6 Νοεμβρίου 2009

Παιχνίδι με τους μετανάστες άρχισε η κυβέρνηση

Στον «αδέσμευτο τύπο» - 5/11/09
Η εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να κερδίζει τις εκλογές και όχι μόνο. Εφόσον το ΠΑΣΟΚ γίνει το κόμμα των «αφγανών και όλων των άλλων…» καιρός οι αισθανόμενοι Έλληνες να ψάχνουν για κάτι άλλο.

Η αρχή του άρθρου :
«Σε αλλοίωση της σύνθεσης του εκλογικού σώματος και στη δημιουργία εθνολογικών και θρησκευτικών μειονοτήτων, οδηγεί η απόφαση της κυβέρνησης να χορηγήσει την ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των παράνομων ή νόμιμων μεταναστών, ασχέτως μάλιστα αν έχουν γεννηθεί ή όχι στη χώρα μας.
Παράλληλα θα δοθεί το δικαίωμα ψήφου σε όλους τους αλλοδαπούς που διαμένουν τα τελευταία χρόνια νόμιμα στην Ελλάδα.
Κι όλα αυτά, χωρίς να έχει προηγηθεί η καταγραφή των αλλογενών που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, κάτι που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.
Όπως φαίνεται το ΠΑΣΟΚ προτιμά να ανοίξει την «κερκόπορτα» σ’ ένα μωσαϊκό εθνοτήτων, στρώνοντας το χαλί στον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό τους προκειμένου να διαπιστωθεί, αν είναι όντως αυτοί που δηλώνουν.
Κι εδώ εισέρχεται η κρίσιμη παράμετρος. Πάνω από το 60% των εγγράφων που καταθέτουν οι εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης ξένοι είναι πλαστό, αφού π.χ. εμφανίζονται Μπαγκλαντέζοι να παρουσιάζονται ως Αφγανοί, ώστε να αποκτήσουν αυτόματα την ιδιότητα του πολιτικού πρόσφυγα…..»
Και τα υπόλοιπα – εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: