27 Νοεμβρίου 2010

Η παραγωγικότητα του Πάγκαλου

1,5 δις δραχμούλες θα μας κοστίσει η παραγωγικότητα του υπέρβαρου. Ελπίδα τους το πολιτικό αλτσχάϊμερ των Ελλήνων
περισσότερα

Περί "οικολογικο" πρακτόρων ο λόγος

Ένα αφιέρωμα στο κόμμα του σωλήνα των «τρεμοπουλαίων». Πανταχού παρών ο Μιχαλάκης όταν πρόκειται να παλεύει για τα αφεντικά.
Η «οικολογία» - τύπου Τρεμόπουλου στην υπηρεσία των ΗΠΑ.
* αφιέρωμα σε φίλους που όταν ακούνε «οικολόγοι» φαντάζονται ρομαντικούς προστάτες του περιβάλλοντος.
περισσότερα

26 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα προς «σπουδαίους»

Σήμερα σας περιτριγυρίζουν κόλακες, αύριο θα σας περιτριγυρίζουν σκώληκες.

Ο Περικλής Γκιόλιας «εξομολογείται»

Η άλλη άποψη περί ελευθερίας και φόβου ( από αυτή του Καζαντζάκη )
"- Είχε γίνει ποτέ κάτι που τον ανησύχησε; Σου είχε πει ποτέ ότι φοβάται κάποιον;
- Σε λογικό πλαίσιο είχε εκφράσει ακόμα και δημοσίως κάποιες ανησυχίες, αλλά ουσιαστικά δεν ήταν ο τύπος του ανθρώπου που φοβόταν και, πολύ περισσότερο, δεν υπήρχε περίπτωση να δειλιάσει μπροστά σε οποιαδήποτε απειλή. Επί της ουσίας, όμως, όταν δεν σε φοβίζει ο θάνατος, δύσκολα θα σε φοβίσει κάτι άλλο και δεν νοείται ο χριστιανός να φοβάται τον θάνατο! Παραφράζοντας τον Καζαντζάκη, θα πω ότι ο αυθεντικός χριστιανός «ελπίζει στον Θεό, φοβάται τον Θεό, είναι ελεύθερος» "
Διαβάστε εδώ την συνέντευξη του Περικλή αδελφού του δολοφονημένου Σωκράτη.
* Για τον Σωκράτη εδώ

25 Νοεμβρίου 2010

Πάγκαλος ο παραγωγικός


Πάγκαλος :Μη παραγωγικοί ιερείς και ένστολοι! Και δάσκαλοι θα έλεγα εγώ!
Θαυμάστε όμως τον υπερπαραγωγικό.

Προηγμένη τεχνολογία στα Ομηρικά Έπη

Στο Βατοπαίδι
Περιγράφεται το μέγεθος της γνώσης των Αρχαίων Ελλήνων που υπάρχει διάχυτο στα Ομηρικά Έπη.
Διαβάστε το αξίζει.

Να βάλουμε όλοι κήπο

Πριν τον πόλεμο του 1940 ο Ι. Μεταξάς παρότρυνε τους Έλληνες να φυτεύουν κηπευτικά και στις γλάστρες του σπιτιού τους ( έβλεπε τι ερχόταν ). Σήμερα οι «δημοκρατικές» ΗΠΑ απαγορεύουν στους πολίτες να έχουν κήπο με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αδέλφια αυτή ακριβώς είναι η «παγκοσμιοποίηση». Ο μεγάλος αδελφός θα ελέγχει τι θα τρώμε και ποιος θα το παράγει.
Να αντιδράσουμε στην εξαθλίωση που θέλουν να μας επιβάλουν. Μας θέλουν σαν ζώα στα κλουβιά των πολυκατοικιών μας, με ένα κουτί αποχαύνωσης (τηλεόραση) μπροστά μας.
Να ξαναφυτεύσουμε τους κήπους μας. Να ξεφύγουμε από τις παγίδες που μας στήνουν.
Η δήθεν «νόσος» των πτηνών γέννησε τον νόμο στις ΗΠΑ. Με τη δήθεν γρίπη των χοίρων μας έβαλαν στην σειρά να μας εμβολιάσουν.
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΝΟΣΟ που θα διαφημίζουν όλα τα ΜΜΕ και οι εγκάθετοι γραικύλοι θα αρχίζουν να ψελλίζουν και εδώ, το νόμο των πέραν του ατλαντικού αφεντικών τους.
περισσότερα

23 Νοεμβρίου 2010

Απάτη - Ariel

Όποιος προλάβει ΚΛΕΒΕΙ !
Πως η κλοπή παρουσιάζεται σαν δωρεά. Όπου βλέπουμε δωρεάν μάλλον μας κλέβουν!
Υπάρχει κανείς να μας προστατέψει από τους ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ; Υπάρχει ένας εισαγγελέας να βάλει λουκέτο στην Ariel;

Ποιός θα μας γλυτώσει από τους δασκάλους;;


Διαβάστε την είδηση εδώ και αναρωτηθείτε:
«ποιος θα γλυτώσει τα παιδιά μας από τους “δασκάλους τους”;»|
Τόσοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ κατέκλυσαν αυτή τη χώρα;;;
Τι άλλο θα δούμε στην έρημη χώρα;

Έβαλαν Ελληνόπουλα να προσκυνήσουν τον Αλλάχ!!!Στο 79ο νηπιαγωγείο των Σεπολίων γιόρτασαν το μπαϊράμι
Η είδηση που μεταφέρουμε, μπορεί να κάνει τον κάθε έναν να βγει από τα ρούχα του. Έτσι όπως ακριβώς συνέβη στον αγανακτισμένο γονέα, ο οποίος μας την μετέφερε. Στο 79ο νηπιαγωγείο της περιοχής των Σεπολίων, την ημέρα που οι μουσουλμάνοι κατέλαβαν τις πλατείες της Αττικής για να προσευχηθούν, οι δασκάλες αποφάσισαν να διδάξουν τους μικρούς μαθητές τι εστί μπαϊράμ.
Όχι, δεν κάνετε λάθος. Κάποιοι άνθρωποι επέλεξαν να μάθουν στα παιδιά ηλικίας τεσσάρων-πέντε ετών για το μπαϊράμ, δηλαδή τη μουσουλμανική γιορτή. Και αυτό γιατί ανάμεσα στα 30 συνολικά παιδάκια, τα τρία ήταν μουσουλμανόπαιδα. Έτσι, αντί για μάθημα, τα παιδάκια “μυήθηκαν” στη μουσουλμανική θρησκεία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν στον παιδικό σταθμό οι γονείς των μουσουλμανόπαιδων, για να προσευχηθούν μαζί τους! Όπως είναι φυσικό, τα παιδάκια αντιμετώπισαν το όλο περιστατικό σαν παιχνίδι και με δεδομένη την παιδική περιέργεια, έπεσαν και αυτά στο έδαφος και άρχισαν να προσκυνούν τον Αλλάχ, χωρίς κανείς να κάνει τίποτε για να τα εμποδίσει. Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους γεγονότα είναι απαράδεκτα, ιδιαίτερα όταν οι γονείς δεν έχουν ενημερωθεί. Βέβαια, προκαλεί εντύπωση το πώς κάποιοι, οι οποίοι αγωνίζονται για να μην γίνονται… αγιασμοί στα σχολεία, δέχονται να πραγματοποιούνται δημόσιες μουσουλμανικές προσευχές. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα. Όπως είναι περίεργο, το πώς μια κυβέρνηση που θέλει να καταργήσει τις εικόνες από τα δημόσια καταστήματα, αποδέχεται δημόσιες προσευχές στο κέντρο της Αθήνας. Είναι όμως η πρώτη φορά που έρχεται στην επιφάνεια ένα τέτοιο γεγονός στη χώρα μας και φυσικά, στο κλίμα των ημερών, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Σε γειτονικές χώρες των Βαλκανίων όμως, ανάλογα συμβάντα είναι πολύ συνηθισμένα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε βίντεο από τη γειτονική Αλβανία, όπου μια μουσουλμανική “φιλανθρωπική” οργάνωση, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς, επισκεπτόταν σχολεία για να προσφέρει “δώρα” στα παιδιά. Τα “δώρα” όμως ήταν μαντίλες για τα κοριτσάκια και λευκά σκουφάκια του μουσουλμανικού τελετουργικού για τα αγόρια. Όχι απλά τους τα έδιναν, αλλά τα υποχρέωναν να τα φορέσουν, ενώ δίπλα οι “φιλάνθρωποι” έψελναν μουσουλμανικούς ύμνους. Και όλα αυτά, επαναλβάνουμε, δίχως τη συγκατάθεση και ούτε καν εν γνώσει των γονέων, οι οποίοι αιφνιάδονταν.
Αντίστοιχα περιστατικά είχαμε φυσικά και σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, ιδιαίτερα στην “πολυπολιτισμική” Βρετανία, όπου μουσουλμάνοι εκπαιδευτικοί, έκαναν ανοικτή προπαγάνδα στα αγγλάκια, προσπαθώντας να τα προσηλυτίσουν, χωρίς να τηρούν ούτε τα προσχήματα. Κλείνοντας, θα πρέπει να ρωτήσουμε εάν θα χαρακτηριστεί “ρατσιστής” ή “ξενόφοβος” κάποιος γονέας, ο οποίος μαθαίνοντας τέτοια πράγματα, θα πάει να πιάσει αυτούς που επιτρέπουν να υφίστανται τέτοια πράγματα τα παιδιά του και τους κάνει μαύρους στο ξύλο! Θα φταίει;
Δημήτρης Παπαγεωργίου
* συγγνώμη από τους Έλληνες ακόμα δασκάλους.

22 Νοεμβρίου 2010

Ο συντονιστής ….



Αυτός ο κύριος είναι ο πανταχού παρών ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
- Ήταν παρών όταν πέρυσι δήθεν σκίσανε το κοράνι του δήθεν ιρακινού που ήταν σύριος και αρχηγός συμμορίας ληστών.
- Ήταν παρών στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των τριών εργαζομένων της τράπεζας ΜΑΡΦΙΝ – κατά τον εμπρησμό που προκάλεσε αυτός και η συμμορία του.
- Ήταν παρών και στο χθεσινό επεισόδιο για το οποίο βέβαια υπάρχει και η άποψη που κατατέθηκε στη βουλή.

Ως πότε οι ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ θα κυκλοφορούν ελεύθεροι στο κέντρο της Αθήνας.
Περισσότερα περί αυτού

Έλληνες SOS !!!

Ο «πολυπολιτισμός» του αίματος είναι πλέον έξω από την πόρτα μας.
Να συνειδητοποιήσουμε ότι:
Οι ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ είναι οι εγχώριοι ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!
Για να τους γνωρίζετε :
Χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους «φιλάνθρωπο» και αντιρατσιστή και όλους τους άλλους ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !
(τελευταία στη λίστα τους έβαλαν και την τέως συντρόφισσά τους – και τώρα ακροδεξιά - Άννα Βαγενά)

Δείτε και διαβάστε εδώ
Δεν είναι κινηματογράφος ΕΊΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
* ακατάλληλο για ανηλίκους

Δάνειο για τα τζαμιά

Θα αυξηθεί ο δανεισμός της χώρας για την ανέγερση των τζαμιών και προφανώς θα μειωθούν περαιτέρω οι μισθοί των ΗΛΙΘΙΩΝ Ελλήνων που ακόμα τους ανέχονται.
Τέτοια διανοητική καθυστέρηση έχει επιτέλους αυτός ο νεοέλληνας;

Η κάρτα του μέλλοντός μας

Ας προσέξουμε ιδιαίτερα το νόμο που ετοιμάζουν στις ΗΠΑ περί απαγόρευσης της ελεύθερης κηπουρικής ( σχετίζεται και με την απάτη της νόσου των πτηνών που οδηγούσε στην απαγόρευση των οικόσιτων ζώων)
Από το ιστολόγιο «Ας μιλήσουμε επιτέλους»
Η κάρτα του αλήτη
Είναι-νομίζω- τα παρακάτω γραφόμενα, άκρως ενδιαφέροντα και συγκλονιστικά!
Γιατί με τρόπο απλό έρχονται να μας πουν τι μας κρύβουν σχετικά με τη διαβόητη, λεγόμενη, «κάρτα του πολίτη».
Τα διάβασα σε ανάρτηση, που έχει κάνει το «Μανιτάρι του Βουνού».
Και θα σας τα διαβιβάσω, ζητώντας ταπεινά συγνώμη, απ’ το συγγραφέα, για τις όποιες “κακοποιήσεις” έχω κάνει στο κείμενό του…
Πριν όμως δούμε τι ΔΕΝ θα μας πουν, ας δούμε τι θα μας πουν οι αρχιτέκτονες της διαβόητης Κάρτας:
Κατά πάσα πιθανότητα, θ μας πουν, , ότι:
1) Με την κάρτα του πολίτη θα μηδενιστεί η φοροδιαφυγή.
Αφού η Εφορεία θα μπορεί να βλέπει τη χρηματική περιουσία, που έχει ο καθένας και να εισπράττει τους φόρους, που αναλογούν στο κράτος.
2) Η έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών θα γίνει πανεύκολη. Γιατί η Κάρτα αυτή θα είναι συγχρόνως πορτοφόλι, αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας και διαβατήριο. ..
3) Αν, τυχόν, τη χάσουμε ή μας την κλέψουν, θα μπορούμε να το δηλώσουμε στην αστυνομία, για να την απενεργοποιήσουν, μέχρις ότου μας βγάλουν καινούργια με όλα τα χρήματα που έχουμε και τα λοιπά στοιχεία.
4) Κάποια στιγμή μπορεί να μας πουν-παρεμπιπτόντως- ότι το μικροσκοπικό τσιπάκι της κάρτας μπορούν (αν θέλουμε!) να μας το φυτέψουν κάτω από το δέρμα, για να μην έχουμε το φόβο να το χάσουμε ή μας το κλέψουν.
5) Αφού γίνουν κανα δυο εξαφανίσεις παιδιών (εντελώς…τυχαίες!) μπορεί να μας πουν ότι πρέπει την Κάρτα να την φυτέψετε από νωρίς στα παιδιά σας, για να μπορείτε να τα εντοπίζετε, όπου και αν βρίσκονται. Και:
6) Θα μας πουν ότι με την κάρτα αυτή θα έρθει επιτέλους η ιδεώδης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Γιατί θα μπορούμε να έχουμε πανεύκολα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ για το κάθε τι. Δεδομένου ότι η κυβέρνηση θα ζητά την γνώμη του λαού για όλα τα ζητήματα. Όπως βέβαια συμβαίνει (;) και τώρα!….
Και, αφού είδαμε το τι θα μας πουν, ας έρθουμε τώρα να ιδούμε και το τι ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ:
Ασφαλώς δεν θα μας πουν ότι:
1) Οι μεγάλοι διαπλεκόμενοι φοροφυγάδες και οι πολιτικοί θα εξακολουθούν να φοροδιαφεύγουν.
Αυτοί θα μπορούν, μέσω γνωριμιών-όπως μέχρι τώρα μέσω της αλητείας της ασυλίας οι πολιτικοί-να προμηθευτούν μια ΔΕΥΤΕΡΗ Ηλεκτρονική Κάρτα (με άλλο όνομα). Μέσα στην οποία θα έχουν όλο το παράνομο χρήμα….
2) Ότι, αν οι κυβερνώντες “μας βάλουν στο μάτι”, θα μπορούν να σβήσουν το ποσό των χρημάτων, που υπάρχει στην κάρτα μας και να γράψουν ότι το παίξαμε στο καζίνο. Και δεν θα υπάρχει τρόπος να αποδείξουμε ότι λέμε την αλήθεια….
3) Ότι η ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία (γιατί, όπως πάμε, δεν θα υπάρχει η ασφάλιση ΙΚΑ και Δημοσίου για πάντα!) θα μπορεί να βλέπει πόσες φορές αρρωστήσαμε. Και από τι ασθένεια…
Και θα αποφαίνονται για μας: “Α, εσύ είσαι πολύ φιλάσθενος. Δεν σε ασφαλίζω”!
Πράγμα που θα μπορεί να πει και ο κάθε μελλοντικός εργοδότης μας. Που ασφαλώς θα είναι κάποια γιγαντιαία απρόσωπη πολυεθνική εταιρεία!…
4) Δεν θα μας πουν ότι το τσιπάκι, που θα φυτεύεται κάτω από το δέρμα, καθόλου δεν θα προστατέψει το παιδί μας από την απαγωγή. Διότι:
α) Εντοπίζεται και αφαιρείται από το δέρμα πολύ εύκολα. Και:
β) Αν καλυφθεί με αλουμινόχαρτο ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ!
5) Δεν θα μας πουν ότι στο μέλλον ( ίσως και σήμερα!) θα υπάρχει η δυνατότητα το εμφυτευόμενο τσιπάκι να εγχέει μέσα στο αίμα μας «κάτι»( δηλητήρια αποβλάκωσης; βραδείας ευθανασίας;)!….
6) Δεν θα μας πουν ότι η Ηλεκτρονική Κάρτα θα είναι ο θάνατος της τελευταίας σταγόνας δημοκρατίας, που μας έμεινε.
Γιατί μπορεί να διοργανώνουν δημοψηφίσματα για το κάθε τι. Όμως…
Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος-όπως βέβαια και τα εκλογικά αποτελέσματα-θα μπορεί να το “μαγειρέψει” ο χειριστής του κεντρικού υπολογιστή. Που φυσικά θα είναι μέλος στοών και κοινωνός πολλών υποχθόνιων μυστικών …
7) Δεν θα μας πουν ότι χάκερς θα μπορούν να διαβάσουν την Κάρτα μας!
Και αύριο ίσως θα μπορούν να δημιουργούν ανύπαρκτο χρήμα γεμίζοντας την κάρτα τους με ποσά. Ή αφαιρώντας ποσά από άλλες κάρτες!
Δεν θα μας πουν ότι ο Πρόεδρος της Μυστικής Αστυνομίας στη Γερμανία κατηγορεί τους πολιτικούς ότι η τεχνική, με την οποία σχεδίασαν τις νέες ταυτότητες είναι παιχνιδάκι για τους “ειδικούς”, προκειμένου να πάρουν όποια στοιχεία θέλουν και να τα χρησιμοποιήσουν ανάλογα!…
9) Δεν θα μας πούν ότι η Μ. Βρετανία κατάργησε τις ηλεκτρονικές κάρτες του Πολίτη, όταν διαπίστωσε τα ελαττώματά τους ! Και…
10) Δεν θα μας πουν ότι ετοιμάζεται νέο νομοσχέδιο στην Γερουσία των ΗΠΑ για απαγόρευση της ελεύθερης κηπουρικής!…
Έτσι ώστε να μη μπορούν οι πολίτες να επιστρέψουν στις μικρές, αυτάρκεις, αγροτικές κοινότητες όπου ο καθένας θα μπορεί τουλάχιστον να παράγει την τροφή γι’ αυτόν, την οικογένειά του και την κοινότητά του.
Ούτε ακόμη να έχουμε την επιλογή να τρώμε τις ντομάτες του γείτονα, τις πατάτες του συγχωριανού μας, το λάδι του θείου, τα μήλα του κουμπάρου.
Σε σημείο ώστε να μας απαγορεύουν ακόμη και τη φύλαξη δικών μας σπόρων. Γιατί άραγε; Γιατί μόνο οι αφανείς αφέντες αυτού πλανήτη να έχουν τέτοιο δικαίωμα!…
Που σημαίνει ότι η σατανική Νέα Τάξη των παγκόσμιων κακουργημάτων ετοιμάζει τα νομικά της όπλα για να καταστείλει κάθε προσπάθεια όσων θελήσουν να δραπετεύσουν από την κόλαση μέσα στην οποία θα εγκλωβίσει τους λαούς.
Έτσι ώστε ακόμη και οι επιλογές μας για φαγητό να περιοριστούν στα μεταλλαγμένα τροφικά τερατουργήματα, τα εμποτισμένα με δηλητήριο, αναλώσιμα των πολυεθνικών υπερκαταστημάτων!…

Αυτά, λοιπόν, και άλλα πάμπολλα δεινά, που ετοιμάζουν σε βάρος μας, δεν θα μας τα πουν.
Γεγονός, που σημαίνει ότι η Κάρτα αυτή δεν θα είναι η κάρτα του πολίτη, αλλά….
Η κάρτα του χαφιέ, του δολοφόνου, του ληστή και του καθενός τοπικού ή διεθνούς αλήτη!….
Που θα μπορούν να κάνουν, ό,τι και όποτε θελήσουν σε βάρος μας!
Παπα-Ηλίας
Σχόλιο ιστολογίου: Συγχώρα με παπά μου, αλλά δε νομίζω πως πρόκειται για κάρτα των αλητών. Είμαι πεπεισμένος πως πρόκειται για την κάρτα των... κοπριτών

Οι Ινδιάνοι δείχνουν το δρόμο

Στα 58 σύνταξη στη Βολιβία του Μοράλες. Δεν γίνεται ΟΛΟΙ να κερδίζουν «ή εμείς ή αυτοί»
*εμείς : οι εργαζόμενοι
**αυτοί : οι ανεπάγγελτοι που μας κυβερνούν και οι καπιταλιστές
περισσότερα

Πρός Μπουτάρη …

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον την συνέντευξη του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στην «Ελευθεροτυπία» και στον Άρη Χατζηγεωργίου. Πρόκειται αναμφίβολα για μεγάλη επιτυχία του συναδέλφου.
Παραβλέπω την υποτιμητική και αλαζονική χρήση των ονομάτων συνανθρώπων του (Ψωμιάδηδες, Παπαγεωργόπουλοι).
Παραβλέπω την μαγκιά του τύπου «παπά, ξύρισε τα γένια και κάνε κόμμα αγόρι μου», όταν μιλά για τον Μητροπολίτη Άνθιμο, ο οποίος έχει δικαίωμα ως Έλλην πολίτης να λέει την γνώμη του.
Παραβλέπω την άγνοιά του σε θέματα ορκωμοσίας, καθώς αυτά είναι λυμένα – οι χριστιανοί δίνουν τον χριστιανικό όρκο, οι μουσουλμάνοι τον μουσουλμανικό, οι εβραίοι τον εβραϊκό – από το ίδιο το Σύνταγμα, που κατοχυρώνει τις αναγνωρισμένες θρησκείες.
Παραβλέπω τις αγοραίες εκφράσεις του τύπου «χώνουμε τα ωραία μας λεφτά» και «φάε τον Παπαγεωργόπουλο στην μάπα».
Αυτά αφορούν τον ίδιο, την αγωγή του και τους ψηφοφόρους του.
Δεν μπορώ, όμως, να παραβλέψω την σαφή πρόθεσή του να διαγράψει την Ιστορία και να προσβάλει την μνήμη των νεκρών της γενοκτονίας. Στη συνέντευξή του ο κ. Μπουτάρης υποστηρίζει ότι σκοπεύει να τοποθετήσει μνημείο για την «Επανάσταση των Νεοτούρκων» στην Πλατεία Ελευθερίας της Θεσσαλονίκης!
Κατηγορεί μάλιστα όλους τους υπολοίπους ότι δεν διαβάζουν Ιστορία! Μάλλον ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Ο ίδιος δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Ιστορία. Ο Κεμάλ Ατατούρκ και οι Νεότουρκοί του υπήρξαν οι σφαγείς του ποντιακού και μικρασιατικού ελληνισμού.
Καμία σχέση δεν έχει το γεγονός ότι «αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν εδώ» και καλό είναι «να έρχονται να προσκυνάνε τα πατρογονικά τους και να μας τα χώνουν».
Δεν πρόκειται - να το βάλει καλά στο μυαλό του ο κ. Μπουτάρης - να δεχθούμε ξεπούλημα του αίματος των προγόνων μας. Να βρει άλλους τρόπους «να του τα χώνουν».
Πριν από δύο χρόνια, με αφορμή την υπόθεση του βιβλίου της έκτης Δημοτικού, είχα γράψει το ακόλουθο άρθρο. Το αφιερώνω σε όσους με ελαφρότητα αντιμετωπίζουν όσα λέει σήμερα ο κ. Μπουτάρης – και σε όσους τον βοήθησαν και τον έφεραν στη θέση να τα λέει:
Η ιστορία της γιαγιάς από τον Πόντο
Αν είναι να στοιχειώσει το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, καλύτερα να στοιχειώσουν οι – αληθινές - ιστορίες της γιαγιάς μου. Ήταν κάποτε μια αρχοντοπούλα του Πόντου. Σαν έβγαινε βόλτα στα παρχάρια πάνω στο άσπρο της άλογο, το κεφάλι της βάραινε από τα χρυσά φλουριά που φορούσε στεφάνι. Παντρεύτηκε, γέννησε τέσσερα παιδιά, έζησε λίγα ευτυχισμένα χρόνια. Μετά ήλθε η καταστροφή. Ο πρώτος της άντρας σκοτώθηκε στο μέτωπο. Πέταξε τα φλουριά από το κεφάλι, μπήκε μπροστά για να σώσει ό,τι της απέμεινε.
Δεν τα κατάφερε. Είδε να εκτελούνται μπροστά στα μάτια της τα τρία της αδέλφια. Σπάραξε, αλλά προσπάθησε να σώσει τα παιδιά της. Και πάλι δεν τα κατάφερε. Τα έχανε ένα- ένα στην μακριά πορεία ως το λιμάνι του «συνωστισμού» - ελάτε τώρα μια λέξη είναι, τόσο πολύ σας πείραξε; Το πιο μικρό δάγκωσε το βυζί της και άφησε την τελευταία του πνοή. Το πιο μεγάλο, ένα κοριτσάκι δώδεκα χρονών, κατόρθωσε να μπει μαζί της στο καράβι της σωτηρίας. Το τύλιξε με το πανωφόρι της σε μια γωνιά του πλοίου και πήγε να βρει λίγη σούπα από το συσσίτιο. Όταν γύρισε, ούρλιαξε. Ψέκαζαν για πανούκλα, δεν το είδαν το παιδί έτσι όπως ήταν κουκουλωμένο και ζαρωμένο. Το κοριτσάκι πέθανε από ασφυξία. Η θάλασσα έγινε ο υγρός του τάφος.
Βρέθηκε ολομόναχη στον Πειραιά. Ταξίδεψε ως την Κέρκυρα για να βρει την αδελφή της. Αργότερα ξαναπαντρεύτηκε – έναν πρόσφυγα, παλιό εργάτη στα κτήματά της. Έφερε στον κόσμο δυο κόρες, τις ανάστησε σε μια παράγκα στο Κερατσίνι. Δούλεψαν όλοι μαζί σκληρά, άντεξαν στις κακουχίες της Κατοχής, αποταμίευσαν, απέκτησαν ένα οικόπεδο και έχτισαν ένα σπίτι στα σύνορα Ν. Σμύρνης και Π. Φαλήρου.
Άντεξαν, γιατί έμειναν ενωμένοι. Άντεξαν επειδή δεν ξέχασαν. Η οικογένεια μεγάλωσε με τις ιστορίες του παππού και τις προσευχές της γιαγιάς. Είχε το δικό της δωμάτιο με τους τοίχους γεμάτους εικόνες. Δεν ξανάφαγε κρέας από το 1922. Ήταν το τάμα της, μια από τις πολλές δοκιμασίες που επέβαλε στο ταλαιπωρημένο σαρκίο της για να ξορκίσει την καταστροφή.
Αυτή ήταν η γιαγιά μου η Σοφία. Αυτήν την Ιστορία δίδαξε στις κόρες και στα εγγόνια της. Αυτήν διδάξαμε αργότερα κι’ εμείς στα δισέγγονά της. Προχωράμε μπροστά, αλλά δεν ξεχνάμε. Μας κρατά ενωμένους η αλήθεια της Γενοκτονίας.

Πρυτάνεις άγνοιας ή ψέματος;

Να τους χαίρονται οι ψηφοφόροι τους.

21 Νοεμβρίου 2010

Απόλυτη υποταγή

Η υποταγή στον ισλαμικό φονταμενταλισμό είναι ευρωπαϊκή πραγματικότητα πλέον. Η αμερικάνικης έμπνευσης “Αλ Κάιντα” είναι εδώ και το ΝΑΤΟ έτοιμο όπως πάντα να μας «προστατέψει».
Όλη η αλήθεια εδώ.

Τα όργανα άρχισαν

Η αρχή των ενδείξεων επιβεβαίωσης του προηγούμενου άρθρου με τίτλο «το σχέδιο της νέας τάξης» ΔΥΣΤΥΧΩΣ έγινε. Οι γνωστοί βρυκόλακες της «παρα-δημοσιογραφίας» επί χρόνια λαθροβιούντες, επί «διαφορετικών» κυβερνήσεων στη ΝΕΤ και τώρα στο ΣΚΑΪ (Λυριτζής – Οικονόμου) δεν κρατήθηκαν.
Σε συζήτηση για το φαινόμενο της σε πλατείες «προσευχής» των στρατευμάτων κατοχής της χώρας (μουσουλμάνων) «αναρωτήθηκαν»;
“Γιατί οι Χριστιανοί έχουν το δικαίωμα να κλείνουν τους δρόμους κατά την περιφορά του επιταφίου την Μ. Παρασκευή και δεν έχουν το ίδιο δικαίωμα οι μουσουλμάνοι”;
* στην ημι-ισλαμική χώρα μας θα πρόσθετα εγώ!

Το σχέδιο της νέας τάξης

Μια πρόβλεψη με ευχή να μην γίνει πραγματικότητα.
Ο μουσουλμανικός νέος στρατός κατοχής της χώρας - φερτός με αμερικάνικα δολάρια - είναι μέρος του νεοταξίτικου (ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ) σχεδίου.
Οι «μετανάστες» Αφγανοί και Πακιστανοί (κυρίως) παρατηρούμε ότι είναι σαν να έχουν βγει από το ίδιο καλούπι. Είναι ΟΛΟΙ ίδιας ηλικίας. Ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι δουλειά είναι (τις αργίες στα πάρκα που συχνάζουν) καλοντυμένοι και ΟΛΟΙ με ένα κινητό στο χέρι. Το ομοιόμορφο και η οικονομική άνεση που κινούνται, θυμίζει στρατιώτες και όχι «ταλαίπωρους μετανάστες». Για στάχτη στα μάτια του κόσμου μερικοί από αυτούς δουλεύουν «σε παλιοδουλειές».
Ο αρχηγός τους «γνωστός Αιγύπτιος τρόφιμος των καναλιών» μετά από 38 χρόνια (όπως ο ίδιος είπε) στην Ελλάδα, ξαφνικά θυμήθηκε ότι έχει ανάγκη να προσεύχεται μαζί τους στα πάρκα. Οι ιθαγενείς «ιέρακες» φανατικοί διώκτες του Χριστιανισμού, γίνονται φανατικοί υπερασπιστές (της ανάγκης των μουσουλμάνων να προσεύχονται στα πάρκα). Όλα αυτά σαν εκβιασμός για ανέγερση τζαμιών.
Μετά την ανέγερση των πρώτων τζαμιών, θα έχουμε προβοκάτσιες, κάποιοι να κάνουν βανδαλισμούς σε ένα τζαμί, μουσουλμάνοι να καίνε μια Χριστιανική εκκλησία και αιματοκύλισμα.
* Να θυμηθούμε προβοκατόρικες ιστορίες :
( 1. Τον Σεπτέμβρη του 1955 οι τούρκοι κατέστρεψαν περιουσίες και έδιωξαν τους Έλληνες από την Πόλη, επειδή μπήκε βόμβα στο σπίτι του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη ( αποδείχτηκε ότι την βόμβα έβαλαν τούρκοι πράκτορες)
2. Πριν μερικά χρόνια «μπήκε φωτιά» στο τζαμί Αλεξανδρούπουλης. Μετά τον θόρυβο τις ζημιές αποκατέστησε το Ελληνικό κράτος. Αποδείχτηκε ότι η φωτιά προήλθε από τους ίδιους τους μουσουλμάνους.
3. Πριν ένα χρόνο προκλήθηκε «ελεγχόμενη» πυρκαγιά στην εβραϊκή συναγωγή των Χανίων. Οι εγχώριοι «προοδευτικοί» έσπευσαν να καταγγείλουν τους ακροδεξιούς, φασίστες – αντισημίτες κλπ. Αποδείχτηκε ότι την φωτιά έβαλαν ένας Άγγλος, δύο Αμερικανοί και ένας Έλληνας από την αμερικάνικη βάση της Σούδας τους οποίους και φυγάδευσαν οι Αμερικάνοι )

Μετά τις ταραχές στην Αθήνα οι νεοταξίτες ( βλέπε πάντα νεοφασίστες ) θα επαναφέρουν τη θεωρία ότι οι θρησκείες είναι αιτία πολέμων και θα προσπαθήσουν να επιβάλουν απαγόρευση των θρησκειών και λατρευτικών τελετών. Στη Γαλλία ήδη προχωράνε σε απαγόρευση δημόσιας χρήσης θρησκευτικών συμβόλων.
Βέβαια και οι πανταχού παρόντες «καλοί άνθρωποι» του πλανήτη Αμερικάνοι θα επέμβουν μέσω του ΝΑΤΟ να επαναφέρουν την τάξη στη χώρα. Άλλωστε έχουν εγκαταστήσει ήδη την «κυβέρνησή τους» τους δημάρχους και τον μηχανισμό προπαγάνδας, τους δημοσιογράφους.

** πως οι «ταλαίπωροι σκληρά εργαζόμενοι μετανάστες» καταφέρνουν με ένα σφύριγμα να κατεβαίνουν στους δρόμους της Αθήνας, είτε για διαμαρτυρία πέρυσι για το δήθεν σχίσιμο του Κορανίου, είτε τώρα μετά την εκλογή του δικού τους δήμαρχου σε δημόσια «προσευχή» στην πραγματικότητα ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ.

Το παγκόσμιο νεοταξίτικο σχέδιο είναι ήδη γνωστό.
Όχι θρησκείες – όχι έθνη, ΜΙΑ παγκόσμια κυβέρνηση!

20 Νοεμβρίου 2010

Οι εθνοπροδότες δημιουργούν «και» σκουπιδότοπους


« σκάνδαλο» Βατοπαιδίου και αποτελέσματα:
-Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση,
- η Ελλάδα υπό πτώχευση,
-η μάχη των “προοδευτικών” ενάντια στην Ορθόδοξη Εκκλησία και ΥΠΕΡ των μουσουλμάνων ( οι οποίοι πλέον αποτελούν στρατό κατοχής στη χώρα) σε πλήρη εξέλιξη,
- ένα χρυσοπληρωμένο κτίριο (για χρήση 2 μηνών στους Ολυμπιακούς αγώνες)
Αντί για πρότυπο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα γινόταν από την Ι.Μονή Βατοπαιδίου σήμερα είναι υπό κατάρρευση και ένας δημόσιος σκουπιδότοπος όπως και εκατοντάδες « δημοσιογραφικά φιλέτα» δημόσια κτίρια σε όλη τη χώρα.
Οι εξωτερικοί εχθροί δεν χρειάζονται υπάρχουν αρκετοί εντός των πυλών!
Τα παρακάτω από το «έγκυρο» βήμα που και αυτό πρωταγωνίστησε την εποχή που «έπρεπε» το ΠΑΣΟΚ να γίνει κυβέρνηση και τα Ολυμπιακά ακίνητα σκουπιδότοποι
(αποτελούν μνημείο υποκρισίας)

Απολαύστε το άκρων άωτον της υποκρισίας του «έγκυρου» βήματος.
Σκουπιδότοπος το κτίριο... «Βατοπαίδι»
Οι γυψοσανίδες είναι οι πρωταγωνίστριες στο κτίριο που απετέλεσε μια από τις πέτρες του σκανδάλου στην υπόθεση Βατοπαιδίου. Βρίσκεται στην Α΄ είσοδο του Χωριού.

Το «κτίριο Βατοπαίδι», όπως το λένε οι κάτοικοι, έχει λεηλατηθεί σχεδόν ολοκληρωτικά. Οι γυψοσανίδες έχουν καταστραφεί σχεδόν παντού, καρέκλες και ράφια έχουν γίνει αποκαΐδια, γυάλινες επιφάνειες έχουν μετατραπεί σε σωρούς θρύψαλων, οτιδήποτε μεταλλικό έχει αφαιρεθεί, ακόμη και από τα καλώδια του ρεύματος.

Στα δάπεδα, σωροί χαρτιών και φακέλων, ακόμη και τα σχέδια του κτιρίου με τίτλο «Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων». Μόλις πέσει το σκοτάδι, όπως αφηγείται ο κ. Κώστας Σκέντζος , «στο κτίριο γλιστρούν σκιές, από τις κατεβασμένες τζαμαρίες ή τις παραβιασμένες πόρτες. Μέσα σε 24.000 τ.μ. σε τρία επίπεδα και εντελώς αφύλακτα, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι του κατέβει».

19 Νοεμβρίου 2010

Ποιοι οδηγούν σε εξαφάνιση την Ελλάδα;

Επί δύο χρόνια λύσαξαν με το «σκάνδαλο» του Βατοπαιδίου, ότι δήθεν δημόσια περιουσία πήγε στο Μοναστήρι και έχασε το δημόσιο ( ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ).
Όταν στο κέντρο της Αθήνας (Βοτανικός) δίνονται 17 στρέμματα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ και ταυτόχρονα με έξοδα του (υπό πτώχευση ) Ελληνικού κράτους ετοιμάζονται να χτίσουν τζαμί, που είναι όλοι αυτοί να υπερασπιστούν την δημόσια περιουσία;
Με την κάλυψη της εφόδου των μουσουλμάνων η ΠΡΟΔΟΣΙΑ έχει αποκαλυφθεί πλήρως. Αυτοί που έφυγαν με το σπαθί επανέρχονται μέσω της «φιλανθρωπίας» των λύκων με μανδύα προβάτου.
Εσείς κοπρίτες που κόπτεσθε περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» θα μας πείτε σε ποιο τζαμί και πια πλατεία «προσεύχονται» οι γυναίκες των μουσουλμάνων;
Αλλά ξέχασα σέβεστε τους «πολιτισμούς» των άλλων!

Ο «πολυπολιτισμός» είναι εδώ

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους «πολυπολιτισμένους – φιλάνθρωπους» του ΣΥΡΙΖΑ. Από τελετή μουσουλμάνων στη Βιέννη. Για όποιον δεν κατάλαβε κάποιοι ετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν την Ευρώπη.

Τα δέντρα ψηφίζουν και πάλι!

Η ψήφος των δέντρων επανήλθε στη χώρα και έβγαλε Καμίνη.
Που είναι ο πάτος ρε παιδιά σ’ αυτή τη χώρα;
Το 18% των κατοίκων της Αθήνας – εκ των οποίων ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσοι ήταν με ρίζες και πράσινο φύλλωμα - επέλεξαν δήμαρχο. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επί μήνες προπαγάνδα των Γκέμπελς των Μέσων Μαζικής Προπαγάνδας και αποβλάκωσης περί αποχής.
Ξέρουν καλά το παιχνίδι οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
Περισσότερα στο ποντίκι

17 Νοεμβρίου 2010

Το όνειρο του Κολοκοτρώνη


Τι να αισθάνονταν άραγε Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, …. Μπροστά σ’ αυτή την εικόνα έργο των Νεοελλήνων απογόνων τους που επέστρεψαν την πατρίδα στην μουσουλμανική λαίλαπα. Δεν είναι ταλαίπωροι φτωχοί μετανάστες, στρατός κατοχής είναι, συνέλληνες.
Όταν ξυπνήσουμε από τον λήθαργο θα είναι πλέον αργά και οι ιθαγενείς εφιάλτες θα το έχουν σκάσει με το πρώτο αεροπλάνο.
Φρόντισαν και για την κατάργηση της βίζας να μην έχουν καθυστέρηση στο αεροδρόμιο!

Η νέα κατοχή είναι εδώ

Ο Ελληνικός λαός ξέρει διαχρονικά ότι «τα τείχη από μέσα έπεφταν». Είναι κοντά η ώρα να ξεβρομίσει ο τόπος. Εχθροί και επικίνδυνοι δεν είναι αυτοί που ήρθαν αλλά αυτοί που τους έφεραν.
*Κανέναν «νοήμονα» σ’ αυτή τη χώρα δεν προβληματίζει πως οι άθεοι «Έλληνες» που σε κάθε ευκαιρία επιτίθενται στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία γίνονται ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ένθεοι όταν πρόκειται να υπερασπίσουν το ΙΣΛΑΜ;
περισσότερα
Ένα νεότερο από Μυτιλήνη που δείχνει πόσο οργανωμένη είναι η διάλυση του Ελληνικού κράτους – εδώ.

16 Νοεμβρίου 2010

Giorgo poly kalo

Ιδού οι πανηγυρισμοί των συντρόφων. Να πως ανεβαίνουν ραγδαία τα ποσοστά στο ΠΑ-ΣΟΚ – ΚΙΣΤΑΝ. Αυτοί πανηγύριζαν όταν το ΠΑΣΟΚ κέρδισε να γιατί βιάζεται να φέρνει όλο και περισσότερους.

Μπουτάρης για Άνθιμο

«Δεν μπορώ εγώ να έχω ένα παπά να λέει: η Μακεδονία είναι Ελληνική»

15 Νοεμβρίου 2010

Μίχας: Μειοψηφίες διοικούν τους δήμους


ΑΠΟΡΙΕΣ
Τελικά μεγάλε Μίχα όλη η Ελλάδα διοικείται από μειοψηφίες.
Στην Αθήνα ψήφισε το 35% άρα ο Καμίνης ψηφίστηκε από το 18% περίπου των Αθηναίων.
Αν κέρδιζες θα είχες την ίδια άποψη;
Η υποκρισία και ο χαμαιλεοντισμός έχουν και όρια λεβέντες.
*Τι νόμιζες αγόρι μου θα σε ψήφιζε ποτέ ο Φασούλας;

14 Νοεμβρίου 2010

Οι ερωτιάρηδες της Θεσσαλονίκης

Οι Θεσσαλονικείς μάχονται να βγάλουν τον Μπουτάρη δήμαρχο μήπως και τους βάλει μια ζώνη «πορνό» στο δημοτικό κανάλι και ξεχάσουν την οικονομική κρίση.
Αδέλφια γερά!
Μαζί τους και ο Τρεμόπουλος για να λύσουν το «μακεδονικό» ενάντια στο «ρατσισμό» των Ελλήνων.
*Κυριακή 14/11/10 εν μέσω της «δημοκρατικής» μάχης των ψήφων!

Οι όχλοι (και τα μαντριά) ζουν αυτοί μας οδηγούν

Πριν 2000 χρόνια αυτοί που την μια μέρα έψελναν «ωσαννά» μετά 5 ημέρες τον σταύρωσαν.
Εν όψει των δημοτικών εκλογών είναι τραγικά φανερή η συνέχεια και διαχρονικότητα του ανθρώπου «ως μάζα και όχι ως προσώπου».
Οι φανατικότεροι και πιο έξαλλοι εχθροί διαφόρων υποψηφίων σε όλη τη χώρα είναι χθεσινοί ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ υποστηρικτές τους.
Οι ίδιοι – ως στελέχη του όχλου – έχουν «ανακαλύψει» την καταστροφή της πόλης τους από όλους τους μέχρι τώρα δημάρχους. Ο τωρινός μεσσίας «τους» να ξέρει από τώρα ποιοι θα είναι οι φανατικότεροι εχθροί του στις επόμενες εκλογές.
Η μόνη αξία και προσφορά των εκλογών της δήθεν δημοκρατίας μας είναι η αποκάλυψη της ψυχολογίας του όχλου.
Έχουμε μεγάλη ανάγκη να υπάρχει κάποιος να τον βρίζουμε. Ακόμη και άνθρωποι που καταφανώς άλλαξαν την πόλη τους ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΘΡΟΥΣ !
* Όποιος ήξερε την Κόρινθο προ τετραετίας και την δει σήμερα – θα νομίσει ότι βρίσκεται σε άλλη πόλη ΕΜΦΑΝΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
Και εκεί ο δήμαρχος καταψηφίστηκε από το 53% των συμπολιτών του στον 1ο γύρο των εκλογών.
Βλέπουμε ένα προβατολαό να επιζητεί την ασφάλεια στο κομματικό μαντρί. Βλέπουμε ανθρώπους να απορρίπτουν υποψηφίους αλλά να τους ψηφίζουν λόγω κομματικής γραμμής.
Βλέπουμε ένα λαό να αναμασά και διαδίδει – φήμες καφενείων – επί παντός επιστητού. Σπάνια θα ψάξει την αλήθεια ή όχι των καφενόβιων φημών.
Δυστυχώς συνέλληνες η ψυχολογία του δούλου – που έχει πάντα ανάγκη ένα αφεντικό - είναι στα γονίδια μας κατά πως φαίνεται (ως κατάλοιπο της τουρκοκρατίας).

13 Νοεμβρίου 2010

Οι σύντροφοι ψηφίζουν

Καλή και εύστοχη η παρέμβαση περί των νέων «Ελλήνων» με τη φούστα.
περισσότερα

12 Νοεμβρίου 2010

Η αποκαθήλωση της Ελλάδος συνεχίζεται

Η προσπάθεια αποκαθήλωσης – καθαίρεσης της Ελλάδος από τον παγκόσμιο χάρτη συνεχίζεται.
Οι εγχώριοι έμμισθοι και κατ’ επάγγελμα ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ έχουν μεγάλη πρεμούρα για την όσο το δυνατόν ταχύτερη εξαφάνιση της χώρας.
Γνωρίζουν άριστα τι σημαίνει Σταυρός – Ορθοδοξία για την «έρημη» χώρα και από εκεί αρχίζουν ( ΤΥΧΑΙΟ ; – ΚΑΘΟΛΟΥ ! )
Για να απολαύσετε το έργο τους διαβάστε προσεκτικά ολόκληρο το άρθρο με τίτλο:
«Αφαίρεση του Σταυρού από την Ελληνική σημαία»
* Δείτε και το βίντεο με το «ότι θέλει ο λαός» του σούπερ «δημοκράτη» Σηφουνάκη.

9 Νοεμβρίου 2010

Η Κύπρος είναι κοντά…

Μακελειό στην Κύπρο μεταξύ ομάδων των (από τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας ονομαζόμενων) «ρατσιστών» και «αντιρατσιστών – παγκοσμιοποιημένων». Η Κύπρος κείται ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ. Τα ίδια έρχονται κατά Αθήνα μεριά. ΚΑΙ οι «ελεύθεροι πολίτες» Αθηναίοι έχουν τις ευθύνες τους, με τις τελευταίες «επιλογές τους», για αυτά που βιώνουν και αναμένεται να ζήσουν - πολύ σύντομα – δυστυχώς.
Μεταξύ νομιμότητας και «νομιμοποίησης» της παρανομίας ΕΠΕΛΕΞΑΝ!περισσότερα

Το όνειρο των ανδρείκελων


*Παρατηρείστε την εξαφάνιση του σταυρού από την Ελληνική σημαία στο φόντο των "συζυτητών - προπαγανδιστών" του αντένα.
Και όμως τα όνειρα των ανεπάγγελτων κοπρόσκυλων – με την ανοχή ενός ιδεολογικά τρομοκρατημένου και ευνουχισμένου «λαού» – γίνονται σιγά-σιγά πραγματικότητα. Τι χρείαν εχθρών έχουμε όταν ήδη "αυτός" είναι εντός των πυλών;
Πάντα η σημειολογία «στην καθημερινή ζωή» κατά των Ουμπέρτο Έκο δείχνει το μέλλον.

4 Νοεμβρίου 2010

Ιδού ο giorgos


Τη θέλει πολύ και γρήγορα την «παγκόσμια» κυβέρνηση το παιδί !
περισσότερα