10 Φεβρουαρίου 2010

Αποκαλύψεις Μολυβιάτη περί σχεδίου Ανάν

Στο πολιτικό μνημόσυνο του Τάσσου Παπαδόπουλου ο Πέτρος Μολυβιάτης αποκάλυψε το παρασκήνιο των εκβιαστικών πιέσεων των ξένων παραγόντων υπέρ του σχεδίου Ανάν και της Τουρκίας.
Αυτό είναι μια καλή απάντηση στον σημερινό πρωθυπουργό μας που τότε είχε βγει ως μη όφειλε ( ή μήπως ΟΦΕΙΛΕ ; ) - πριν πάρει θέση η Κυπριακή ηγεσία - και υπερασπίστηκε με φανατισμό το σχέδιο Ανάν. Να μην ξεχνάμε και την θέση υπέρ του σχεδίου Ανάν της τότε δημάρχου Αθηναίων Ντόρας Μητσοτάκη – Κούβελου. Την θέση Καραμανλή « τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά ».
** Κυρίως τη θέση όλων αυτών τον τύπων ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ που το παίζουν «αντιρατσιστές»: ο συρφετός «καθηγητών» της Παντείου, οι αυτοαποκαλούμενοι «αριστεροί» ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, όλοι αυτοί που υπερασπίζονται σήμερα τον νόμο υπέρ της απόδοσης ιθαγένειας στους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ – ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ). Οι γνωστοί βέβαια Ρεπούση, Δραγώνα, Φραγκουδάκη και όλοι συλλέγοντας υπογραφές υποστηρικτές τους.
Όλοι αυτοί τότε μάζευαν πάλι υπογραφές υπέρ του σχεδίου Ανάν.
Σήμερα αυτοί καταγγέλουν όσους μαζεύουν υπογραφές για δημοψήφισμα ως φασίστες!
Συνέλληνες είμαστε μικρή – σε μέγεθος χώρα – και γνωριζόμαστε πλέον και βέβαια ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !!!
ΕΡΩΤΗΜΑ : Οι θάνατοι Χριστόδουλου, Παπαδόπουλου, ο πόλεμος στην Ηγούμενο Εφραίμ- να είναι τυχαία γεγονότα άραγε στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: