6 Νοεμβρίου 2012

Η προπαγάνδα της «δημόσιας» τηλεόρασης

Κάθε μέρα το απόγευμα η ΕΡΤ είναι ο απόλυτος προπαγανδιστής της νέας τάξης πραγμάτων της Νεοεποχίτικης (όπως ΝΕΟΝΑΖΙ) περιόδου της ιστορίας που μας ετοιμάζουν.
Ο Αλβανός «σκηνοθέτης» Μάρκος Γκαστίν (υπάρχουν και τέτοιοι στην «Ελληνική» ΕΡΤ), έχει εργολαβία την προπαγάνδα.
- Την μια ημέρα (5/11/12): παρουσίαζε την δακρύβρεχτη ιστορία αλβανόπουλου που από δυναμίτη κινδύνευε να χάσει το μάτι του και ήρθε στην Ελλάδα να το σώσει (αλλά η εικόνα τον διέψευδε για την αλήθεια της ιστορίας του). Η ιστορία «του» μας αποκάλυπτε και άλλη δακρύβρεχτη ιστορία Ελληνόπουλου που πήγε στο Βέλγιο για καλύτερη τύχη και ήταν «λαθρομετανάστης».
Τώρα μάθαμε ότι υπάρχουν και Έλληνες λαθρομετανάστες στο Βέλγιο.
- Την άλλη ημέρα (6/11/12): παρουσίαζε την δακρύβρεχτη ιστορία όπου εμφανίζει μια Τσετσένα μάνα με τρία μικρά παιδιά από τη Ρωσία.
Αναφέρει η ίδια: Ζούσαμε καλά, δεν είχαμε κανένα εθνικισμό. Όταν πέθαινε κάποιος μαθαίναμε την εθνικότητά του. Ρώσος, Τσετσένος, Γεωργιανός κλπ.
Ξαφνικά κάποια μέρα βομβάρδισαν το σπίτι μας, επειδή είμαστε Τσετσένοι. Πήγαμε στη Μόσχα όπου μας προπηλάκιζαν για την καταγωγή μας ενώ σκοτώθηκε και ο άντρας μου. Αναγκαστήκαμε να φύγουμε στη Νορβηγία όπου είχαμε εξαιρετική φιλοξενία. Μετά ήρθαμε στην Ελλάδα όπου μας φυλάκισαν στην Αμυγδαλέζα για 6 μήνες, όπου δεν είχαμε πάντα ζεστό νερό.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΆ
Πως από την παραδεισένια Νορβηγία, ήρθαν στην Ελλάδα να τους φυλακίσουν; Πως τα έβγαζαν πέρα, με αεροπορικά εισιτήρια, ιδιαιτέρως καλοντυμένη και καθώς πρέπει οικογένεια;
Έχουν όλες οι Ελληνικές οικογένειες ζεστό νερό;
Πως από το πουθενά εμφανίστηκε εθνικισμός στη Σοβιετική Ρωσία;
* Χοντροκομμένο το ψέμα αδέλφια για να το πιστέψουμε!
Μας έχετε φέρει στα όρια εγκεφαλικού με την απίστευτη – πληρωμένη από εμάς – προπαγάνδα σας.

Ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: