14 Οκτωβρίου 2013

Ο Χαχόλος Έλληνας!

Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ
(α) Χθές ο λαθρομετανάστης στο δελτίο ειδήσεων του “Κόντρα” ομολογούσε ότι τώρα έρχονται κανονικά με το αεροπλάνο και εγκαθίστανται εδώ διότι τους “είπαν” ότι η Ελλάς ΔΕΧΕΤΑΙ μετανάστες, και “αρμόδιοι” τους περιμένουν στο αεροδρόμιο, τους τακτοποιούν, ποιοί; Αυτοί που τους “είπαν”! Και περιμένω φυσικά ο κ. Εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου να κάνει τα δέοντα ώστε αυτοί που είναι οι οργανωταί της λαθρομεταναστεύσεως να συλληφθούν εν τω μέσω της νυκτός όπως ο Νίκος Μιχαλολιάκος!
(β) Μαθαίνομε ότι η εντολή στα τμήματα εγκρίσεως δανείων των μεγάλων τραπεζών είναι: στους Ελληνες εξάντλησις της αυστηρότητος, στους αλλοδαπούς άμεση έγκρισι! Πως γίνεται και μεγάλη τράπεζα κατ’ αυτάς έχει δώσει την πλειονότητα των στεγαστικών δανείων της σε Αλβανούς; Τί εγγυήσεις της δίδουν;

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΧΑΧΟΛΟΣ
Δεν καταλαβαίνει το 85% των Ελλήνων ότι το ΘΕΣΜΙΚΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ δεν έγινε με στόχο τον Νίκο Μιχαλολιάκο! Αυτός δεν είναι παρά ένας ενδιάμεσος στόχος! Στόχος του Πραξικοπήματος είναι η τρομοκράτησις και ο εκφοβισμός και να περάσει άνετα ο Αντιτρομοκρατικός Νόμος που είναι υποχρεωτικός, αν δεν περάσει ως το τέλος του έτους η Ε.Ε. θα βάλει πρόστιμα! Διότι ο στόχος και ο σκοπός είναι να σου κλείσουν το στόμα, να μην λες τίποτε για τον Εποικισμό! Τώρα έχομε ΕΞΗ εκατομμύρια Εποίκους μη υπολογιζομένων των Αλβανών! Θέλουν την σιωπή σου για δυο χρονάκια! Μετά τελείωσε, αν δεν είσαι σκυφτός στην τρύπα σου, αν επιβιώνεις ακόμα, σε περιμένει η φαλτσέττα του μωαμεθανού, όπως τον Τεό Βαν Γκόγκ!
Διαβολικό το σχέδιο! ο Εποικισμός πηγαίνει μαζί με την προπαγάνδα για ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ πούχει περισφίξει τεχνικά όλη την κοινωνία! Είσαι νέος και δεν φεύγεις “έξω”; Αι!!! Έχει το μυαλό σου βλάβη! “Έξω” σου “τόχουν στρωμένο”!! Το πιό φρικτό πούχω ακούσει αυτές τις ημέρες: Τα παιδιά των 10-12 ετών αυτό λένε συνέχεια στο σχολείο και μεταφέρουν και στο σπίτι: “Εδώ τί να κάνουμε, θα πάμε “έξω” (που μας “τόχουν στρωμένο”)!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΧΟΛΟΣ;
Διότι είσαι ανόητος και ευκολόπιστος και πίστεψες ό,τι πρόχειρη ανοησία σου σερβίρισαν τα εδώ τσιράκια του Διεθνούς Τοκογλύφου! Πίστεψες ότι η Ελλάδα χρωστάει στον Τοκογλύφο, πίστεψες ότι είναι φτωχή, πίστεψες στα Μνημόνια ότι είναι για το καλό σου (αυτό σε κατατάσσει πρώτο στο πάνθεον των ηλιθίων), πίστεψες στο ΠΑΣΟΚ που αφειδώς σου έδινε τα δανεικά, πιστεύεις ακόμη τον απατεώνα βουλευτή! Θεωρείς λύση την πώληση (δεν με ενδιαφέρει ακριβά ή φθηνά) της λαϊκής περιουσίας, δεν γνωρίζεις ανόητε ότι: Για νάχει κάποιος (άνθρωπος ή λαός) φωνή, πρέπει νάχει και περιουσία! Βλέπεις μπροστά σου τον Εποικισμό και τον προσπερνάς! Δεν ξέρεις ότι στην φύση όποιος δεν περιφρουρεί τον τόπο του πεθαίνει!
Προχθές έμαθα κάτι ωραίο: Στο κτήμα ενός γνωστού μου υπάρχει μία αλεπού και μου λέγει: Αυτή περιφρουρεί τον χώρο της, αν την διώξω πλήθος νεαρές αλεπούδες θα ‘ρθούν!
Παναγιώτης Μαρίνης
Οργανωμένο το χάος σε σχολεία και πανεπιστήμια, ώστε να φύγουν τα παιδιά μας για να ελευθερωθεί χώρος για τους εποίκους.
Τυχαίο ότι όλα τα πανεπιστήμια είναι κλειστά; Βεβαίως όχι!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: