10 Δεκεμβρίου 2013

Περί «νομιμότητας» ο λόγος και ορισμού της υποκρισίας

Κουτσούμπας - γραμματέας ΚΚΕ (επάγγελμα - ΚΚΕ)
«το ΚΚΕ δεν εγκατέλειψε ποτέ τον στρατηγικό του στόχο, τον σοσιαλισμό, δεν αποκήρυξε ποτέ τη ταξική πάλη, τη σοσιαλιστική επανάσταση, την ανάγκη ανατροπής της δικτατορίας μιας μειοψηφίας, δηλαδή της αστικής τάξης, των εκμεταλλευτών και την αντικατάστασή της με τη δικτατορία της πλειοψηφίας, που είναι το προλεταριάτο, η εργατική τάξη, οι εκμεταλλευόμενοι». Δεν του έφτανε, όμως, αυτό και απτόητος συνέχισε λέγοντας ότι «ο 21ος αιώνας θα είναι αιώνας νέων επαναστάσεων, νέων εξεγέρσεων, της ανίκητης πορείας του σοσιαλισμού – κομμουνισμού. Οι μέρες που λαχταράμε όλοι θα έρθουν. Ο πάγος που ράγισε με την κομμούνα του Παρισιού για 72 μέρες, ο πάγος που έσπασε με την Οκτωβριανή επανάσταση το 1917 για 72 χρόνια και που την ακολούθησαν και άλλες δεκάδες επαναστάσεις και εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο, αυτός ο πάγος που έσπασε και ο δρόμος που επιτέλους χαράχτηκε, εμείς οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες, οι κνίτες και οι κνίτισσες, οι προλετάριοι της Χώρας μας, όλων των χωρών του κόσμου καλούμαστε να κατακτήσουμε να τον περπατήσουμε στον 21ο αιώνα μέχρι τέλους, οριστικά και αμετάκλητα αυτήν την φορά».

Στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ η ανατροπή της αστικής δημοκρατίας και η εγκαθίδρυση ενός μονοκομματικού δικτατορικού καθεστώτος (είναι σαφής η αναφορά στο σοβιετικό καθεστώς).

Θα μας πει κάποιος μέντορας του ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, πως το ΚΚΕ που ευθέως επαγγέλλεται την ανατροπή του χαρακτηρίζεται «νόμιμο» κόμμα;
*Η αναφορά δεν σημαίνει συμφωνία του ιστολογίου με το υπάρχων ΚΑΘΕΣΤΩΣ, απλά επισημαίνει την άκρατη υποκρισία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: