11 Οκτωβρίου 2013

Νεκροί, πότε «αγωνιστές» και πότε σκουπίδια;;;

1) Πώς λέγανε στο ονοματεπώνυμο την έγκυο που δολοφόνησαν ακροαριστεροί στη Μαρφίν;

Ποιός ξέρει; ΚΑΝΕΙΣ!

2) Πώς λέγανε στο ονοματεπώνυμο τον νεαρό που δολοφόνησαν «ακροδεξιοί» στη Νίκαια;
Ποιός ξέρει; ΟΛΟΙ !

Ε, το ότι την απάντηση στο 1 δεν ξέρει κανείς, ενώ στο 2 την ξέρετε όλοι, δείχνει γιατί κυριάρχησε με τη βοήθεια των τσοντοκάναλων, η ακροαριστερή προπαγάνδα και ο φασισμός των ακραίων αριστεροαντεξουσιαστών.

~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~

Το όνομα του δολοφονημένου 53χρονου ταξιτζή στην Πάρο, τον οποίο σκότωσε εν ψυχρώ ο ακροαριστερός Τάσος Θεοφίλου, δεν το θυμάται κανείς, παρά το γεγονός ότι πέρασε μόνο 1 χρόνος από τις 20-8-2012 και η δολοφονία έγινε σε συμπλοκή για μια ληστεία που θα χρηματοδοτούσε το ταμείο ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης.

Κανένας δεν τον χαρακτήρισε "μάρτυρα" και "αγωνιστή" και κανένα βοθροκάναλο δεν αφιέρωσε όλο το πρόγραμμά του, και ούτε καν είδαμε τη φωτογραφία του δράστη.
Κανείς σας δεν θυμάται το όνομα του νεκρού βιοπαλαιστή πατέρα 2 παιδιών και κανείς σας δεν είδε τη φάτσα του δολοφόνου, επειδή ο φονιάς ήταν "αριστερός".

Ε λοιπόν, αυτός ο φασισμός του διαχωρισμού της ζωής των πολιτών, σε "μάρτυρες αγωνιστές" αν ο δολοφόνος είναι «ακροδεξιός» και "σκουπίδια που θάφτηκαν και ξεχάστηκαν" αν ο δολοφόνος είναι ακροαριστερός, πρέπει να τελειώσει. Και θα τον τελειώσετε εσείς, υπενθυμίζοντας αυτά τα γεγονότα σε κάθε φασίστα, που κρυφοκαμαρώνει κατά βάθος όταν ο δολοφόνος είναι ακροαριστερός, όπως οι ακροαριστεροί που έγραψαν για τον άτυχο ταξιτζή "το μόνο ευχάριστο γεγονός του καλοκαιριού ήταν η θέα του ψόφιου βλάκα στην Πάρο".

Και, οι γουρουνοφασίστες που το έγραψαν αυτό, θα ήταν σίγουρα σε κάποιο "αντιφασιστικό" συλλαλητήριο για τη μνήμη του "Παύλου", να μας δίνουν μαθήματα δημοκρατίας!

~~~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~~~

21 χρόνια μετά, όλοι γνωρίζουν το όνομα Τεμπονέρας, αφού το θύμα ήταν από την "αριστερά". Και μάλιστα, το όνομα το γνωρίζουν ακόμη και τα σημερινά 15χρονα, που δεν είχαν καν γεννηθεί τότε, από την κατήχηση που τους κάνουν οι αριστεριστές καθηγητές. Αντίθετα, τα σημερινά 15χρονα, δεν γνωρίζουν ούτε ένα -ΟΥΤΕ ΕΝΑ- από τα ονόματα των 86 νεκρών από τρομοκρατικές ενέργειες ακροαριστερών, όπως της 17Ν, Σέχτας, Πυρήνων και λοιπών, με αποκορύφωμα τους καμμένους της Μαρφίν.

Όταν το θύμα είναι "αριστερός" γίνεται μάρτυρας. Όταν είναι "δεξιός" γίνεται σακί με πατάτες πεταμένο στα σκουπίδια.

Ε, αυτός ο εξευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης, επειδή το θύμα έτυχε να ανήκει στη "δεξιά" πρέπει να τελειώσει.

Κανένα θύμα, από καμία πλευρά πλέον και κανένα έλεος σε κανέναν δολοφόνο, όχι από την πολιτεία, αλλά από τους απλούς πολίτες, που πρέπει να καταλάβουν ότι οι μεν δεν πρέπει να γίνονται "μάρτυρες" και οι δε "σκουπίδια στη λήθη".

Αρκετά με την ακροαριστερή φασίζουσα αντίληψη για την αξία της ζωής!

* Το blog στην υπηρεσία της αλήθειας και μόνον αυτής!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: