20 Δεκεμβρίου 2008

Λευκή απεργία «μπάτσων» ίσως είναι μια κάποια λύση

Πρόταση ανακοίνωσης – ενημέρωσης
Εμείς οι αστυνομικοί – «μπάτσοι» θιγμένοι από τον φασιστικό συλλογικό διασυρμό του σώματος αποφασίζουμε την έναρξη λευκής απεργίας στην οποία αρχικά θα συμμετέχουν οι αστυνομικοί της φύλαξης υψηλών προσώπων και προβαίνουμε στις παρακάτω ανακοινώσεις προτάσεις.

1. Από τώρα και μέχρι νεωτέρας : δημοσιογράφοι, μεγαλοεπιχειρηματίες, πολιτικοί κλπ θα έχουν την αμέριστη προστασία της Παναγίας και του Αγίου Χριστοφόρου, όχι όμως και των αστυνομικών φρουρών.
2. Προτείνουμε να διαθέσουμε τον οπλισμό μας στους Έλληνες πολίτες, ώστε να αυτοπροστατεύονται πλέον, εφόσον η Ελληνική πολιτεία θεωρώντας μας ως «επικίνδυνους δολοφόνους» μας απαγορεύει να τους προστατεύουμε.
3. Να ανακοινωθούν ονόματα και διευθύνσεις των συλληφθέντων πλιατσικολόγων και κουκουλοφόρων, ώστε οι καταστραφέντες να προβούν στις αναγκαίες απαλλοτριώσεις για την αποκατάσταση του δικαίου που αδυνατεί πλέον να υπερασπιστεί το ανύπαρκτο Ελληνικό κράτος.
4. Άλλωστε τα προσωπικά δεδομένα και ανθρώπινα δικαιώματα ( αφορούν μόνο εμπόρους ναρκωτικών και παιδεραστές ). Η φωτογραφία του ειδικού φρουρού επιδεικνυόταν στα κανάλια και από τον κο Κλεάνθη Γρίβα όπου στην φωτογραφία του, η ψυχαναλυτική ικανότητα του Γρίβα, έβλεπε τον δολοφόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: