιογράφοι Ιού Ελευθεροτυπίας »
Ανατρέχοντας στο άρθρο του «Ιου » 12 / 2 / 1995
με τίτλο: « Η μάχη των μάγων » και υπότιτλο « πατήρ Αλεβιζόπουλος, ο αντιαιρετικός Αγών μου » ( Η λέξη Αγών προφανές λογοπαίγνιο διασύνδεσης με τον Χίτλερ ) διαπιστώνουμε πράγματι ότι οι οδηγίες εξετελέστηκαν απολύτως. Ο πανταχού παρών Κουναλάκης μας βεβαιώνει για την διασύνδεση Αλεβιζόπουλου και Ναζί και πολλά άλλα. Ο Αλεβιζόπουλος μέχρι το τέλος της ζωής του αρνιόταν τέτοιες διασυνδέσεις και ανέφερε ότι από την ερευνά του προκύπτει ότι: πάγια τακτική της οργάνωσης των Σαιεντολόγων ήταν να κατηγορεί τους αντιπάλους της ως «Ναζί».
Σε ότι αφορά τον ρόλο της «Ελευθεροτυπίας» ο επικεφαλής του OSA ( γραφείο ειδικών υποθέσεων ) στην Αθήνα σε έγγραφο προς τον επικεφαλής του αντίστοιχου γραφείου Ευρώπης αναφέρει :
« αγαπητέ Μ. ελπίζω να απόλαυσες το εγκληματικό άρθρο που σου έστειλα για τον Αλεβιζόπουλο, που έχει γραφεί από τον σύμμαχο ρεπόρτερ Β.Ρ. ( δεν ζει ). Ακόμη ένα μεγαλύτερο άρθρο πρόκειται να δημοσιευτεί την Κυριακή στην Ελευθεροτυπία ( Ιός ). Θα αφορά τον Αλεβιζόπουλο και τα εγκλήματά του. Ο ρεπόρτερ που κάνει το άρθρο πλησιάστηκε από το ΄΄γραφείο ειδικών υποθέσεων΄΄ στο παρελθόν, όπως θυμάσαι, και σήμερα καλείται να δημοσιεύσει τα παραπάνω »
Ποιος άραγε δημοσιογράφος πλησιάστηκε ;
Στα κατασχεθέντα έγγραφα βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις, τα ονόματα των Δ. Τρίμη, Δ. Ψαρρά και Αγγέλικας Ψαρρά ( ομάδα Ιού Ελευθεροτυπίας )
Άρθρο του Ν. Πικρού στο « Ρεσάλτο » συνοψίζοντας τα ανωτέρω και πολλά άλλα, όπως στάση του Ιού έναντι γεγονότων όπως : Βομβαρδισμός Σερβίας ( έβλεπαν μόνο εγκλήματα Μιλόσεβιτς και τίποτα άλλο ), Οτσαλάν, Αφγανιστάν, Ισραήλ κλπ. μεταξύ άλλων αναφέρει :
« το οπλοστάσιο αυτών των ΄΄ αριστερών ΄΄ σφογγοκωλάριων του κοσμοπολιτισμού είναι κυρίως ο εθνικιστικός, ρατσιστικός και ακροδεξιός στιγματισμός όλων εκείνων που αντιτάσσονται στον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης και υπερασπίζονται τον ιστορικό, πολιτισμικό και εθνικό μας ιστό »
Συμπολίτες
Είναι πλέον φανερή η διατεταγμένη υπηρεσία πολλών διαμορφωτών της κοινής γνώμης. Πίσω από το εμπόριο δήθεν ανθρωπισμού, κρύβεται η διεκπεραίωση των πλέων σκοτεινών σχεδίων. Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ αποκαλύπτονται ως οι νέοι Γκέμπελς της πιο μαύρης προπαγάνδας υπηρετώντας τα σχέδια των αφεντικών τους.

* τα στοιχεία όπως ημερομηνίες και έντυπα παρέχονται για την πιστοποίηση της αλήθειας, από όσους αμφιβάλουν για τα ανωτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: