14 Απριλίου 2014

Φαήλος καλεί Αντώνη ...

Μετά τον "αποκεφαλισμό του", ο Φαήλος σηκώθηκε από τον "πάγκο του χασάπη" και προαναγγέλλει τα μέλλοντα....
"...Να το ξαναπούμε λοιπόν. Ο σκληρός πυρήνας της παράταξης είναι άνθρωποι με προέλευση από την αληθινή Δεξιά και το αληθινό Κέντρο της Ιστορίας. Με πίστη στο έθνος, σεβασμό στο Σύνταγμα, στους νόμους και στα όργανα της Πολιτείας, με πίστη στις Ενοπλες Δυνάμεις και στον ιστορικό ρόλο της Εκκλησίας. Θα έλεγα δε ότι άνθρωποι με αυτά τα χαρακτηριστικά βρίσκονται ακόμη και μέσα στην Αριστερά. Ετσι είναι ο μέσος Ελληνας.
Δεν είναι «παγκοσμιοποιημένος» άθεος, που ζει για την ημέρα που ο γιος του θα κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον Μπάμπη, δεν θεωρεί «συνωστισμό» τη σφαγή στη Σμύρνη ούτε «εθνοκάθαρση» την Επανάσταση του ’21 κι αυτούς που τα πιστεύουν αυτά τους θεωρεί τουλάχιστον ύποπτους κι αληθινά φασιστόμουτρα, εφάμιλλα με τους ολιγάριθμους θαυμαστές του Αδόλφου και του Στάλιν.
Τα παραπάνω δεν είναι σε αντίφαση με τη φιλελεύθερη αντίληψή τους για την οικονομία ή για την ανάγκη ριζικών μεταρρυθμίσεων. Ούτε σημαίνουν άρνηση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων. Αλλά σίγουρα δεν αποδέχονται δικτατορία των μειονοτήτων επί της πλειονότητας σε όλα τα μείζονα ζητήματα του δημόσιου βίου ή και στις λεπτομέρειες του.
Σε λίγο θα μας πείσουν ότι «ακροδεξιός» είναι όποιος θέλει ρητή πανηγυρική διατύπωση στον αντιρατσιστικό νόμο της τιμωρίας όποιου αμφισβητεί τη Γενοκτονία του ποντιακού και μικρασιατικού Ελληνισμού και «κεντρώος» όποιος ευθυγραμμίζεται με τους γενοκτόνους. Μια υπόμνηση των σκληρών εθνικών θέσεων του Κέντρου της Ιστορίας θα στείλει πολλούς στα λαγούμια τους..."
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: