20 Σεπτεμβρίου 2014

"ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ" συνωμοσία εναντίον των Ελλήνων …

Το σενάριο για το μέλλον είναι φανερό γι’ αυτούς που επιμένουν να σκέφτονται και να βλέπουν "άνευ τσίμπλας εν οφθαλμοίς".

Ο στρατηγός Ντε Γκώλ έλεγε: «Να μη δίνετε ποτέ ιδιαίτερη προσοχή στους δημοσιογράφους. Σε κάθε πρόβλημα αυτή η πανίδα παίρνει απαραιτήτως το μέρος των ξένων και εναντίον του έθνους μας. Αδιαφορώ  εάν οι δημοσιογράφοι σας είναι εναντίον μου. Θα με ενοχλούσε εάν δεν ήσαν. Θα ήταν θλιβερό να ήσαν μαζί μου. Τη μέρα που η Figaro και η Monde θα με υποστήριζαν, θα θεωρούσα ότι είναι εθνική καταστροφή!»

Το εγχώριο ελληνόγλωσσο ανθελληνικό «δημοσιογραφικό» σκυλολόϊ εμφανίζει ως δήθεν αντίπαλες δύο πολιτικές δυνάμεις. Την υποτιθέμενη δεξιά (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και την υποτιθέμενη αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ και CIA). Στόχος να εγκλωβίσουν τους Έλληνες μεταξύ «σκύλας και χάρυβδης».
Προωθούν κοινή κυβέρνηση όλων αυτών ώστε:

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υλοποιεί το πρόγραμμα της ΝΔ (κανένα φιλολαϊκό οικονομικό μέτρο από αυτά που τώρα τάζει) και θα λέει: «τι να κάνουμε δεν είμαστε αυτοδύναμοι, συμβιβαζόμαστε με την ΝΔ για να υπάρξει κυβέρνηση»
Η ΝΔ θα εφαρμόζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (θα προωθεί την επανένωση των οικογενειών των μουσουλμάνων, μέτρα εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας, θέσεις υπέρ των Σκοπίων) λέγοντας τα ίδια: «τι να κάνουμε δεν είμαστε αυτοδύναμοι, συμβιβαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρξει κυβέρνηση»

* Ήδη είναι στο προσκήνιο η κατάργηση του δώρου των 50 εδρών στο 1ο κόμμα, ώστε να είναι σίγουρη μια τέτοια κυβέρνηση με στόχο:
Να μην εκτεθεί κανένας (από τους συγκυβερνώντες) στους ψηφοφόρους του και να εφαρμόσουν κατά γράμμα το πρόγραμμα των πέραν του Ατλαντικού αφεντικών  με ωραία άλλοθι και "δημοκρατική" νομιμοποίηση.
- Θα είμαστε στο ευρώ, αλλά χωρίς ευρώ στο πορτοφόλι μας.
- Θα μας μιλάνε περί πολιτικής ως τέχνης του εφικτού, δηλαδή:
"Την πολιτική των ραγιάδων" θα την ονομάζουν "τέχνη του εφικτού"!

Το σχέδιο καταστροφής της Ελλάδος και των Ελλήνων θα εφαρμόζεται πλήρως με «δημοκρατικές διαδικασίες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: