21 Νοεμβρίου 2010

Το σχέδιο της νέας τάξης

Μια πρόβλεψη με ευχή να μην γίνει πραγματικότητα.
Ο μουσουλμανικός νέος στρατός κατοχής της χώρας - φερτός με αμερικάνικα δολάρια - είναι μέρος του νεοταξίτικου (ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ) σχεδίου.
Οι «μετανάστες» Αφγανοί και Πακιστανοί (κυρίως) παρατηρούμε ότι είναι σαν να έχουν βγει από το ίδιο καλούπι. Είναι ΟΛΟΙ ίδιας ηλικίας. Ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι δουλειά είναι (τις αργίες στα πάρκα που συχνάζουν) καλοντυμένοι και ΟΛΟΙ με ένα κινητό στο χέρι. Το ομοιόμορφο και η οικονομική άνεση που κινούνται, θυμίζει στρατιώτες και όχι «ταλαίπωρους μετανάστες». Για στάχτη στα μάτια του κόσμου μερικοί από αυτούς δουλεύουν «σε παλιοδουλειές».
Ο αρχηγός τους «γνωστός Αιγύπτιος τρόφιμος των καναλιών» μετά από 38 χρόνια (όπως ο ίδιος είπε) στην Ελλάδα, ξαφνικά θυμήθηκε ότι έχει ανάγκη να προσεύχεται μαζί τους στα πάρκα. Οι ιθαγενείς «ιέρακες» φανατικοί διώκτες του Χριστιανισμού, γίνονται φανατικοί υπερασπιστές (της ανάγκης των μουσουλμάνων να προσεύχονται στα πάρκα). Όλα αυτά σαν εκβιασμός για ανέγερση τζαμιών.
Μετά την ανέγερση των πρώτων τζαμιών, θα έχουμε προβοκάτσιες, κάποιοι να κάνουν βανδαλισμούς σε ένα τζαμί, μουσουλμάνοι να καίνε μια Χριστιανική εκκλησία και αιματοκύλισμα.
* Να θυμηθούμε προβοκατόρικες ιστορίες :
( 1. Τον Σεπτέμβρη του 1955 οι τούρκοι κατέστρεψαν περιουσίες και έδιωξαν τους Έλληνες από την Πόλη, επειδή μπήκε βόμβα στο σπίτι του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη ( αποδείχτηκε ότι την βόμβα έβαλαν τούρκοι πράκτορες)
2. Πριν μερικά χρόνια «μπήκε φωτιά» στο τζαμί Αλεξανδρούπουλης. Μετά τον θόρυβο τις ζημιές αποκατέστησε το Ελληνικό κράτος. Αποδείχτηκε ότι η φωτιά προήλθε από τους ίδιους τους μουσουλμάνους.
3. Πριν ένα χρόνο προκλήθηκε «ελεγχόμενη» πυρκαγιά στην εβραϊκή συναγωγή των Χανίων. Οι εγχώριοι «προοδευτικοί» έσπευσαν να καταγγείλουν τους ακροδεξιούς, φασίστες – αντισημίτες κλπ. Αποδείχτηκε ότι την φωτιά έβαλαν ένας Άγγλος, δύο Αμερικανοί και ένας Έλληνας από την αμερικάνικη βάση της Σούδας τους οποίους και φυγάδευσαν οι Αμερικάνοι )

Μετά τις ταραχές στην Αθήνα οι νεοταξίτες ( βλέπε πάντα νεοφασίστες ) θα επαναφέρουν τη θεωρία ότι οι θρησκείες είναι αιτία πολέμων και θα προσπαθήσουν να επιβάλουν απαγόρευση των θρησκειών και λατρευτικών τελετών. Στη Γαλλία ήδη προχωράνε σε απαγόρευση δημόσιας χρήσης θρησκευτικών συμβόλων.
Βέβαια και οι πανταχού παρόντες «καλοί άνθρωποι» του πλανήτη Αμερικάνοι θα επέμβουν μέσω του ΝΑΤΟ να επαναφέρουν την τάξη στη χώρα. Άλλωστε έχουν εγκαταστήσει ήδη την «κυβέρνησή τους» τους δημάρχους και τον μηχανισμό προπαγάνδας, τους δημοσιογράφους.

** πως οι «ταλαίπωροι σκληρά εργαζόμενοι μετανάστες» καταφέρνουν με ένα σφύριγμα να κατεβαίνουν στους δρόμους της Αθήνας, είτε για διαμαρτυρία πέρυσι για το δήθεν σχίσιμο του Κορανίου, είτε τώρα μετά την εκλογή του δικού τους δήμαρχου σε δημόσια «προσευχή» στην πραγματικότητα ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ.

Το παγκόσμιο νεοταξίτικο σχέδιο είναι ήδη γνωστό.
Όχι θρησκείες – όχι έθνη, ΜΙΑ παγκόσμια κυβέρνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: