23 Σεπτεμβρίου 2009

τα φασιστοειδή πάλι σε δράση

Αναδημοσίευση από το : «ας μιλήσουμε επιτέλους» - εδώ
Με τίτλο : Οι καμένοι εγκέφαλοι έδρασαν πάλι και έκαψαν τα γραφεία του "Ρεσάλτο"
Για όσους παρακολουθούν την δράση του "Ρεσάλτο" ήταν αναμενόμενο ένα χτύπημα στα γραφεία του. Και αυτό έγινε σήμερα το απόγευμα, όταν μία μικρή δεκαπενταμελής ομάδα κουκουλοφόρων, στρατιωτών του φασισμού, ανεγκέφαλων πρόθυμων υπηρετούντων των νεοταξικών σχεδίων, έσπασε την είσοδο και κατέστρεψε με αξιοπρόσεκτη μανία τα γραφεία του περιοδικού του "Ρεσάλτο".
Ανθρωπάκια με καμένους εγκεφάλους από την υπερβολική χρήση ουσιών, προφανώς, επέδειξαν το είδος της πολιτείας που τα αφεντικά και οι εντολείς τους επιθυμούν να επιβάλουν στην χώρα. Οι χρήσιμοι ηλίθιοι, κρυμμένοι πίσω από τις κουκούλες τους, ανδρείκελα και εξανδραποδισμένα ανθρωπάκια, χειραγωγούμενα εκείνων που επιθυμούν την παύση κάθε είδους πολιτικής δράσης και αντίδρασης εκ μέρους των πολιτών, επέδραμαν και απέδειξαν το χάος που ονειρεύονται οι επιβουλείς της δημοκρατίας, τα αφεντικά τους.
Σήμερα, το δημοκρατικό πνεύμα δέχτηκε μία επίθεση από φασιστοειδή, κοπρολάγνα, υποτακτικούς των μεγαλοσυμφερόντων και εκτελεστών της ελεύθερης διαννόησης. Σε αυτή την ενέργεια, κάθε ελεύθερος δημοκράτης πολίτης αντιτάσσεται και την καταδικάζει απερίφραστα, όπως χωρίς δεύτερη σκέψη στέλνει στον Καιάδα τους εκφραστές αλλά και τους διανοητές του εθνομηδενισμού, οι οποίοι απεργάζονται συστηματικά κάθε είδος ελευθερίας των πολιτών και που χρησιμοποιούν την πυρά για να ξεσκεπάσουν (άθελά τους) το κενό και την βία που βρίσκεται στους εγκεφάλους τους. Δεν δίστασαν μάλιστα οι καμένοι εγκέφαλοι να προσεταιριστούν (αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι το βάρος της ευθύνης της πράξης τους) ομάδες πολιτών κατοίκων της Αθήνας!!! Φτηνοί, ρηχοί και τιποτένιοι εκ γεννετής, ανθρωπάρια ανίκανα να δημιουργήσουν, αρκούνται στο να καταστρέφουν οτιδήποτε τους υποδείξουν... Άλλωστε, μισάνθρωποι όντας, επιθυμούν να επιβάλλουν την καταστροφή στις προσπάθειες των συνανθρώπων τους, επειδή οι ίδιοι νιώθουν την ανικανότητά τους στο να δημιουργήσουν...
Αποτέφρωσαν τα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ
Τα τάγματα των κουκουλοφόρων του νέου φασισμού αποτέφρωσαν τα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ.
Σήμερα 22 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα 100 κρανιοφόροι πλημμύρισαν την Πλατεία Εξαρχείων!!!
15 κρανιοφόροι με δύο βαριές επί μία ώρα κτυπούσαν μανιασμένα για να σπάσουν την πόρτα ασφαλείας των γραφείων.
Και οι αστυνομικοί που βρισκόντουσαν λίγα μέτρα μακριά δεν …πήρανε είδηση!!!
Αφού σπάσανε τις πόρτες μπήκανε στα γραφεία και έσπασαν κυριολεκτικά τα πάντα, μέχρι τα πλακάκια και τα ντουβάρια των τοίχων…
Μετά έβαλαν φωτιά και ολοκλήρωσαν το φασιστικό έργο τους.
Έφυγαν ανενόχλητοι αρπάζοντας και το κομπιούτερ…
Άφησαν και την υπογραφή του: Την προκήρυξή τους.
Διαβάστε το φασιστικό ήθος και ύφος:
«Τη στιγμή που η ελληνική δημοκρατία αποπειράται ν’ αντιμετωπίσει τ’ αδιέξοδά της με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ο κατασταλτικός βραχίονας της, η ελληνική αστυνομία συνεχίζει να εξαπολύει καθημερινά πογκρόμ εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων. Εκκενώσεις κτιρίων, έλεγχοι, απελάσεις, συλλήψεις, ξυλοδαρμοί, βιασμοί και δολοφονίες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη του πολέμου εναντίον των κολασμένων του καπιταλιστικού κόσμου.
Στο πλευρό του θεσμισμένου κρατικού ρατσισμού συστρατεύονται διαφόρων ειδών καθάρματα: από τους παρακρατικούς νεοναζί και τους λαϊκιστές φασίστες μέχρι τους έφεδρους και τους καταστηματάρχες των φασιστό-«επιτροπών κατοίκων». Αλλά όχι μόνο αυτοί…σα νέοι δωσίλογοι, διάφοροι τσολιάδες-αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί, μηρυκάζουν μέσα από έντυπα (σαν το Ρεσάλτο) και ιστοσελίδες (σαν το patari.org) το ρατσιστικό λόγο, πηγαίνουν χέρι χέρι με τα σύγχρονα τάγματα ασφαλείας και ξερνάνε το εθνικιστικό και σοβινιστικό δηλητήριο τους.
Μέσα σ’ αυτήν την πολεμική συνθήκη καθένας επιλέγει τη θέση μάχης που του αναλογεί. Κανένας δε βρίσκεται στο απυρόβλητο και ο καθένας θα πρέπει ν’αναμένει τις συνέπειες των λόγων και των πράξεων του. Έτσι λοιπόν, επιλέξαμε να επιτεθούμε στις 22.09.09 στα γραφεία του μηνιαίου περιοδικού Ρεσάλτο το οποίο έχει προπαγανδίσει διάφορες φασιστοσυνάξεις, όπως αυτή της 9ης Μάη στην Ομόνοια και την αντίστοιχη αυριανή στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.
ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!
Επιτροπές κατοίκων από γειτονιές της Αθήνας»
ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ αν πιστεύουν τα ενεργούμενα των μυστικών υπηρεσιών ότι θα τρομοκρατήσουν το ΡΕΣΑΛΤΟ...
Θα επανέλθομε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: