6 Αυγούστου 2014

Οι ψυχοπαθείς του “isis” υπερασπίζονται τους Παλαιστινίους;

Φυσικά και ΟΧΙ διότι υπερασπίζονται τα ίδια συμφέροντα με το Ισραήλ.
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Ειλικρινά δεν εκπλήσσει και δεν γεννά ερωτηματικά το γεγονός του ότι η ISIS η τρομοκρατική συμμορία ψυχοπαθών και αιμοσταγών δολοφόνων, όχι μόνο δεν αντέδρασε έμπρακτα απέναντι στην συνεχιζόμενη σφαγή, των μουσουλμάνων Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς, αλλά ούτε καν προχώρησε σε καταγγελία και καταδίκη;
Εδώ και δεκαετίες από την σύσταση του, το κράτος του Ισραήλ θεωρείται από σύσσωμο τον Αραβικό κόσμο ως η κύρια αιτία του κακού και της καταστροφής που μαστίζει την Μέση Ανατολή.
Δεν υπάρχει μουσουλμάνος θρησκευτικός αρχηγός που κατά καιρούς να μην έχει καταδικάσει και να μην έχει απειλήσει με τιμωρία τους Ισραηλινούς για την γενικότερη πολιτική και τις τακτικές που εφαρμόζουν εναντίον των Αράβων και ειδικότερα των Παλαιστινίων.
Παρόλα αυτά ο νέος Χαλίφης των σουνιτών, ενώ έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά πάντων, πιστών και απίστων σε Συρία, Ιράκ και Μαγκρέμπ, ενώ δημοσιεύει χάρτες με τις επεκτατικές επιδιώξεις της οργάνωσής του, δεν σχολιάζει καν την σφαγή που υφίστανται οι Παλαιστίνιοι «αδελφοί» του από το Ισραήλ.
Προτιμά να σταυρώνει και να αποκεφαλίζει Χριστιανούς, να δολοφονεί αμάχους Κούρδους, ακόμη και παιδιά ενός και τριών ετών, αλλά δεν τολμά να σταθεί απέναντι στην στρατιωτική μηχανή του Ισραήλ.
Σαφώς το να δολοφονείς φρικτά άμαχους και να τινάζεις τα μυαλά ταλαίπωρων άκαπνων στρατιωτών είναι πλέον ακίνδυνο και ασφαλές, από το να αντιπαραταχτείς απέναντι σε έναν από τους πλέον οργανωμένους και εκπαιδευμένους στρατούς.
Αλλά δεν είναι αυτό η ουσία.
Τα αίτια είναι βαθύτερα.
Όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών οι διάφορες οργανώσεις φανατικών ισλαμιστών που ξεπήδησαν σε διάφορα μέρη του πλανήτη σπέρνοντας τον τρόμο, την φρίκη και τον θάνατο βάφοντας τα χέρια τους με ανθρώπινο αίμα δεν βρέθηκαν από την μια στιγμή στην άλλη, αλλά προέκυψαν κατόπιν οργάνωσης, εκπαίδευσης και εξοπλισμού από κάποιους σκιώδεις υποκινητές.
Οι Μπόκο Χαράμ στην Νιγηρία, οι  ISIS στο Ιράκ, οι αντικαθεστωτικοί στην Συρία, οι φανατικοί Ισλαμιστές στην Λιβύη, οργανώθηκαν, εκπαιδεύτηκαν, εξοπλίστηκαν και εξαπολύθηκαν για να επιφέρουν τον όλεθρο. Και φυσικά δεν είναι συμπωματικό ότι οι χώρες στις οποίες δρουν και σφαγιάζουν είναι κατ εξοχήν πετρελαιοπαραγωγικές.
Η διεθνής κοινότητα ή οι ΗΠΑ δεν σοκάρονται από τα βίντεο και τις εικόνες που καθημερινά κατακλύζουν το διαδίκτυο με τις φρικαλεότητες και τα εγκλήματά τους ή δεν έχουν το σθένος να τους ισοπεδώσουν; Αυτά τα κτήνη, σε καμία περίπτωση δεν ανήκουν στο ανθρώπινο γένος.
Στο στάδιο που βρίσκονται τώρα είναι ζήτημα λίγων εικοσιτετραώρων να τους εξαφανίσουν με μια συντονισμένη στρατιωτική επίθεση από ξηράς και αέρος.
Η αλήθεια είναι απλή.
Όπως ακριβώς ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου αντιναύαρχος Τζών Κέρμπι ανακοίνωσε ότι εφοδιάζουν το Ισραήλ με οπλισμό και πυρομαχικά, λόγω του ότι είναι ο κύριος υποστηρικτής των Αμερικανικών συμφερόντων στην Μέση Ανατολή, έτσι ακριβώς επιτρέπουν στις στρατιές των ψυχοπαθών φανατικών να προελαύνουν, αφήνοντας πίσω τους τον θάνατο και καμένη γη, διότι ομοίως και αυτοί υποστηρίζουν τα συμφέροντα τους, που δεν είναι άλλα από την εξασφάλιση της οικονομικής κυριαρχίας και της Πετρελαϊκής εκμετάλλευσης σε αυτές τις χώρες.
Γιατί λοιπόν ο Χαλίφης του ISIS να καταφερθεί και να στραφεί,  εναντίον των Ισραηλινών, αφού και οι δυο υπηρετούν τα αυτά συμφέροντα και στόχους. Και αυτό δεν έχει ανάγκη τεκμηρίωσης, από ντοκουμέντα, αποκαλύψεις και μαρτυρίες. Είναι ένα συμπέρασμα που προκύπτει βάσει της απλής λογικής.
Παρόλα αυτά δίνει την μεταφυσική του ερμηνεία, ότι ο Αλλάχ δεν του έδωσε εντολή να πολεμήσει τους Εβραίους.
Πρώτα θα εξοντώσει τους μουσουλμάνους άλλων αιρέσεων και τους Χριστιανούς και κατόπιν θα στραφεί εναντίον του Ισραήλ. Πρώτα τους ομόθρησκούς του, εξαφανίζοντας κάθε Σιίτη που κρίνει ότι το Ιράκ κατόπιν του εμφύλιου δεν χρήζει πλέον ανάγκης ξένης στρατιωτικής παρουσίας και φυσικά τους Χριστιανούς.

Αλλά μόλις φθάσει στο σημείο να στραφεί εναντίον του Ισραήλ, δεν θα προλάβει καν, να ανοιγοκλείσει τα μάτια του και θα αποτελεί παρελθόν και αυτός και το συνονθύλευμα των ψυχασθενών ξυπόλητων που οδηγεί.
Γιατί τότε πλέον δεν θα είναι χρήσιμος σε αυτούς που τον κατευθύνουν, αντιθέτως θα είναι βάρος και θα τον εξοντώσουν δήθεν αγανακτισμένοι και σοκαρισμένοι από τα εγκλήματα και τις φρικαλεότητες αυτού και των ακόλουθων του.
Και ομοίως θα εξοντώσουν όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις τζιχαντιστών στις  διάφορες χώρες, αφού αυτές θα έχουν πνίξει στο αίμα τους «άπιστους» δηλαδή κάθε αντιπολιτευόμενη προς την Αμερικανική κυριαρχία φωνή. Και θα το πράξουν παντού προφασιζόμενοι ανθρωπιστικούς κυρίως λόγους, εμφανιζόμενοι ως εγγυητές της ειρήνης και της ομαλότητας, αλλά και ως οικονομικοί επενδυτές όσον αφορά τα Πετρελαϊκά αποθέματα.
Να γιατί το ISIS δεν ασχολείται με το Ισραήλ, διότι οι εντολές που έχει λάβει, όχι φυσικά απ τον Αλλάχ, αλλά από το Πεντάγωνο είναι διαφορετικές.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: