14 Μαΐου 2009

Τι εστί μέλλον με αυτά τα βλαστάρια μας;

Φοιτητικές εκλογές χθες. Οι «δημοκράτες» φοιτητές σε αρκετές σχολές, με «δημοκρατικές» διαδικασίες αποφάσισαν να απαγορεύσουν την συμμετοχή στις εκλογές φοιτητικής παράταξης, κοινοβουλευτικού κόμματος, γιατί κατ’ αυτούς ήταν φασίστες.
Αν αυτοί ποτέ γίνουν εξουσία μάλλον θα εκτελούν τους διαφωνούντες ( άλλωστε δείγματα ξυλοδαρμών διαφωνούντων – το επόμενο βήμα θα είναι πυροβολισμοί- συχνά έχουμε στα «πανεπιστήμια»).
Το άλλο κατόρθωμα των φοιτητών μας είναι ότι εδώ και 15 χρόνια δεν υπάρχει ΕΦΕΕ, διότι αδυνατούν να συμφωνήσουν στην καταμέτρηση των ψήφων. Μέχρι και στα αποτελέσματα της πρόσθεσης διαφωνούν πλέον τα «βλαστάρια μας» που φιλοδοξούν να είναι το «αύριο» της Ελλάδος!!
Έτσι έχουμε το παγκόσμιο ρεκόρ «ανωμαλίας» να ανακοινώνονται αποτελέσματα της ΠΑΣΠ, της ΔΑΚΕ κλπ. Αυτοί δηλαδή αργότερα όταν αναλάβουν τα αντίστοιχα κόμματα θα κάνουν και δικές τους κυβερνήσεις. Θα έχουμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΚΚΕ κοκ. Μπορούν να χωρίσουν την χώρα σε κρατίδια για να απολαμβάνουν τις ομοφωνίες τους!!
Που πάμε ρε παιδιά, έχουμε μέλλον ως χώρα πλέον;

Δεν υπάρχουν σχόλια: