19 Ιουνίου 2010

«Μακεδονία»-όχημα αλυτρωτισμού

Γιατί το όνομα «Μακεδονία του Βαρδάδη» είναι το επικινδυνότερο όλων – εδώ και φωτογραφία – για του λόγου το αληθές.
“Μακεδονία του Βαρδάρη” ίσον “Μακεδονία του Αξιού”!!!
«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι ανυποχώρητος σε ότι αφορά την πρόκληση των Σκοπίων. Δεν πρόκειται να συναινέσω σε αναγνώριση (de jure και de facto) εφ΄ όσον το όνομα «Μακεδονία» χρησιμοποιηθεί με επιθετικό ή όχι στην ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων»!
Ανδρέας Παπανδρέου
«“ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ»
Το «νέο» όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο φέρονται δήθεν να προχωρούν παρασκηνιακά Αθήνα και Σκόπια –αν και από την πλευρά Γκρούεφσκι δεν προκύπτει προς το παρόν κάτι τέτοιο – αποτελεί άλλη μια απαράδεκτη εθνικά ονομασία για το γειτονικό κρατίδιο, επειδή περιέχει το αδιαπραγμάτευτο ελληνικό όνομα «Μακεδονία», το οποίο εδώ και 3.500 τουλάχιστον χρόνια χαρακτηρίζει αποκλειστικά το δυναμικό Ελληνισμό, Πολιτισμό και Ιστορία, καθώς και τα έφορα εδάφη της Βόρειας Ελλάδος, τα οποία διατρέχει κάθετα ο Αξιός ή Βαρδάριος ποταμός!
ΔΙΠΛΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ
Στη συγκεκριμένη μάλιστα ονομασία «“Μακεδονία” του Βαρδάρη», η Κυβέρνηση προχωρά ασυλλόγιστα και ανεύθυνα σε ΔΙΠΛΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ προς τους Πλαστογράφους και του ΟΝΟΜΑΤΟΣ και του ΕΔΑΦΟΥΣ που διατρέχει ο Βαρδάρης ή Αξιός! Επειδή «“Μακεδονία” του Βαρδάρη» σημαίνει ακριβώς το όραμα των Σκοπιανών για «απελευθέρωση» της όλης «Μακεδονίας» που διατρέχει ο Βαρδάρης ποταμός, από τα Σκόπια ως το Θερμαϊκό!
«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ»
Επομένως το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Βαρδάρη» σημαίνει κυριολεκτικά «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Αξιού» ποταμού! Πραγματικά «πετυχημένο» όνομα!… Που μόνο κάποιο αληθινά πολύ κοφτερό και πολύ επικίνδυνο ταυτόχρονα μυαλό θα μπορούσε να σκεφτεί!
ΤΟ «ΒΑΡΔΑΡΗΣ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΩΣ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»
Δηλαδή με την προτεινόμενη ονομασία όχι μόνο τους δίνεται το ελληνικό ιστορικό όνομα «Μακεδονία», αλλά και ο γεωγραφικός καθορισμός της, που δεν ορίζεται πια ως «Βόρεια ή Άνω» (απαράδεκτη επίσης ονομασία) αλλά ολικά, συνολικά, ως η ΟΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που διατρέχει ο Βαρδάρης ποταμός! Δηλαδή «η Μακεδονία ως κάτω στη Θεσσαλονίκη»!
ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ
Αλλά πέραν όλων των άλλων και μόνο που στην ονομασία των πλαστογράφων επιχειρείται να τοποθετηθεί με «ελληνική» συνυπογραφή και αναγνώριση το ελληνικό όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», αποτελεί ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, καθώς όπως έλεγε πάντοτε ο Ανδρέας Παπανδρέου, το όνομα «Μακεδονία» είναι το όχημα του αλυτρωτισμού! Δηλαδή το κλειδί για κάθε μελλοντική διεκδίκηση του ελληνικού εδάφους! Γι΄ αυτό ακριβώς θεωρείται εθνικό έγκλημα το «κλειδί» αυτό να το δώσουμε μόνοι μας, εμείς οι ίδιοι! Και με τη δική μας υπογραφή, η «Μακεδονία» να μπει σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ και να διαλαλεί διεθνώς και «νομίμως» την ψευτο«μακεδονικότητά» της, ενώ στα ελληνικά σχολικά βιβλία να αναγράφεται ότι «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”»!..
Πηγή: http://www.noiazomai.net/skopvardari.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: