25 Ιουλίου 2014

Εσχάτη Προδοσία – όταν οι πράκτορες νομοθετούν

Υπουργική Απόφαση  ισοδύναμη με ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Στο (ΦΕΚ Β'1453 της 05/06/2014), δημοσιεύονται υπουργικές αποφάσεις ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ της χώρας.
Εκτός των άλλων υποκρύπτονται για τους αφελείς Έλληνες, αλλά όχι για τους διευθύνοντες την επιχείρηση «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» και διατάξεις όπως αυτή που λέει:
«όποιος λαθρομετανάστης καταγγείλει ρατσιστική συμπεριφορά – από σώματα ασφαλείας λιμενικό κλπ – και το επιβεβαιώσουν 20 μάρτυρες, δικαιούται αυτός και οι μάρτυρες άδεια παραμονής ενός έτους»

Όλο το σχέδιο κρύβεται πίσω από την αθώα διάταξη / διατύπωση (άρθρο 1-β/ δικαιούχοι: «Σε θύματα και ουσιώδεις μάρτυρες εγκληματικών πράξεων, που προβλέπονται στα αρ.1,2 του ν.927/1979»
-Τι λέει όμως ο ν.927;
«Όστις δημοσίως, είτε προφορικώς .... προτρέπει σε πράξεις βίας κλπ λόγω φυλετικής καταγωγής κλπ.»

Τι κάνουν οι ΛΕΒΕΝΤΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ;
Χρησιμοποιούν ένα νόμο του 1979, που σωστά υπάρχει και με υπουργικές αποφάσεις διευκολύνουν την παραμονή στην Ελλάδα λαθρομεταναστών.
Αρκεί πολύ απλά να δηλώσει κάποιος: «Ο λιμενικός που με διέσωσε την ώρα που πνιγόμουν χρησιμοποίησε ρατσιστικές εκφράσεις. Μάρτυρες έχω τους υπόλοιπους της βάρκας»
Τότε αυτομάτως όλο το πλήρωμα της βάρκας πάρνει άδεια παραμονής για 1 χρόνο και βλέπουμε.

Οι νομικές υπηρεσίες ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡ-CIA και λοιπών «αντιρατσιστών» πρακτόρων ενημερώνουν αμέσως ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ τον νέο στρατό κατοχής που εισέρχεται ειρηνικά με βάρκες.
Να γιατί πληθαίνουν τα περιστατικά καταγγελιών λιμενικών για «ρατσιστική βία»
Οι λιμενικοί βρίσκονται σε απόγνωση. Απειλούνται άμεσα με πειθαρχικές διώξεις, όταν θα τους καρφώνουν οι διασωθέντες από αυτούς λαθρο για δήθεν ρατσιστική συμπεριφορά.
*Αδέλφια λιμενικοί. Υπάρχει και το άρθρο 120 παρ.4 του συντάγματος 

"«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Έχετε και εσείς υποχρέωση να το προασπίσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: