25 Οκτωβρίου 2015

«Ρατσιστικές» επί χάρτου απορίες

Όταν οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» προσπαθούν να μας τρελάνουν.
Ισχυρίζονται ότι όλοι «πρόσφυγες» ή λαθρομετανάστες έρχονται περαστικοί από την Ελλάδα για να πάνε στην Ευρώπη.
Θα μας εξηγήσουν πως ένας Μαροκινός αντί να περάσει στην Ευρώπη μέσω Ισπανίας (κόκκινη διαδρομή 20 Km), προτιμά να πάει μέσω Ελλάδος (μπλε διαδρομή – 6.000 Κm) και με κίνδυνο να πνιγεί στο Αιγαίο;
Θα μας εξηγήσουν πως πρόσφυγες και λαθρομετανάστες από τα Μικρασιατικά παράλια απέναντι από την Μυτιλήνη, δεν πάνε οδικώς προς την Ευρώπη [Ελλάδα – Βουλγαρία] (κίτρινη διαδρομή – 200 Κm), αλλά προτιμούν την διαδρομή Μυτιλήνη – Αθήνα – σύνορα (πράσινη διαδρομή – 1.000 Κm).
Η πρώτη (κίτρινη) γίνεται με λεωφορείο εντός 3 ωρών και είναι ασφαλής.
Η δεύτερη (πράσινη) γίνεται (σε μια εβδομάδα) με βάρκες και κίνδυνο πνιγμού μέχρι Μυτιλήνη, πλοίο μέχρι Πειραιά, περιπλάνηση σε πλατείες στην Αθήνα, λεωφορείο μέχρι σύνορα και υπέρογκα έξοδα διατροφής και μετακίνησης.
Βέβαια η τέως υπουργός μετανάστευσης μας έλεγε ότι είναι πλούσιοι και αφήνουν λεφτά στα μέρη που περνάνε και δεν υπάρχει θέμα οικονομικό παρά μόνο ο ενδεχόμενος πνιγμός.
Πως οι Πακιστανοί (που δεν είναι πρόσφυγες) δεν πάνε με αεροπλάνο στην Σουηδία, πληρώνοντας 300 ευρώ, και προτιμούν να προσπαθήσουν να πάνε στην Ευρώπη (μέσω Ελλάδος κολυμπώντας) πληρώνοντας 5.000 ευρώ, όπως μας λένε τα εγχώρια ούφο «ΑΝΤΑΡ-CIA  και CIA».
Επειδή τα ανωτέρω ουδεμία λογική απάντηση επιδέχονται η μόνη λογική σκέψη είναι ότι κάτι άλλο συμβαίνει.
Υπάρχει σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας και ελάχιστοι από αυτούς πρόκειται να φύγουν από την Ελλάδα!
*Βέβαια η απάντηση στα ανωτέρω ερωτήματα είναι γνωστή και δεδομένη.

Όποιος διαφωνεί μαζί τους ή τους βάζει δύσκολα ερωτήματα είναι απλά φασίστας και ρατσιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: