23 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιους προστάτευε ο Αδόλφος Αννούλα;

Η αυλοκόλαξ Αννούλα της παρα – δημοσιογραφίας ξανακτύπησε υπερασπίζοντας τους ομοίους. Ο Σπ. Χατζάρας βάζει σε τάξη τη λογική μας.

«Θύμωσε με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής κ. Ηλία Κασιδιάρη, η καθηγήτρια της δημοσιογραφίας κ. Άννα Παναγιωταρέα , και για να υπερασπιστεί, (δημοσιογραφικώς), τον «έντιμο και ικανό», φαλακρό κ. Προ- Πο του έγραψε διάφορα, και θα λύσουν κάποτε τις διαφορές τους στα δικαστήρια , αφού ο κ. Ηλίας κατέθεσε αγωγή κατά της κας Άννας και της εφημερίδας.
Αυτά είναι λιγο πολύ γνωστά και δεν θα με απασχολήσουν.
Μου έκανε εντύπωση όμως , ότι «η έντιμη και ικανή», κ. καθηγήτρια της δημοσιογραφίας, ανέφερε ότι, «τον είπε εκπρόσωπο εβραϊκών συμφερόντων ως δικηγόρο των Ρότσιλντ.... Είναι καταγγελίες με τις οποίες στάλθηκαν στα κρεματόρια χιλιάδες αθώοι...»....

Και αυτό είναι απολύτως ανακριβές και ψευδές. Όχι «χιλιάδες», αλλά ουδείς οδηγήθηκε στα "Κρεματόρια", με την κατηγορία ή την υποψία καν ότι "ήταν δικηγόρος των Ρότσιλντ".
Αντιθέτως, ξέρουμε ότι για την τραπεζική οικογένεια Βάρμπουργκ, που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα των Ρότσιλντ, στην Γερμανία, ενδιαφέρθηκε ο ίδιος ο Χίτλερ προσωπικά. Επομένως και για τον κ. Δένδια , σαν εκπρόσωπο των συμφερόντων Ρότσιλντ, θα ενδιαφερόταν προσωπικά ο Χίτλερ , και δεν θα τον έστελναν σε «Κρεματόριο».
Νομίζω ότι στην βιασύνη της η κ. καθηγήτρια μπέρδεψε τα πράγματα.
Ο «έντιμος και ικανός», κ. Προ- Πο , ως δικηγόρος των Ρότσιλντ ,δεν κινδύνευε στη ναζιστική Γερμανία, και αν ζούσε ο μακαρίτης Αδόλφος , θα του έβαζε πιπέρι του κ. Ηλία, που είπε τέτοιο πράγμα για τον «φαλακρό».
Οπως είπε ο ΘΕΟΣ: «Ού λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω». Γκέγκε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: