21 Αυγούστου 2013

Αρκτούρος και Χρυσή Αυγή

1.Έκκληση του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για βοήθεια.

« …. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, μία αμιγώς ελληνική, περιβαλλοντική, μη κυβερνητική και με απόλυτη διαφάνεια μη κερδοσκοπική αστική εταιρία, …….. απηύθυνε -στην Ελλάδα και το εξωτερικό- δημόσια έκκληση για την οικονομική ενίσχυση των δράσεών του. Για την ανάγκη εξεύρεσης πόρων για την προστασία της άγριας ζωής και των οικοσυστημάτων, που είναι από τα πρώτα και σίγουρα τα πιο αθώα θύματα της κρίσης ….»
2. Η Χρυσή Αυγή ανταποκρίνεται στο αίτημα προσφέροντας 5.000 ευρώ. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αποδέχεται την προσφορά με ευχαριστίες.
3.Γίνεται χαμός για την αποδοχή της βοήθειας από αυτούς που δεν δίνουν «ούτε του αγγέλου τους νερό»
4. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ επιστρέφει τα 5.000 ευρώ στην ΧΑ.

ΕΚ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
"Τα προστατευόμενα είδη να πεθάνουν γιατί εσείς δεν είστε "ναζιστές", αφήστε τα δάση να καούν γιατί εσείς δεν είστε "φασίστες", αφήστε τον κόσμο να πεθάνει της πείνας γιατί εσείς δεν είστε "ρατσιστές"...

Ντροπή σας γελοίοι! Και θέλετε να λέγεστε μη κυβερνητική και ανεξάρτητη οργάνωση. Τσάτσοι είστε και μάλιστα του χειρίστου είδους, γιατί κάνατε ότι κάνατε και τώρα τρέχετε να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα, μόλις σας τράβηξαν το αυτάκι. Υποθέτω ότι στην οργάνωση σας ασχολείστε και με την προστασία των σαλιγκαριών, γιατί σε αυτό το είδος ανήκετε!

Από τη στιγμή που κάνετε διακρίσεις ως προς το ποιος σας ενισχύει οικονομικά, οι νοήμονες άνθρωποι θα πρέπει να σταματήσουν να σας βοηθάνε. Ας σας ταΐσει ο Σαμαράς...»


ΑΠΟΡΙΑ
Πόσο ανεξάρτητες και ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ είναι οι από το ίδιο το κράτος χρηματοδοτούμενος "ΜΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ;
Για μια ακόμα φορά αυτοαποκαλύπτονται ως εργαλεία πολιτικής, και όχι μόνο ενός διεφθαρμένου βαθέως κράτους.
Τελικά μόνο τα ομοειδή τους σαλιγκάρια πρέπει να προστατεύουν.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: