7 Δεκεμβρίου 2009

Εάλω η Ελλάς……

Τα σχολεία όταν δεν είναι κλειστά από κατάληψη κλείνουν λόγω «γρίπης», όταν δεν κλείνουν λόγω γρίπης, κλείνουν λόγω συλλαλητηρίου ή λόγω εκλογών των καθηγητών και άλλων πολλών αιτιών Ελληνικής πατέντας.
Όταν τα σχολεία κλείνουν η γενιά που βράζει από ενέργεια κάτι πρέπει να κάνει. Η τηλεόραση και το τύπος καθοδηγεί και ενθαρρύνει την δράση ενάντια στην "αστυνομοκρατία".
Ο χώρος κατασκευής μολότωφ και εκρηκτικών μηχανισμών, ονομάζεται αυτοδιαχειριζόμενο στέκι. Εκεί βρίσκονται 250 άδεια μπουκάλια – για ανακύκλωση. Μπετόνια κηροζίνη είναι για την σόμπα. Λοστοί και βαριοπούλες είναι επίσης για ανακύκλωση μετάλλων.
Η γενιά των 700 ευρώ – κατά ΣΥΡΙΖΑ – εξεγείρεται. Η γενιά των 700 ευρώ «σύντροφοι» δουλεύει για να βγάλει τα 700 ευρώ να ζήσει. Η «εξεγερμένη» γενιά είναι αυτή που έχει τα 700 ευρώ για χαρτζιλίκι από τον συνήθως «προοδευτικό» μπαμπά.
Είναι ο ληστής τράπεζας γιος του Βου…, είναι η έμπορος ναρκωτικών κόρη του Δρα…… , είναι τα παιδιά του Νιώτη και άλλα πολλά αυτής της κατηγορίας.
Μέσα στο ιδεολογικό κενό και την ανία που τους προκαλεί – που κληρονόμησαν – συνήθως από τον «προοδευτικό» μπαμπά είναι φυσική συνέπεια η δράση τους. Μόνο που αυτά είναι τα θύματα, οι θύτες είναι άλλοι.
Πόσο θα υπάρξουμε ακόμα ως χώρα ψυχιατρίο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: