6 Μαΐου 2014

"Ελιά" ή Ουκρανία; Μας απειλούν ...

Μας απειλούν τα ρεμάλια. Ο Γρηγοράκος της Πασοκο-ελιάς το είπε ωμά. Έλληνες ή ψηφίζετε "ελιά" ή γινόμαστε Ουκρανία. Υπάρχει εισαγγελέας με παντελόνια στη χώρα να τον μαζέψει για εξηγήσεις.

Τι συμβαίνει όμως στην Ουκρανία;
Στους Δυτικούς, τους πάτρωνές τους εβραίους και στα δικά μας ανδρείκελα, δεν άρεσε η νόμιμη Ουκρανική Κυβέρνηση του Γιανουκόβιτς.
Με εισαγόμενους μισθοφόρους και προβοκάτορες οργάνωσαν "επανάσταση" εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης της Ουκρανίας. Η αιματοχυσία οδήγησε στην βίαιη ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης (κατά την πλειοψηφία της φιλορωσική).
Οι Δυτικοί παρέδωσαν την κυβέρνηση της Ουκρανίας στους δικούς τους Ναζιστές της Ουκρανίας. Τα δικά μας ανδρείκελα έσπευσαν πριν απ' όλους να υπερασπίσουν την νέα ναζιστική και δοτή κυβέρνηση της Ουκρανίας. Εκεί οι ακροδεξιοί δεν δηλώνουν εθνικιστές αλλά Ναζιστές. Ο Βενιζέλος όμως τους αγκάλιασε και όταν εμφανίστηκαν με ναζιστικούς χαιρετισμούς τα δικά μας βοθροκάναλα το εμφάνιζαν σαν "παιχνίδισμα του τηλεοπτικού φακού".
Αυτό το μέλλον προαναγγέλει ο Γρηγοράκος. Έλληνες προσέξτε αν τολμήσετε να μας ανατρέψετε οι μισθοφόροι της Ουκρανίας είναι έτοιμοι να κατέβουν προς Ελλάδα. Αν δεν έχουν ήδη κατέβει κυκλοφορούντες περί τους κύκλους των εξαρχείων με την προβιά του "αντιφασίστα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: