11 Απριλίου 2014

Οι αριθμοί ως εργαλείο προπαγάνδας

1. Τιμές προϊόντων
Τιμή 19,99 ακούγεται το 19 όχι το 20 που είναι η πραγματικότητα. 189,99 ακούγεται το 189 όχι το 190. Το συλλογικό καταναλωτικό υποσυνείδητο «τσιμπάει» ως θύμα πλέον.
Το κόλπο είναι παλιό εβραϊκό στις αγορές της Αμερικής. Σήμερα έγινε παγκόσμιο καθεστώς, γιατί το κόλπο - της απάτης – έπιασε.

2. Η Χρυσή Αυγή διώκεται για τριάντα δύο (32) κακουργήματα

Όχι για καμιά τριανταριά. Ο αριθμός είναι ακριβής τριάντα δύο, μετρήσιμος. Το συλλογικό υποσυνείδητο του μέσου (διανοητικά ευνουχισμένου) τηλεθεατή το αποδέχεται.
«Για να το λένε κάτι θα ξέρουν». Πόσοι έψαξαν να βρουν ποια ήταν τα «κακουργήματα»;
Έμεινε ο τρομερός αριθμός 32 κακουργήματα.
Για να δούμε τώρα μερικά από τα 32.
- 11. Την 12.06.2013 και ώρα 11.30 η ΧΑΤΖΗΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ Πηνελόπη του Σωτηρίου μας κατήγγειλε ενόρκως ότι την 05.06.2013 και περί ώρα 11.00 άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στο 2ο νηπιαγωγείο Ραφήνας που βρίσκεται στη διασταύρωση Ραφήνας, οδός Φλέμινγκ και Λ. Μαραθώνος, στο οποίο εργάζεται ως προισταμένη και της είπε "Χρυσή Αυγή", αν υπάρχουν παιδιά από το Πακιστάν και την Ασία στο νηπιαγωγείο, θα σας κάνουμε ντου και έφοδο, πλην όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρότασή του καθώς αυτή του έκλεισε το τηλέφωνο.
*Ανώνυμος δηλώνει ΧΑ τηλεφωνικά και χρεώνεται ως έγκλημα στην ΧΑ.
- 24. Κατά την επιστροφή ατόμων της Χ.Α από το μνημείο Θερμοπυλών σε στάση τους σε καφετέρια κτύπησαν θαμώνα που πέταξε εναντίον τους μπουκάλι.
*Κάποιος έχει δικαίωμα να τους πετάει ότι θέλει και αυτοί οφείλουν να τον ευχαριστήσουν.
- 26. Την 6/4/2013 μέλη του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια διανομής συσσιτίου από μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις
*Το ΠΑΜΕ πλακώνεται με την αστυνομία στην προσπάθεια να εμποδίσει συσσίτιο της ΧΑ και αυτό χρεώνεται ως κακούργημα για την ΧΑ.
- 28. Την 25/3/13 κατά την κατάθεση στεφάνου στην πλατεία ηρώων ομάδα αριστεριστών (στο Λουτράκι) επιχείρησε να εμποδίσει τον βουλευτή της Χ.Α ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ. Επενέβη η αστυνομία συλλαμβάνοντας 2 μέλη της Χρυσής Αυγής και 2 αριστεριστές.
*«Αριστεριστές» τραμπούκοι επιτίθενται σε βουλευτή της ΧΑ και αυτό γίνεται κακούργημα για την ΧΑ.
- 31. Την 26/7/2013 μέλος της Χρυσής Αυγής υπέβαλε μήνυση στις 26/7/13 κατά 4 ατόμων τα οποία τον εξύβρισαν και τον κτύπησαν.
*Χρυσαυγίτης διαπράττει το κακούργημα να καταγγείλει άτομα που τον κτύπησαν.

3. Βολευτής ΣΥΡΙΖΑ Τσουκαλάς (ο τραπεζικός με το 1,1 δις ευρώ εφάπαξ), μίλησε για 831 μαχαιρώματα χρυσαυγιτών σε μετανάστες (στην εκπομπή ζούγκλα 10/4/14).

Δεν είπε 800 ή 900 ή εκατοντάδες, αλλά έδωσε συγκεκριμένο αριθμό 831.
Ο (διανοητικά ευνουχισμένος) τηλεθεατής σκέφτεται: «για να λένε τέτοια νούμερα, τα έχουν ελέγξει και τα ξέρουν»
Πόσοι θα ζητήσουν άραγε από τον λεβεντομαλάκα βΟλευτή να καταθέσει κατάλογο με 831 θύτες (με όνομα και διεύθυνση) και 831 θύματα;

Υπάρχει όμως συγκεκριμένος αριθμός εγκλημάτων με επώνυμα θύματα και θύτες που έχουν συλληφθεί, ο οποίος ουδέποτε αναφέρεται. Τα θύματα εδώ όμως είναι Έλληνες. Όσοι το αναφέρουν χαρακτηρίζονται ρατσιστές και φασίστες.

Η χρήση των αριθμών στην υπηρεσία του ψεύδους και της προπαγάνδας στο απόγειό της!
Όλα τα ανωτέρω αναφέρονται όχι για την στήριξη της όποιας ΧΑ, αλλά πολύ απλά γιατί δεν αποδέχομαι το ρόλο του:
ΜΑΛΑΚΑ (ευνουχισμένου τηλεθεατή)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: