29 Δεκεμβρίου 2013

Περί του ΗΠΑ-νθρώπου Ψαρρά

Είναι τοις πάσι γνωστός ο εγχώριος εκπρόσωπος της CIA. Εδώ τα βέλη είναι εκ των έσω ανθρώπων που ξέρουν και αποδίδουν επακριβώς τον όρο ΗΠΑ-νθρωπος!

Στην Ελευθεροτυπία της Δευτέρας 30-10-2013, υπάρχει το εξής σχόλιο, το οποίο γράφει ο δημοσιογράφος Γ. Παπαδόπουλος – Τετράδης και το υπογράφει με το ψευδώνυμο «Ο καιρός»:

«Στη λεγόμενη Εφημερίδα των Συντακτών χτες ο Δημήτρης Ψαρράς μου κάνει την τιμή να με κατονομάζει μαζί με τον Τάκη Φωτόπουλο και τον Γ. Δελαστίκ ως σχολιογράφο, που το 2001 (!) η εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» επαίνεσε για ένα από τα σχόλιά μου στον «Καιρό».

Είναι τιμή μου να συγκαταλέγομαι μεταξύ αναμφισβήτητων αγωνιστών στα πυρά ενός ανθρώπου, που η αρθρογραφία του ήταν μονίμως υπέρ των ΝΑΤΟϊκών και ευρωπαϊκών βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία, τη Λιβύη, στον κακό Σαντάμ Χουσείν και οπουδήποτε επενέβη το αμερικανικό συμφέρον.

Επίσης, υπέρ της λεγόμενης Δημοκρατίας της Μακεδονίας, του Σχεδίου Ανάν, της Ρεπούση και οπουδήποτε υπήρχε αποδεδειγμένο αμερικανικό και ευρωπαϊκό συμφέρον, σε βάρος της Ελλάδας.

Και λυπάμαι, αλλά δεν ήμουν ποτέ αναγνώστης της «Χρυσής Αυγής», όπως ήταν ο Δημήτρης Ψαρράς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: