10 Φεβρουαρίου 2013

Ληστείες τραπεζών και αστυνομία – ταξικός αγώνας

Είναι γνωστό ότι οι αστυνομικοί στην Αθήνα – προφανώς με άνωθεν εντολές – δεν τολμούν να αγγίξουν τους γνωστούς «αγνώστους» όταν αυτοί αποφασίζουν να κατέβουν για παιγνίδι στο κέντρο καίγοντας και ρημάζοντας περιουσίες Ελλήνων.
Ξέρουν ποιοι «κρύβονται» πίσω από τις κουκούλες και δεν τολμούν να τους αγγίξουν. Οι αυτοαποκαλούμενοι «αναρχικοί» στρέφονται ενάντια στη σάπια ΚΟΙΝΩΝΙΑ όπως αποκάλυψε η μαμά τους.
Προφανώς ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ενάντια στη σάπια ΕΞΟΥΣΙΑ (παρά το γεγονός ότι δηλώνουν αντεξουσιαστές).
Ξέρουν ότι η ΣΑΠΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ κατοικοεδρεύει στα βόρεια προάστια και εκεί είναι οι περιουσίες των μπαμπάδων τους.
Μετά την απόλυτη κάλυψη των παιδιών (των ληστειών της Κοζάνης) και την επίθεση στους αστυνομικούς από το σύνολο των ΣΑΠΙΩΝ Μέσων Μαζικής Προπαγάνδας, πολύ θα το σκεφτούν αστυνομικοί να αντιδράσουν σε νέες ληστείες τραπεζών και στην επαρχία.
Γιατί τώρα τα παιδιά βγήκαν για παιχνίδι και στην επαρχία.
Είναι τα παιδιά που δεν τα έμαθε η μαμά τους ότι όταν πάνε σε πόλεμο (όπως ισχυρίζονται ότι κάνουν στο σύστημα), μπορεί να βρεθούν τραυματίες ή και νεκροί.
Μέχρι τώρα με την κάλυψη των μαμάδων τους και της ΣΑΠΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ νόμιζαν ότι είχαν το δικαίωμα μόνο αυτοί να βρίζουν, να καίνε και να δέρνουν και οι άλλοι να τους κοιτάνε και οι γονείς τους να τους θαυμάζουν.
Μην ξεχνάμε ποτέ ότι από τις καταστροφές και λεηλασίες του κέντρου της Αθήνας οι μόνοι κερδισμένοι είναι ασφαλιστικές εταιρίες, που συνήθως πίσω και από αυτές ήταν η ΣΑΠΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ των μπαμπάδων τους.
*Όλοι οι οδηγοί γνωρίζουν ότι όταν σε σταματήσουν για έλεγχο πρώτα ζητούν ασφάλεια και μετά το δίπλωμα.
** Ποτέ βέβαια να μην ξεχνάμε ότι αυτά τα παιδιά είναι τα μεγάλα θύματα των ίδιων των γονιών τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: