4 Ιανουαρίου 2015

ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ το μαύρο μέλλον "μας"

Στις 20/9/14 ο ιστολόγος σας είχε αναρτήσει άρθρο με τίτλο "ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ συνωμοσία εναντίων των Ελλήνων"
Σήμερα η ίδρυση του κόμματος Jeffry (κοινώς Γιωργάκη), γνωστού όντως για το από που παίρνει εντολές και για το πόσο πιστός είναι στο ιδεολόγημα της  "ανοιχτής κοινωνίας" και των  "ανοιχτών συνόρων", προωθεί ακριβώς αυτό το σχέδιο.
Το κόμμα Jeffry κόβει ψήφους από ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι.
Είναι γνωστό ότι όλοι αυτοί σχεδόν τα ίδια λένε. Γιατί δεν συμπορεύονται ώστε να πάρουν άνετα την κυβέρνηση. Ούτε αυτοί το θέλουν ούτε τα αφεντικά.
Κάποιοι από αυτούς είναι - σύμφωνα με τα σχέδια των δημοσκόπων - υποψήφιοι να  είναι 3ο κόμμα, ώστε να εμποδίσουν την Χρυσή Αυγή να πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.
Το κόμμα Jeffry τι πετυχαίνει λοιπόν:
1. Δίνει πάρα πολλές πιθανότητες στην Χρυσή Αυγή να είναι τρίτο κόμμα.
2. Τα αποτελέσματα θα είναι πιθανώς τέτοια ώστε μόνο το δίδυμο ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ θα έχει άθροισμα πάνω από 150 έδρες (δεν λαμβάνονται υπόψη ΚΚΕ και ΧΑ που δεν θα συμμετέχουν σε καμία κυβέρνηση από λόγους αρχής).
3. Θα είναι ένα εξαιρετικό άλλοθι γι' αυτούς να συγκροτήσουν κοινή κυβέρνηση για να εμποδίσουν την ΧΑ να πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ως τρίτο κόμμα.
Τα αφεντικά διατάσσουν λοιπόν κυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ!
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίζει το μνημονιακό και οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ (πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση για να μην έρθει η ΧΑ, θα λέει στους ψηφοφόρους του).
Η ΝΔ θα στηρίζει το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ στα "εθνικά" και εξωτερικά θέματα όπως:
(επανένωση των οικογενειών των Πακιστανών, δώρο στα Σκόπια του ονόματος "Μακεδονία", διευθέτηση θεμάτων του Αιγαίου προς όφελος της Τουρκίας στο όνομα της "Ειρήνης" κλπ), με το ίδιο ακριβώς επιχείρημα (πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση για να μην έρθει η ΧΑ, θα λέει στους ψηφοφόρους της)
Η προδοσία θα έχει ευρεία συναίνεση και οι Έλληνες θα ψάχνουν τοίχους να βαράνε τα κεφάλια τους!
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: