16 Αυγούστου 2009

Πάμε για μαζική αυτοάμυνα;

Δέκα Γεωργιανοί δέρνουν έναν Έλληνα στην Κατερίνη
Από το blog του Αργύρη Σιδέρη– συνεργάτη του Βαγγέλη Γιαννόπουλου – εκεί στο ΠΑΣΟΚ τον ξέρουν καλά, αναδημοσιεύουμε σχόλια για το επεισόδιο της Κατερίνης στο οποίο 10 Γεωργιανοί τσάκισαν στο ξύλο έναν Έλληνα.
Σε μας μένει να σκεφτούμε τι θα είχε συμβεί στην χώρα αν είχε συμβεί το αντίθετο - 10 Έλληνες έδερναν έναν ξένο. Σήμερα Τσίριζα, ΚΚΕ και τα παιδιά του Σόρος indymedia και άλλοι θα καλούσαν σε λαϊκή εξέγερση ενάντια στον Ελληνικό ρατσισμό. Τώρα ακούσατε τίποτα;

Το κείμενο του Αργύρη Σιδέρη – εδώ :
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ , Αλλά..δείτε ΠΟΥ οδηγεί, η ΑΝΟΧΗ και η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ.
Στην ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ!
Είδατε μέχρι τώρα , μετά το γεγονός, καμιά δήλωση καταδίκης απο τους "αντιρατσιστές;" απο τους .. τσιριζαίους κ.λ.π.; Εστω μια δήλωση συμπαράστασης πρός τον ΕΛΛΗΝΑ συμπατριώτη μας. ΚΑΜΙΑ !! Τούς είδατε μήπως να διοργανώνουν πικετοφορία ή διαδήλωση υπέρ του αδίκως ξυλοφορτωθέντως ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ, όπως έκαναν για ΟΛΟΥΣ τους Αλλοδαπούς τους οποίους μάλιστα ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ σε πράξεις ΒΙΑΣ , μέσω του indymedia, εναντίον των ΕΛΛΗΝΩΝ; ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ! οι "αντιρατσιστές" , "προοδευτικοί".
Αν όμως, ανοίξει η μύτη κάποιου .. Γεωργιανού,ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!! Θα μας λένε ρατσιστές, φασίστες, ναζί, ακροδεξιούς, κου κλουξ κλαν, μέχρι στον ΟΗΕ θα φτάσουν! Όπως και νάναι η αυτοδικία, έστω υπο μορφήν αυτοάμυνας, ενέχει ΠΟΛΛΟΥΣ κινδύνους προβοκατόρικων ενεργειών και για αυτό ΔΕΝ την εγκρίνουμε.
Όμως ας μας πει το.. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ !! -λέμε τώρα- ΑΡΜΟΔΙΟ για την προστασία μας κράτος!
ΤΙ πρέπει να γίνει;
Να τρώμε ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ξύλο απο τους.... φιλοξενούμενους στην Πατρίδα μας;
Ότι και να πείτε ΑΥΤΟ μην το περιμένετε.
H ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε τι λένε οι "ξυλοφτωμένοι" κάτοικοι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ!!Κατερίνης:
"Ο άγριος ξυλοδαρμός και ο βασανισμός ενός συμπολίτη μας από συμμορίες Γεωργιανών μέσα στην καρδιά της Κατερίνης, δεν μπορεί παρά να προκαλεί την οργή και την ανησυχία σε κάθε ελεύθερο πολίτη που βλέπει το επίπεδο ζωής του να υποβαθμίζεται σημαντικά από τέτοια άσχημα γεγονότα. Η ανοχή προς όλους αυτούς που εισέβαλαν ανεξέλεγκτα και παράνομα μέσα στη χώρα μας και προκαλούν με τέτοιου είδους αντικοινωνικές συμπεριφορές τον ελληνικό λαό, έχει τελειώσει προ πολλού. Ως εδώ και μη παρέκει. Να τους μαζέψουν τώρα αμέσως και να πάρουν δρόμο από την Κατερίνη και να πάνε στα τσακίδια τους από εκεί που μας κουβαλήθηκαν.
Δεν είναι κατάσταση αυτή να θέλουμε να πάμε στον μόνο πνεύμονα που έχει απομείνει στην πόλη μας, στο Πάρκο της Κατερίνης, και να φοβόμαστε μην πέσουμε πάνω σε τίποτα συμμορίες αλλοδαπών που μεθοκοπάνε και προκαλούν τους πολίτες.
Αυτοί οι αληταράδες, αυτοί οι άνανδροι που 10 άτομα μαζί χτυπούσαν ένα αβοήθητο παιδί μέσα στο κέντρο της πόλης έπρεπε ήδη να είχαν συλληφθεί όλοι τους και να τιμωρούνταν σκληρά και όχι να επιβάλουν στους δύο από αυτούς, γιατί μόνο δύο συνέλαβαν, ποινές κοροϊδίας. Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν οι πολιτικάντηδες που άφησαν την Ελλάδα να ξεχαρβαλωθεί και τον κάθε κακοποιό αλλοδαπό να επωφελείται από το μπάχαλο που επικρατεί και να αλωνίζει στη χώρα μας;
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε παρόμοιο θλιβερό συμβάν να συμβεί στην πόλη μας εναντίον συμπολίτη μας από αλλοδαπές συμμορίες. Να προστατεύσουμε μόνοι μας την αξιοπρέπεια μας. Το κράτος ξέρει μόνο πως να εισπράττει και να ξεζουμίζει τους πολίτες με την φορομπηχτική πολιτική και από εκεί και πέρα, όποιον πάρει ο χάρος.
Καταγγέλλουμε στο λαό της Κατερίνης τις ποινές κοροϊδίας που επεβλήθησαν στους Γεωργιανούς συμμορίτες. Καλούμε τους πολίτες να οργανώσουν την αυτοπροστασία τους".
ΟΛΑΚ - Ομάδα Λαϊκής Άμυνας Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: