15 Ιανουαρίου 2015

Το άλλοθι της συγκυβέρνησης ομολογήθηκε ...


Νάτο το άλλοθι αδέλφια. Να γιατί ο Γιωργάκης κόβει από όλους. Για να είναι η ΧΑ σίγουρα 3ο κόμμα, ώστε να δικαιολογήσουν επαρκώς (στους χαχόλους Έλληνες) το συλλογικό "δημοκρατικό" πήδημα που μας ετοιμάζουν για το μέλλον.
Δεν κρατιόνται τα παιδιά και το ομολόγησαν!
Επαναλαμβάνω προς εμπέδωση το προσχεδιασμένο μέλλον "μας".
Πασχίζουν οι πάντες για κοινή κυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ.
Διότι:
1. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνος με δήθεν "αριστερές" τσόντες, θα του είναι αδύνατον να δώσει αυτά που τάζει και θα τους δέρνουν στους δρόμους οι ψηφοφόροι τους. Αν είναι με ΝΔ θα προβάλει το άλλοθι ότι είναι με άλλους και δεν μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση από το φόβο της ΧΑ.
Έτσι θα συνεχίσει αδιατάρακτα η οικονομική πολιτική της φτώχειας.
2. Επειδή πρέπει να κλείσουν και τα εθνικά θέματα. Όνομα Σκοπίων, πετρέλαια Αιγαίου κλπ. Η ΝΔ δεν μπορεί να τα κλείσει μόνη της. Έχει ανάγκη το άλλοθι της συνύπαρξης με ΣΥΡΙΖΑ.

Μην αγωνιάτε συριζόπουλά μου λοιπόν και μην ονειρεύεστε, το μέλλον σας είναι προκαθορισμένο. Μη γινόσαστε ρόμπες τάζοντας "αριστερές κυβερνήσεις" και άλλα ρομαντικά. Σύντομα θα γλείφετε εκεί που υποτίθεται ότι φτύνετε.
Όσα τους άλλους, είναι γνωστές οι διαβεβαιώσεις Σαμαρά για το αδύνατον της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. Είναι επαγγελματίες ψεύτες. Αυτοί έταζαν ψήφο στους μετανάστες χωρίς την πίεση ή συνύπαρξη με το ΣΥΡΙΖΑ. Μπορούμε να φανταστούμε τώρα τι θα γίνει.
Σύνορα και πόδια ανοιχτά σε όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: