10 Δεκεμβρίου 2008

Απλή α-νοησία του Σκάϊ ή κάτι πιο …βαθύ ;

Αναδημοσίευση από το : http://politis-gr.blogspot.com
Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες για την χώρα μας ,έπεσαν οι μάσκες τόσο των «στρατιωτών» κουκουλοφόρων όσο και των αντίστοιχων κουκουλοφόρων «λοχαγών» και .. «στρατηγών».
Από την μια αποδείχτηκε περίτρανα ότι τα στρατεύματα των κουκουλοφόρων, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα θρασύδειλο λεφούσι πλιατσικολόγων με ειδικότητα την απαλλοτρίωση Rollex , Prada , Armani και άλλων ….ταπεινών προϊόντων του εξορκισμένου καπιταλισμού.
Ένας καλός παρατηρητής αυτό που θα σημείωνε είναι ότι απουσίασε εντελώς το διαχρονικό σύνθημα, σημαία τους, το….. «Αλήτες , Ρουφιάνοι , Δημοσιογράφοι».
Αντίθετα στους τοίχους εμφανίστηκαν συνθήματα όπως …. «εκλογές τώρα», «το αίμα κυλάει , εκλογές ζητάει», « κάτω η χούντα της δεξιάς» και άλλα ….. «αναρχικά»(;) συνθήματα.
Αυτά τα συνθήματα είναι διαλεκτική διατύπωση για να κάνεις τη μέρα νύχτα και τα παϊδάκια νηστίσιμη σαρδέλα Καλλονής., αλλά σίγουρα δεν είναι …αναρχικά συνθήματα.
Αυτό που θα σημείωνε επίσης είναι ότι δεν επιτέθηκαν κατά των παραδοσιακών στόχων τους , τους δημοσιογράφους, και περιορίστηκαν στον έτερο στόχο τους , ….τους αστυνομικούς.
Έχουμε μια μετεξέλιξη ή βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ετερόρρυθμο.. «deal» που καταργεί κάθε ιστορικό προηγούμενο ;
Τίποτα από τα δύο. Απλά ο παραδοσιακός χώρος των αναρχικών (που από την φύση άλλωστε της θεωρίας τους είναι ενάντια στη βία καθώς οι μεγαλύτερες σχολές και οι μεγαλύτεροι θεωρητικοί αναρχικοί, την θεωρούν όχι μόνο ακατάλληλο μέσο επιβολής αλλά την εξισώσουν με την αστική ηθική) έχει αλωθεί από τους λεγόμενους «αντιεξουσιαστές».
Εξάρτημα (εν αγνεία τους) του πολυπλόκαμου G. Soros και της Ανοικτής κοινωνίας (OSI). Σχεδιασμός ….τα υπόγεια του Λάγκλεϊ !
Το ελλαδικό παράρτημα των αντιεξουσιαστών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ΣΥΝ .
Το έχει καταγγείλει επίσημα το ΚΚΕ, το έχει αναφέρει ο κ. Πολύδωρας ως υπουργός δημοσίας τάξεως , έχουμε πάμπολλα παραδείγματα υπεράσπισης των συλληφθέντων αντιεξουσιαστών από ανθρώπους του ΣΥΝ, έχουμε το παράδειγμα με την σύλληψη για ληστεία τράπεζας (με αυτόματα όπλα, γεμιστήρες, χειροβομβίδες, κουκούλες) του «αντιεξουσιαστή» γιου του κ. Βούτση, στελέχους του ΣΥΝ και τέως βουλευτή.
Από την στιγμή λοιπόν που η πλειονότητα των ΜΜΕ κατευθύνεται από την … Πρεσβεία , το κίνημα των «αντιεξουσιαστών» από το ….εδώ πλοκάμι του G.Soros και αυτός αποτελεί την ……εμπορική βιτρίνα του Λάγκλεϊ, έχετε και την απάντηση στο ερώτημα γιατί αυτή η σημερινή …αγαστή «συνεργασία» ΜΜΕ- «αντιεξουσιαστών».
Τα ΜΜΕ και οι έμμισθοι γενίτσαροι τους , αποτελούν τους «κουκουλοφόρους λοχαγούς» . Στα πλάνα που πρόβαλαν εχθές το βράδυ(και από πληροφορίες μου μπλοκάρισαν τα τηλεφωνικά τους κέντρα από διαμαρτυρίες εξαγριωμένων πολιτών), έγραφαν ως υπότιτλο «ΤΩΡΑ» ενώ ήταν πλάνα αρχείου. Η ίδια προπαγανδιστική τεχνική με το CNN (εδώ).
Προς τιμήν του ο κ. Σόμπολος το επεσήμανε με αποτέλεσμα να προσπαθούν εναγωνίως να επικαλύψουν τα λόγια του .Το σχέδιο προέβλεπε να υπάρχει …συνεχώς …η εντύπωση αποδόμησης της έννομης τάξης.
Και επειδή τα τείχη …..πέφτουν πάντα από μέσα …, τον κεντρικό ρόλο του ύπουλου φιδιού έχει αναλάβει εργολαβικά ο εκφραστής και υμνητής των γερακιών του Μπους , ο ….. όμιλος Αλαφούζου .
Το «μερμηγκάκι» όπως τον αποκάλεσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή αλλιώς ο κ. «Θλιμμένος», καθώς με αυτό το ψευδώνυμο βγήκε δύο φορές στον ραδιοφωνικό αέρα .
Μέσα δε από την χθεσινή εκπομπή της Ελληνοφρένειας του Σκάι προέβηκαν σε βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα.
Ενώ δεν είχαν περάσει λίγες ώρες από την κηδεία του 15χρονου Αλέξη , και ενώ στην χώρα μας είναι σε εξέλιξη ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σχέδιο αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας μας, παρουσίασαν τον Πρωθυπουργό της χώρας με ….αίματα στα χέρια.
Αυτό είναι …σάτιρα από άρρωστα μυαλά ή .....μέρος του σχεδίου κ. Αλαφούζo;

Δεν υπάρχουν σχόλια: