13 Νοεμβρίου 2008

Η αθώωση του Απόστολου Βαβύλη

Στο blog “ τροκτικό ” διαβάζουμε κείμενο με τίτλο : Τον διέσυραν αλλά ο Βαβύλης αθωώθηκε από όλα !!!
«Τον έκραξαν, τον διέσυραν και συκοφάντησαν όπως αποδείχθηκε και τελικά αθωώθηκε για όλες τις κατηγορίες! Το όνομα του είναι Απόστολος Βαβύλης. Ο μεγαλύτερος γκάγκστερ που βγήκε στην σύγχρονη ιστορία. Έτσι μας τον παρουσίαζαν τα ΜΜΕ αλλά ποτέ δεν μάθαμε ότι αθωώθηκε. Για όλες τις υποθέσεις πήρε αθωωτικές αποφάσεις. Έτσι δεν μάθαμε τίποτα και ο κόσμος έμεινε με τις εντυπώσεις, ότι ήταν έμπορος ναρκωτικών ότι έφαγε τόσα χρήματα, πήγε να χτίσει την μεγάλη Ελλάδα στην Ιταλία κ.α.
Αλλά φταίει και αυτός που δεν παίρνει σβάρνα τα δικαστήρια για τα ΜΜΕ που δεν τον αποκατέστησαν. Μόνο έτσι θα είναι προσεχτικοί όσοι βρούνε στον δρόμο τους ανάλογες περιπτώσεις»
Ο Βαβύλης έστειλε στο «τροκτικό» την ακόλουθη επιστολή :
"Είναι παρήγορο στη χώρα της απόλυτης δικτατορίας των ΜΜΕ να υπάρχουν και κάποιες φωνές που έχουν την ευαισθησία να...σκέφτονται. Ο δολοφόνος που αποκεφάλισε την γυναίκα του στη Σαντορίνη, δεν μάθαμε ποτέ πως λέγεται, οι μπράβοι που σκότωσαν τον 20χρονο Αυτστραλό στη Μϋκονο, επίσης, οι δολοφόνοι 5 ανθρώπων στο Αγρίνιο δεν είχαν πρόσωπο...η 35 χρονη και ο εργατολόγος δεν είχαν ονόματα κλπ κλπ.
Για μένα ΟΛΑ έπρεπε να παρουσιαστούν ακόμη και...
οι εικόνες από το υπνοδωμάτιό μου που τραβήχτηκαν μεσούσης της έρευνας της αστυνομίας παρουσία μάλιστα εισαγγελέως! Ποιός έδωσε την άδεια άραγε; Δυστυχώς ακόμη και για να διεκδικήσεις το δίκιο σου στα δικαστήρια που θα με δικαίωναν 100% χρειάζονται χρήματα που δεν έχω. Ευχαριστώ πάντως για το εύστοχο σχόλιο. Αρχές Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο-πολιτικό θρίλλερ με τίτλο ΑΖΑΖΕΛ από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ".
Το τροκτικό απάντησε:
Το θέμα σας κ.Βαβύλη τα είχε όλα για να πουλήσει στην τηλεόραση. Είχε εκκλησία, σασπένς, κυνηγητό, καταδίκες από Ιταλία, Ναρκωτικά, κρυσφύγετα κ.α. Δεν είχε καλό τέλος για τα ΜΜΕ γιατί πολύ απλά αθωωθήκατε. Είναι ένα παιχνίδι που προφανώς δεν γνωρίζετε καλά.
Τώρα το μάθατε. Σημασία έχει ότι αθωωθήκατε και δεν το έχει μάθει κανένας. Και βέβαια όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να αθωωθεί κάποιος όταν έχει πάρει η υπόθεση του τόσο μεγάλες διαστάσεις. Για να αθωωθεί σημαίνει ότι δεν υπήρχε κανένα μα κανένα στοιχείο σε βάρος του. Έστω και μισό να είχαν θα τον είχαν μπαγκλαρώσει. Και τελικά όλος ο ντόρος γιατί; Για να πεθάνει και κάποιος άλλος από την στενοχώρια του. Ας μην το ανοίξουμε το θέμα....
http://troktiko.blogspot.com/2008/11/blog-post_4561.html

Το δικό μας σχόλιο :
Για άλλη μια φορά τα ΜΜΠ ( Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας ) εξελίσσονται σε κοινωνική γάγγραινα για τον τόπο:
1. Εμφάνισαν ως εγκληματία τον Βαβύλη ( προφανώς για να χτυπήσουν τον Χριστόδουλο ) αλλά ξέχασαν να μας πληροφορήσουν για την αθώωσή του.
2. Σήμερα έχουν αναλάβει την εργολαβία «Εφραίμ» και πάλι βέβαια θα ξεχάσουν να μας πουν για τα αποτελέσματα των «αποκαλύψεών τους»
3. Παλιά είχαν την εργολαβία «Ειρηναίος»
Πάντως ένα κοινό στόχο είχαν και έχουν όλες αυτές οι εργολαβίες : την εκκλησία.
Ξεφτίλισαν τον Γκέμπελς, άξιος ο μισθός τους !!!
Αξίζει πάντως εδώ να μνημονεύσουμε για Αγιορείτικη άποψη : « Η εκκλησία μοιάζει με ένα καρφί – όσο το κτυπάς τόσο αυτό στερεώνεται στον τοίχο »

Δεν υπάρχουν σχόλια: