26 Φεβρουαρίου 2013

«Ελευθερία» του λόγου και φασίζουσα "αριστερά"

Ο Τζιμάκος Πανούσης κυκλοφόρησε αφίσα που αναμιγνύει Ναζισμό με Σημιτισμό.
Το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο Ελλάδος – ΚΙΣΕ αντέδρασε με την παρακάτω ανακοίνωση.
«Αφίσα με έντονα αντισημιτικό περιεχόμενο έχει αναρτηθεί σε πολλά σημεία κεντρικών δρόμων της Αθήνας. Στην αφίσα, η οποία διαφημίζει μουσική παράσταση, αποτυπώνεται το Αστέρι του Δαυίδ –σύμβολο της εβραϊκής θρησκείας- περιπλεγμένο με τον αγκυλωτό σταυρό –σύμβολο του Ναζισμού.
Το ΚΙΣΕ απευθύνθηκε με επιστολές του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτη και τον γ.γ. Θρησκευμάτων κ. Γ. Καλαντζή, ζητώντας τις κατά την κρίση τους ενέργειες για το θέμα της επαίσχυντης αφίσας.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή του ΚΙΣΕ: «Η απεικόνιση επί της εν λόγω αφίσας προσβάλει βάναυσα τόσο την ίδια τη θρησκεία μας όσο και τη μνήμη των 6 εκατομμυρίων Εβραίων αδελφών μας θυμάτων του Ολοκαυτώματος.
Παράλληλα το ΚΙΣΕ απευθύνθηκε και στους κυριότερους Δήμους όπου η εν λόγω αφίσα έχει αναρτηθεί, και συγκεκριμένα στους Δήμους Αθηναίων, Ψυχικού, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Π. Φαλήρου και Αλίμου, ζητώντας την απομάκρυνσή της από τις οδούς των Δήμων αυτών. Ήδη η ανταπόκριση ορισμένων Δήμων είναι θετική.»
ΣΧΟΛΙΑ
Όταν παίχτηκε το έργο ύβρις για τον Χριστό και αντέδρασαν οι Χριστιανοί οι αυτοαποκαλούμενοι «προοδευτικοί» της χώρας έτρεξαν με περίσσεια φανατισμού να υπερασπίσουν το έργο στο όνομα της υπεράσπισης της ελευθερίας του λόγου.
Τώρα γιατί δεν υπερασπίζονται την «ελευθερία του λόγου» του Πανούση;
Είπαμε τα αφεντικά είναι ΠΑΝΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ και δεν αστειεύονται!
Πηγές: 1 - 2 - 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: