8 Οκτωβρίου 2008

Αυτονομία στην Κέρκυρα (και άλλες νεοταξικές ιδέες)

Τα γράφουμε, αλλά κάποιοι δε τα πιστεύετε. Ιδού λοιπόν τα νεότερα.
«Κίνημα Αυτονομίας της Κέρκυρας» (!) προωθείται από κάποια ξένα ΜΜΕ όπως το BBC (το κρατικό κανάλι της Αγγλίας), την εφημερίδα Guardian (μεγάλης κυκλοφορίας) αλλά και κύκλους στην Ελλάδα.
Ο εμπνευστής αυτή της κίνησης, που περιέργως βρήκε βήμα σε τόσο μεγάλα ΜΜΕ του εξωτερικού λέγεται Χάρης Τσουκαλάς, ο οποίος λέει μεταξύ άλλων: «Αυτά τα πράγματα είναι κατάρα να τα λέμε αλλά η Ένωση με την Ελλάδα ήταν η ποιό σκοτεινή μέρα της ιστορίας μας» (!)
«Ήταν μεγάλο λάθος που το έχουμε μετανιώσει από τότε. Ενώ οι κάτοικοι του νησιού έχουν εισρεύσει εκατομμύρια ευρώ στην Ελληνική οικονομία μέσω φόρων έχουν εισπράξει σε αντάλλαγμα πολύ λίγα.»
Άντε, καλώς τα δεχτήκαμε και αυτά...

Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη...

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται στην Κέρκυρα, στην πρόσφατη επέτειο για την ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα περίπου 200 στελέχη, η πλειοψηφία των οποίων προερχόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν με μαύρες σημαίες και με αναφορές στο γεγονός ότι «το ελληνικό κράτος έχει εγκαταλείψει την Κέρκυρα, θα ήταν καλύτερα να ήταν ανεξάρτητη». Παρών και ο Χάρης Τσουκαλάς φυσικά...
Πως γίνεται σε ότι αφορά διαμελισμό της Ελλάδας, εθνικιστικές αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδας, αλυτρωτισμούς σε βάρος της Ελλάδας και γενικά ύποπτα σχέδια επιβολής των σχεδίων της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης, να είναι παρών και μπροστάρης ο ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω ότι κάποτε θα πρέπει να μας το εξηγήσουν οι κύριοι Αλαβάνος και Τσίπρας...
Αναδημοσίευση από : http://tomavroprovato.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: