19 Δεκεμβρίου 2008

η «επανάσταση» των βολεμένων συνεχίζεται

<Είδηση 19.12.08
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με την έναρξη της νέας χρονιάς εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ, της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και των Πανεπιστημιακών. Ήδη, υπάρχει πρόταση για συλλαλητήριο στις 9 Ιανουαρίου >
Οι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι καθηγητές, δάσκαλοι, πανεπιστημιακοί, ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ * θα συνεχίσουν τον αγώνα και μετά τις εορτές όπως ανακοίνωσαν. Προς το παρόν θα πάνε για ξεκούραση σε ρεβεγιόν.
Μην παραξενεύεστε και η ΓΣΕΕ δημόσιοι υπάλληλοι είναι ( τραπεζικοί και άλλοι που κατ’ ευφημισμόν ονομάζονται του ευρύτερου δημόσιοι τομέα ) μην σας ξεγελά το ΕΕ (εργατών Ελλάδος ). Πραγματικοί εργάτες έπαψαν προ πολλού να απεργούν. Φρόντισαν τα αφεντικά τους με τον στρατό τους – τους αφισσοκολητές των Εξαρχείων να έχουν εκατοντάδες άνεργους ( εισαγόμενους ή όχι ) να περιμένουν απ’ έξω για ένα κομμάτι ψωμί, ώστε οι μέσα να ξεχάσουν και να σκέπτονται πλέον την απεργία.
Βέβαια όλοι αυτοί είναι πιθανότατο να χρησιμεύσουν και πάλι ως μαξιλαράκι εισροής και διαφυγής των «γνωστών – αγνώστων» που προφανώς ετοιμάζονται να τα ξανακάψουν.
Τι τους νοιάζει αυτούς όμως; Ο μισθός πέφτει αλλά ως πότε !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε φίλε...μπράβο!!


θανασης