13 Ιουνίου 2008

Ζιγκ Ζαγκ προς τον φασισμό

Στις σχολικές βιβλιοθήκες προ έτους έφτασε βιβλίο με τίτλο «ζιγκ ζαγκ στις νερατζιές» της Ε. Σωτηροπούλου. Πολίτης της χώρας ( καλώς ή κακώς ) το θεώρησε πορνογράφημα και προσέφυγε στην δικαιοσύνη ως είχε δικαίωμα, ίσως και υποχρέωση.
Η υπόθεση εκδικάστηκε πρωτόδικα με κληρωθέντα δικαστή τον Κο Δ. Γαβαλά. Ο δικαστής ( καλώς ή κακώς ) αποφάσισε την προσωρινή απόσυρση του βιβλίου από τις σχολικές βιβλιοθήκες μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης.
Αποτέλεσμα πρωτοφανές : Ο υπουργός δικαιοσύνης ζητά την δίωξη του δικαστή από τους προϊσταμένους του.
Μήνυμα πρωτοφανές : Η εκτελεστική εξουσία δια του υπουργού της, απειλεί την δικαστική ( αν υπάρχει πλέον ). Μην παίρνετε αποφάσεις που θα είναι απέναντι στην αισθητική του «ιού» της Ελευθεροτυπίας, διότι βάζετε σε κίνδυνο το μέλλον και την καριέρα σας.
Ζούμε σε καθεστώς απόλυτης χειραγώγησης της δικαιοσύνης και δίωξης των «Σαρτζετάκηδων» που ούτε στην ταραγμένη δεκαετία του 60 δεν συνέβαινε.
Την περασμένη εβδομάδα κάηκαν στην Αθήνα τα βιβλιοπωλεία: του βουλευτού Άδωνι Γεωργιάδη και των εκδόσεων Πελασγός του Γιάννη Γιαννάκενα. Τα εν λόγω βιβλιοπωλεία διαθέτουν βιβλία που κυρίως εναντιώνονται στην «Νέα Τάξη Πραγμάτων».
Τα ασύλληπτα πρωτοπαλίκαρα της Νέας Τάξης, δηλαδή οι σύγχρονοι ΝΕΟΝΑΖΙ που καλύπτουν πλέον τα ξυρισμένα τους κεφάλια με μαύρες κουκούλες, έδρασαν και πάλι. Τα ίδια παλικάρια καίνε κατά καιρούς και τα πανεπιστήμια σπέρνοντας τον τρόμο στην «αντίθετη άποψη».
Η Νέα Τάξη ξέρει και να στρατολογεί και να προστατεύει τον στρατό της!
Η κατοχική μαύρη κουκούλα βγήκε πάλι στο προσκήνιο απειλώντας πλέον ευθέως την Ελληνική δημοκρατία. Το δυστύχημα είναι ότι το «πανεπιστημιακό άσυλο» υπάρχει πλέον μόνο για την προστασία αυτών των φασιστοειδών.
Το μόνο που ισχύει σήμερα στα πανεπιστήμια είναι ένα καθεστώς απίστευτης τρομοκρατίας προς φοιτητές και καθηγητές που έχουν αντίθετη άποψη από αυτή των νεαρών φασιστοειδών.
Ο πρύτανης του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο από την δράση των εν λόγω «παιδιών», δεν τόλμησε να αντιδράσει, γιατί αν το κάνει ίσως την επόμενη φορά να μην βρεθεί στο νοσοκομείο αλλά στο νεκροταφείο.
Περιμένουμε ακόμα τους λαλίστατους αμύντορες της « δημοκρατίας στα μέτρα τους » που θεώρησαν σημαντικό θέμα για την κοινωνία τους γάμους της Τήλου και έκδοσαν χωρίς καθυστέρηση ανακοίνωση κάλυψης του δημάρχου, πότε θα πάρουν θέση ενάντια :
1. Στην κατάλυση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης από τον υπουργό δικαιοσύνης με την δίωξη Γαβαλά, που αποτελεί βήμα προς τον ολοκληρωτισμό.
2. Στην δράση των «με μαύρες κουκούλες ΝΕΟΝΑΖΙ» που σπέρνουν τον τρόμο σε όσους τολμούν να αντισταθούν στην Νέα Τάξη καίγοντας βιβλία και πανεπιστήμια.
* Στην χιτλερική Γερμανία οι σύντροφοί τους ΝΑΖΙ βιβλία έκαιγαν και αυτοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: