10 Μαΐου 2013

Η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται καθηγητάδες της ΟΛΜΕ!

Το έγκυρο βήμα γράφει:
«Στην άρση και του τελευταίου εμποδίου για τη δημιουργία του Τεμένους των Αθηνών φαίνεται να προχωρά η κυβέρνηση, καθώς αποδεσμεύονται ύστερα από καθυστέρηση άνω του ενός έτους οι απαραίτητοι πόροι για τη δημοπράτησή του.

Όπως αναφέρεται σε έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή, η μεταφορά των πιστώσεων, ύψους 946.000 ευρώ από το υπουργείο Παιδείας στο υπουργείο Υποδομών & Ανάπτυξης, προκειμένου το τελευταίο να δημοπρατήσει το έργο, θα γίνει τμηματικά σε δύο δόσεις.

Η πρώτη δόση, ύψους 500.000 ευρώ, θα μεταφερθεί στο β' τρίμηνο του 2013, ενώ η δεύτερη, ύψους 446.000 ευρώ, θα δοθεί στο γ' τρίμηνο του 2013, δηλαδή έως τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, η μεταφορά των ποσών θα γίνει μετά την έγκριση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του υπουργείου Παιδείας.

Πρόκειται για μία νέα εξέλιξη, αφού έως πρότινος το υπουργείο Παιδείας αδυνατούσε να εξασφαλίσει τους πόρους. Τελικά τα χρήματα βρέθηκαν»

ΣΧΟΛΙΟ
Την ώρα που οι καθηγητές – μέσω ΟΛΜΕ- ετοιμάζονται για απεργία στις εξετάσεις , οι κυβερνήτες «μας» παίρνουν λεφτά από το υπουργείο παιδείας και τα διαθέτουν για την ανέγερση του τεμένους.
Οι καθηγητάδες στα πλαίσια του πολυπολιτισμικού τους οράματος «τουμπεκί ψιλοκομμένο».
Κανένας δεν τους είπε ότι «η πίττα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται».
Κανένας τους δεν έχει τα κότσια να αντιδράσει στο γεγονός ότι τα λεφτά των φορολογούμενων Ελλήνων πηγαίνουν όχι για την παιδεία των παιδιών τους αλλά για το τέμενος.
Αδέλφια καθηγητάδες αν και τώρα δεν αντιδράσετε, αυτό θα είναι ακόμα μια δήλωση υποταγής στο καθεστώς. Διαβάζοντας ιστορία ξέρετε πως φέρονται πάντοτε τα αφεντικά στους υποτακτικούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: