30 Ιουνίου 2012

Η νατοϊκή «αριστερά» - λέγε με Φώτη

Ο κόκκινος (λέμε τώρα) Ντάνυ, ο πρωταγωνιστής του Γαλλικού Μάη και νυν ευρωΒΟλευτής των πρασίνων της Γερμανίας υπερασπιζόταν τους Νατοϊκούς βομβαρδισμούς της Σερβίας.
Η Κουβελοπαρέα ΔΗΜΑΡ είναι πιο προχωρημένη. Προκαλεί επισήμως τον ΟΗΕ δηλαδή το ΝΑΤΟ να παρέμβει στη Συρία.
Η αριστερή πτέρυγα του ΝΑΤΟ πάντα σε ετοιμότητα.
Απολαύστε την ανακοίνωση σε πλήρη εναρμόνιση με τη στοχοθεσία της CIA.
“Τα τελευταία γεγονότα, μετά την κατάρριψη του τουρκικού πολεμικού αεροσκάφους, επιβαρύνουν το ήδη τεταμένο κλίμα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και τονίζουν τον διεθνή χαρακτήρα της υφιστάμενης συριακής κρίσης. Δεδομένου ότι τα πραγματικά περιστατικά δεν έχουν ακόμη καταστεί σαφή, η ΔΗΜ.ΑΡ θεωρεί ότι οι δυο πλευρές, Συρία και Τουρκία, οφείλουν να αποφύγουν σε κάθε περίπτωση βεβιασμένες και ως εκ τούτου επικίνδυνες αντιδράσεις. Είναι αναγκαίο να προκρίνουν την επίλυση των διαφορών τους με ειρηνικό τρόπο κάνοντας χρήση των διεθνών θεσμών.
Την ίδια στιγμή, στο εσωτερικό της Συρίας, το καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ έχει χάσει πλέον κάθε ηθική και πολιτική νομιμοποίηση και η χώρα βρίσκεται ουσιαστικά σε κατάσταση εμφυλίου πολέμου. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας η παρέμβαση της διεθνούς κοινότητας με απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, για κατάπαυση του πυρός και σταδιακή μετάβαση στη δημοκρατική ομαλότητα. Η αντιμετώπιση μιας ανθρωπιστικής κρίσης πρέπει να είναι πέρα και πάνω από γεωπολιτικούς χειρισμούς και γι` αυτό όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στο συριακό λαό και την παγκόσμια κοινότητα”

Δεν υπάρχουν σχόλια: