5 Μαΐου 2010

Οι πραγματικοί δολοφόνοι

Πέρυσι :
- συνελήφθησαν τα παιδιά ( 30 ετών ) του Νιώτη (βολευτή του ΠΑΣΟΚ) σε στέκι κουκουλοφόρων ( μέσα σε αυτό βρήκαν δεκάδες άδεια μπουκάλια και κηροζίνη – υλικά για μολότωφ ).
- Τα τρία παιδιά του Κουράκη (βολευτή του ΣΥΡΙΖΑ) συνελήφθησαν με σακίδια γεμάτα μολότωφ και πέτρες – με τηλεφώνημα του μπαμπά αφέθησαν ελεύθερα.
- Ο υιός Βούτση ( στελέχους ΣΥΡΙΖΑ ) συνελήφθει για ληστεία τράπεζας με χειροβομβίδες και καλάσνικοφ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ :
- κατάργησε το νόμο περί ποινικοποίησης της κουκούλας στις διαδηλώσεις
- η «υπουργός» παιδείας υπερασπίστηκε την παροχή της δυνατότητας του πολυτεχνείου να παρέχει τεχνική στήριξη στην ιστοσελίδα του “indymedia – soros” μέσω της οποίας καθοδηγήθηκε το κάψιμο και το πλιάτσικο της Αθήνας στα γεγονότα του Δεκέμβρη 2008. Κατά την κυρία η καθοδήγηση του πλιάτσικου είναι ιδέες που το κράτος πρέπει να χρηματοδοτεί και να προστατεύει.
- όταν κουκουλοφόροι, κρύφτηκαν σε συγκέντρωση συριζαίων στα εξάρχεια και προσπάθησε η αστυνομία να τους συλλάβει, ο γνωστός Μήτσος – εκφωνητής του πολυτεχνείου προπηλάκησε αστυνομικό. Τον συνέλαβαν και ο Χρυσοχοίδης του ζήτησε και συγνώμη.

Μετά από όλα αυτά έχει κανείς απορία για το ποιοι είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ των τριών νεκρών σήμερα στην τράπεζα της σταδίου; Αντί να εξαφανιστούν έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να κάνουν και δηλώσεις.
• τώρα φαίνεται η χρησιμότητα των «παιδιών» για το σύστημα.
• Δεν συζητάμε για την εξέγερση αλλά για τα κακά παιδιά με τις κουκούλες που με κάθε τρόπο η «διορισμένη» κυβέρνηση υπερασπίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: