27 Φεβρουαρίου 2010

σύγκρουση των «πολιτισμών» = ανθρωπισμός;;

Στο “δελτίο των 11” μια ενδιαφέρουσα φιλάνθρωπη πρόταση για να τελειώνουν οι έμποροι ανθρώπων και οι πνιγμοί στο Αιγαίο.
Απολαύστε την.
Κάποιοι αποφάσισαν τη «σύγκρουση των πολιτισμών» κι εννοούν να την επιβάλλουν.
«Ακριβώς γι’ αυτό ανακατεύουν συνέχεια τους λαούς και κουβαλάνε τους μεν στο σπίτι των δε. Κι όταν πια όλοι θα τρώγονται με όλους, θα έρθουν αυτοί οι “κάποιοι” και θα μας επιβάλουν την “ειρήνη” ΤΟΥΣ.

Θα ήθελα να υποβάλω μια πρόταση προς το ανθελληνικό "αντιρατσιστικό" μπλοκ.

Παρακολουθούμε τους λαθραίους κατά χιλιάδες να αποβιβάζονται στα ελληνικά νησιά και κάποιοι δυστυχώς να χάνουν τις ζωές τους μέσα στα νερά του Αιγαιου.Ειναι αποτρόπαιο τόσοι άνθρωποι να ταλαιπωρούνται,να πληρώνουν στους δουλεμπόρους χιλιάδες ευρώ ανά κεφάλι και στο τέλος να πνίγονται.
Γιατί δεν προτείνετε στο δικό σας Jeffrey να δοθεί εντολή σε όλες τις πρεσβείες μας να ανοίξουν τις πόρτες τους σε όσους θέλουν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα και να τους εφοδιάσουν με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την νόμιμη είσοδο τους στην Ελλάδα ;
Μάλιστα προτείνω η ελληνική ιθαγένεια να δίνετε στις πρεσβείες μας στο εξωτερικό χωρίς ιδιαίτερες διατυπώσεις γιατί αυτό ειναι ανθρώπινο δικαιωμα.Ετσι θα μπορέσει να επιταχυνθεί η αποδόμηση και η διάλυση της Πατρίδας μας.

Κάτι βεβαίως που θα σας ικανοποιήσει ιδιαιτέρως.

Εάν κάποιοι Έλληνες αντιδράσουν μπορείτε να τους φουντάρετε στο Αιγαίο για παραδειγματισμό των υπόλοιπων. Ελπίζω οι ηγέτες σας Jeffrey, Αλέξης, Αλέκα και Μιχάλης να ακούσουν την πρόταση για να τελειώνουμε με τους πνιγμούς αθώων παιδιών στο Αιγαίο. Σύμφωνα με το ανθελληνικό εθνομηδενιστικό "αντιρατσιστικό" μπλοκ :
Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: