11 Ιουλίου 2015

Στόχος η ερημοποίηση και απαλλοτρίωση της χώρας

Επί του παρόντος ο παραγωγικός ιστός της χώρας είναι:
1. Τουρισμός
 Χτυπιέται με δύο τρόπους. Την απόβαση λαθρο στα νησιά, όπου η κατάληψη και η βία είναι εμφανής, ώστε να αποτρέπεται η όποια σκέψη επίσκεψής τους από Έλληνες και ξένους. Ο ΦΠΑ  (23%) τα κάνει μη ανταγωνιστικά με τα απέναντι παράλια στο οποία υπάρχουν μεγάλες τουριστικές επενδύσεις Γερμανικών συμφερόντων (έτσι εξηγείται η λύσσα των Γερμανών για τον ΦΠΑ και η λύσσα εν γένει των Ευρωπαίων για το άνοιγμα των ανατολικών συνόρων και το κλείσιμο των δυτικών - δυστυχώς με συνεργεία των εγχώριων "δήθεν φιλάνθρωπων" προδοτών).
2. Μικρή βιομηχανική παραγωγή
 Χτυπιέται με το μέτρο της εκ των προτέρων 100% φορολόγησης του υποτιθέμενου εισοδήματος του επόμενου χρόνου. Στόχος αφενός να αποτρέψουν την όποια επανεπένδυση κερδών και αφετέρου να τις εξαναγκάσουν σε φυγή προς Βουλγαρία και Σκόπια.
3. Μικρή γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή που εξασφαλίζει μέρος των επισιτιστικών αναγκών της χώρας.
Στόχος των νέων μέτρων είναι η εξαφάνιση και αυτής της παραγωγής με τους εξής τρόπους:
- Θα διαχωρίσουν τους επαγγελματίες αγρότες από τους ερασιτέχνες (υπαλλήλους κλπ). Με την υπερφορολόγηση των ερασιτεχνών που διαθέτουν ιδιοκτησίες με ελιές, πορτοκάλια κλπ. θα τους εξαναγκάσουν να τις εγκαταλείψουν και να διατηρήσουν ποσότητες μόνο για ίδια χρήση.
- Θα εξαλείψουν την προνομιακή μειωμένη φορολόγηση των επαγγελματιών αγροτών και κτηνοτρόφων, ώστε να εξαναγκάσουν και αυτούς να εγκαταλείψουν μεγάλες παραγωγές, γιατί απλά δεν θα τους συμφέρει. Θα παράγουν μόνο τόσα που θα τα διαθέτουν λαθραία και για ίδιες ανάγκες.
Τα κηπευτικά θα εξαφανιστούν από τις λαϊκές και θα υπάρχουν πανάκριβα εισαγόμενα.
Ο παρασιτικός κόσμος του δημόσιου τομέα ελάχιστα αγγίζεται γιατί είναι ο κομματικός τους στρατός, που για να πληρώνεται αυτός δανείζονται.
Στο τέλος της τριετίας αυτού του προγράμματος θα έχει εξαφανιστεί οριστικά η γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή της χώρας και τότε θα μας τα πάρουν όλα.
Τα κοράκια έχουν υπομονή, τότε η θηλιά θα μας περαστεί χωρίς καμία διαπραγμάτευση.
Αυτό θα είναι το οριστικό τέλος της χώρας αν τώρα δεν γίνει "κάτι άλλο"!
Ένα εθνικό καθεστώς που θα κρατικοποιήσει τράπεζες, με άμεσο προσανατολισμό σε Ρωσία και άμεση στήριξη γεωργίας και κτηνοτροφίας (παραγωγή τροφής), ελαχιστοποίηση του παρασιτικού δημόσιου τομέα, άδειασμα των πόλεων και επιστροφή στα χωριά.
Ο λαός που δεν παράγει την τροφή του είναι καταδικασμένος σε θάνατο!
Αυτό ακριβώς προσπαθούν ξένοι και εγχώριοι εφιάλτες!

* Οι μικρόνοες συνέλληνες δυστυχώς δεν βλέπουν όλα αυτά, γιατί βλέπουν μόνο αν έχουν αύριο 50 ευρώ από την τράπεζα. Βέβαια στις ουρές των ΑΤΜ βρίσκονται οι σιτιζόμενοι από το δημόσιο ταμείο. Οι υπόλοιποι είναι σε άλλες ουρές, αυτές των συσσιτίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: